cyniczny Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Jak jeszcze zrobią z tego tereny rekreacyjne jak Niemcy nieopodal Gorlitz (jezioro Berzdorfer) to już nie mogę się doczekać:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 1 godzinę temu, cyniczny napisał: Jak jeszcze zrobią z tego tereny rekreacyjne jak Niemcy nieopodal Gorlitz (jezioro Berzdorfer) to już nie mogę się doczekać:-) Chyba masz na myśli Bogatynie a nie Bełchatów 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu w sumie to o Bełchatowie wspomniał @brachol i sam podświadomie też wolałbym Bełchatów, bo bliżej:-) Ale jak będzie to Bogatynia to też chętnie odwiedzę:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) 13 godzin temu, brachol napisał: Słyszałem, że mają Bełchatów zamykać, chyba w ciągu 10 lat. Nie piszmy wątpliwej wartości plotek Bracholku. Edytowane 6 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, Mitek napisał: Nie piszmy wątpliwej wartości plotek Bracholku. ... że węgiel się nie skończy? Czy o jakie plotki chodzi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) 10 minut temu, brachol napisał: ... że węgiel się nie skończy? Czy o jakie plotki chodzi? W ciągu 10 lat się skończy, tak? Jutro Ci napiszę co i jak. Jestem cholernie zmęczony, sorry. Pozdro Edytowane 6 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi