Mitek Napisano 16 Września 2023 Udostępnij Napisano 16 Września 2023 3 minuty temu, kordiankw napisał: Nie widzę przeciwwskazań 🙂 . Cześć Tylko wiesz, ja 40km/h nie pójdę dłużej. Tak 31-33 jak nie będzie wiatru. Dasz radę tak się wlec? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Września 2023 Udostępnij Napisano 16 Września 2023 13 minut temu, Mitek napisał: Cześć Tylko wiesz, ja 40km/h nie pójdę dłużej. Tak 31-33 jak nie będzie wiatru. Dasz radę tak się wlec? Pozdro Wsiądę na żony ebika 😄 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 16 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2023 (edytowane) A ja tradycyjnie…. Wasze zdrowie🍺 pozdro Edytowane 16 Września 2023 przez Marcos73 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 16 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2023 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Tylko wiesz, ja 40km/h nie pójdę dłużej. Tak 31-33 jak nie będzie wiatru. Dasz radę tak się wlec? Pozdro Nie pękaj Mitek, Ty nie dasz rady? Proszę cię…. pozdtawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 16 Września 2023 Udostępnij Napisano 16 Września 2023 2 godziny temu, kordiankw napisał: Wsiądę na żony ebika 😄 Ebiki też szybko jadą, ostatnio mnie takim wyciął na podjeździe jechałem 25 km/h, a gość przemknął, w moim odczuciu spokojnie z 10 km/h szybciej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 16 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2023 7 minut temu, brachol napisał: Ebiki też szybko jadą, ostatnio mnie takim wyciął na podjeździe jechałem 25 km/h, a gość przemknął, w moim odczuciu spokojnie z 10 km/h szybciej... To @kordiankw robił szybkie kółko😉 pozdrawiam ps. Na swoim oczywiście, nie na Żony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Września 2023 Udostępnij Napisano 16 Września 2023 38 minut temu, brachol napisał: Ebiki też szybko jadą, ostatnio mnie takim wyciął na podjeździe jechałem 25 km/h, a gość przemknął, w moim odczuciu spokojnie z 10 km/h szybciej... W żony rowerze odcina wspomaganie przy 27 km/h. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Września 2023 Udostępnij Napisano 16 Września 2023 16 minut temu, kordiankw napisał: W żony rowerze odcina wspomaganie przy 27 km/h. A masa rośnie;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Września 2023 Udostępnij Napisano 16 Września 2023 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: A ja tradycyjnie…. Wasze zdrowie🍺 pozdro Ja tradycyjnie nie dolewam mleka do piwa.. 😉 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 16 Września 2023 Udostępnij Napisano 16 Września 2023 2 godziny temu, Marcos73 napisał: To @kordiankw robił szybkie kółko😉 pozdrawiam ps. Na swoim oczywiście, nie na Żony. Mogło tak być z tym, że kółko całkiem spore by mu wyszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Września 2023 Udostępnij Napisano 17 Września 2023 A lampkę do roweru macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Września 2023 Udostępnij Napisano 17 Września 2023 (edytowane) Wczorsj wyjazd "làmany" -cześć pociagiem powrót rowerem... >80 km z Goleszowa przez Cieszyn, Czeski Cieszyn, Frysztat(Karwina), Jastrzebie do Rybnika... fotek mało, bo okolica znana. Jazda w 3 osobowej grupie. Edytowane 17 Września 2023 przez mig 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Września 2023 Udostępnij Napisano 17 Września 2023 Ja kręciłem się wokół Skierniewic... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Września 2023 Udostępnij Napisano 17 Września 2023 Niedziela w "moich" górach.. a w "moich" górach są miejsca gdzie nie ma niedomówień.... 3 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 17 Września 2023 Udostępnij Napisano 17 Września 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Lexi napisał: Niedziela w "moich" górach.. a w "moich" górach są miejsca gdzie nie ma niedomówień.... Na Helu jest kibelek z dwiema kabinami. Na drzwiach lewej wywieszka Mateusz a prawej Jarosław. Wszelkie skojarzenia na własną odpowiedzialność. 😜🤣😃 Edytowane 17 Września 2023 przez tomkly 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 Września 2023 Udostępnij Napisano 18 Września 2023 W dniu 16.09.2023 o 19:24, Lexi napisał: Ja tradycyjnie nie dolewam mleka do piwa.. 😉 Ja też 🙂 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2023 56 minut temu, kordiankw napisał: Ja też 🙂 Bo to był teatime. My, Anglicy mamy swoje zasady. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Września 2023 Udostępnij Napisano 19 Września 2023 9 godzin temu, Marcos73 napisał: Bo to był teatime. My, Anglicy mamy swoje zasady. pozdro Sami emigranci… wziąłbyś się za robotę… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Września 2023 Udostępnij Napisano 19 Września 2023 2 godziny temu, star napisał: Sami emigranci… wziąłbyś się za robotę… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Września 2023 Udostępnij Napisano 23 Września 2023 Dzięki Marcos za spotkanie. Kraków piekny jest. Zakrzowek nadal kultowy. Wisła płynie. Najlepszy lokal zwał się Szybki Lodzik. Rockrider wymiata. Tyle, ze hamulcem ciężko biegi zmieniać. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Września 2023 Udostępnij Napisano 23 Września 2023 2 godziny temu, star napisał: Najlepszy lokal zwał się Szybki Lodzik Zawsze myślałem że to BooskiLodzik... ale widzę że zabawialiście sie niezle 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 23 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2023 Star, dzięki za spotkanie i 🍺. Rower porwałeś bez przeszkolenia 😉, więc nie dziwota, że przerzutki hamulcem chciałeś zmieniać. Jakbyś sobie jeszcze siodełko podniósł……. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Września 2023 Udostępnij Napisano 23 Września 2023 (edytowane) 27 minut temu, Lexi napisał: Zawsze myślałem że to BooskiLodzik... ale widzę że zabawialiście sie niezle 😁 No nie. Z marcosem zastanawialiśmy się koło kładki czy to barka czy to prom a lodzik jest szybki ale na Debnikach tam solo... zaraz to może ja pokażę... tylko dla osób o mocnych nerwach… Edytowane 23 Września 2023 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Września 2023 Udostępnij Napisano 25 Września 2023 W dniu 18.09.2023 o 23:19, Marcos73 napisał: Bo to był teatime. My, Anglicy mamy swoje zasady. pozdro A my Polacy swoje 😄 . Takie przywiozła mi żona z wycieczki 😊 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Września 2023 Udostępnij Napisano 25 Września 2023 11 godzin temu, kordiankw napisał: A my Polacy swoje 😄 . Takie przywiozła mi żona z wycieczki 😊 . Dobra Żona, pozdrów od nas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi