Lexi Napisano 30 Sierpnia Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 1 minutę temu, mig napisał: Ja sie nie dziwie.... jade, klima wyje na max obrotach, a od czarnej deski rozdz i foteli i tak bucha żarem.... term zewn 38st....dobrze ze tylko 20km... Pojeździj dłużej ..może schłodzisz jak słonko zajdzie... ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 30 Sierpnia Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 18 minut temu, mig napisał: Ja sie nie dziwie.... jade, klima wyje na max obrotach, a od czarnej deski rozdz i foteli i tak bucha żarem.... term zewn 38st....dobrze ze tylko 20km... Jedź tak żebyś miał słońce z tyłu będzie chłodniej w kabinie... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Sierpnia Udostępnij Napisano 30 Sierpnia (edytowane) 5 godzin temu, mig napisał: Ja sie nie dziwie.... jade, klima wyje na max obrotach, a od czarnej deski rozdz i foteli i tak bucha żarem.... term zewn 38st....dobrze ze tylko 20km... Też dziś jeździłem, w cieniu 33 termometr w aucie pokazał. Jutro ma być chłodniej, a akurat jedziemy nad morze. Wracając do roweru, to oczekując na założenie szyby wczoraj trasa Andrespol, Bedoń, Janówka, Gałkówek i trafiłem w gości po latach - matka znajomej ma dom, z sadem i laskiem, co go w deskach z Puław przywiozła, oczarowana podobnymi praktykami w Kazimierzu. Kompot marzenie, jabłka swoje, bajkowo tam, wróciłem po kilkunastu latach i zastałem gospodynię. Trasę poprawiłem na taką po utwardzonej nawierzchni w lesie, zamiast jak poprzednio po jakichś błotach. Trochę pół. Trochę lasu. Wieczorem już jazda miejska na rowerze typu szwajcar, w Skierniewicach, trochę się odzwyczaiłem od innej pozycji na góralu. Od jutra Białogóra. Rowery z wypożyczalni. Będziemy jechać jak radzi Brachol, słońce w plecy. Powrót zawsze trudniejszy. Edytowane 30 Sierpnia przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Sierpnia Udostępnij Napisano 30 Sierpnia (edytowane) 15 godzin temu, Victor napisał: To nie był rowerzysta tylko zwykły śmieć po prostu. Kto tak jeździ nie jest rowerzystą. Pozdro Edytowane 30 Sierpnia przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września Nasz komin teraz na domku w Białogórze... po drodze piękny... MOP Strzelce... kwiaty czysto... rowery wypożyczone te co zawsze pan Leszek z JakMik w formie. Wrzosy w rozkwicie... woda ciepła wciąż, mimo ochłodzenia, żyć nie umierać... więcej fotek na skionlime https://www.skionline.pl/forum/topic/34977-moja-biała-góra/?do=findComment&comment=404719https://www.skionline.pl/forum/topic/34977-moja-biała-góra/?do=findComment&comment=404719 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września Mazury - trochę mam mieszane uczucia. Z jednej strony mamy super MOR-y gdzie są toalety, kosze na śmieci a nawet gniazdka z prądem. Z drugiej stony asfaltujemy brzegi jezior i stawiamy dziwne bariery, ani to estetyczne, ani potrzebne, ani też bezpieczne. Wspomniany MOR. Uwaga są trochę poukrywane, trzeba zjechać z głównej trasy, brak oznaczeń w terenie tylko mapa elektroniczna do pobrania QR kodem. Mapka. Sporo asfaltowych odcinków, przedzielonych piachem. Bywa malowniczo. Tu trochę zjechane z tej trasy. Moje dzieciaki (młodzież) zadowolone. Czasem rower służył nam za stojak na ubrania podczas kąpieli. Są oczywiście wieże widokowe. Tu widok z góry. Pyszne jedzenie po drodze, pizza Nowe Guty - rewelacja. c.d.n. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września (edytowane) Cześć To nie MORy to są kurde ZMORy. Pieniądze, które mogłyby być spożytkowane z korzyścią dla wszystkich wywalane na bezsensowne inwestycje. Dobrze Krzysiu, że dodałeś zdjęcia "zjechane z trasy" bo reszta to absolutny koszmar. Fajna polna droga zniszczona zarastającym, okolonym żółtym płotem pomnikiem głupoty. Pozdro Edytowane 1 Września przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września 26 minut temu, Mitek napisał: wywalane na bezsensowne inwestycje. ..no i moje ulubione wieże chluba każdego lokalnego kacyka.. ...🙂 ....wieża z której teraz dopiero widać przeciwległy brzeg jeziora -gdy jej nie było widać było zaledwie przeciwległy brzeg jeziora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września Cześć A śmiejących się z Mazowsza i nizin jako terenów MTB zapraszam na przeciętny mazowiecki MTB przejechanie tych 20 czy 25km pod warunkiem utrzymania średniej powyżej 20km/h i nie na elektryku. W innym wypadku sugeruję siedzieć cicho. Dzisiaj byliśmy z Rybelkiem na.... spacerze i z tego względu zrobiłem zdjęcie wystarczającej, fajnie wkomponowanej w teren infrastruktury turystycznej na przeciętnym szlaku rowerowym. po Pozdro 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września (edytowane) 8 minut temu, Mitek napisał: Cześć A śmiejących się z Mazowsza i nizin jako terenów MTB zapraszam na przeciętny mazowiecki MTB przejechanie tych 20 czy 25km pod warunkiem utrzymania średniej powyżej 20km/h i nie na elektryku. W innym wypadku sugeruję siedzieć cicho. Dzisiaj byliśmy z Rybelkiem na.... spacerze i z tego względu zrobiłem zdjęcie wystarczającej, fajnie wkomponowanej w teren infrastruktury turystycznej na przeciętnym szlaku rowerowym. po Pozdro Mitku czemu nie 30km/h? Bo byś musiał siedzieć cicho, to jedyna odpowiedź. PS. Był taki wywiad z Wiszowatą i mówiła jak jakiś raper ją bajerował mówiąc, że za rok to on będzie sławny, a ona spytała czemu nie za pół roku;-) fotka z rezerwatu Babnica - na tej górce się nie wywaliłem:-) Edytowane 1 Września przez star 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września (edytowane) 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć A śmiejących się z Mazowsza i nizin jako terenów MTB zapraszam na przeciętny mazowiecki MTB przejechanie tych 20 czy 25km pod warunkiem utrzymania średniej powyżej 20km/h i nie na elektryku. W innym wypadku sugeruję siedzieć cicho. Dzisiaj byliśmy z Rybelkiem na.... spacerze i z tego względu zrobiłem zdjęcie wystarczającej, fajnie wkomponowanej w teren infrastruktury turystycznej na przeciętnym szlaku rowerowym. po Pozdro Mitek taki ekspert a jeździ w piaskownicy 😉 Edytowane 1 Września przez Spiochu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Września Udostępnij Napisano 2 Września (edytowane) 7 godzin temu, Spiochu napisał: Mitek taki ekspert a jeździ w piaskownicy 😉 Do piaskownicy trafiłem wczoraj ja i to głową przez kierę do przodu, dziś jako rzecze Mitek czy Amy najważniejszy szybki rehab - krio z rana w morzu i fizjo na rowerku, choć na rowerze chłodniej morze trzyma ciepło tak czy owak działa… https://www.skionline.pl/forum/topic/34977-moja-biała-góra/?do=findComment&comment=404749 Edytowane 2 Września przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Września Udostępnij Napisano 2 Września 11 godzin temu, Spiochu napisał: Mitek taki ekspert a jeździ w piaskownicy 😉 Cześć No... od piaskownicy się zaczyna. Może kiedyś uda się przejść na poziom wyżej ale to ta średnia 20km/h w piaskownicy musi być na luzie aby o tym myśleć. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Września Udostępnij Napisano 2 Września 3 godziny temu, Mitek napisał: Cześć No... od piaskownicy się zaczyna. Może kiedyś uda się przejść na poziom wyżej ale to ta średnia 20km/h w piaskownicy musi być na luzie aby o tym myśleć. Pozdro Level hard. Ile jest poziomów? Co można wygrać? W piaskownicy to ja pcham rower, a jak próbowałem przejechać to skończyło się fikołkiem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września (edytowane) Poranny wypad rowerem na plażę z cyklu zdążyć przed labradorem… do fizjo, krio... dodałem dogoterapię;-) https://www.skionline.pl/forum/topic/34977-moja-biała-góra/?do=findComment&comment=404797 Edytowane 3 Września przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września Ładny widoczek z wakacji. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września Poniedzialkowo, ale bez wiatru. Foto z drugiego brzegu, fajnie widac proporcje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września (edytowane) W dniu 27.08.2024 o 22:53, MarioJ napisał: Przy okazji widzieliście co wyprawia Kilian Jornet w Alpach? Kolejna próba rekordu na czas na 4K. Miejmy nadzieję że to przeżyje. Przeżył... https://wspinanie.pl/2024/09/kilian-jornet-82-czterotysieczniki-w-19-dni/ ps ja też Edytowane 3 Września przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Września Udostępnij Napisano 4 Września (edytowane) Z nogą coraz lepiej choć 52 minęło jak jeden dzień… dziś na wschód się załapałem ciepło ale woda zimna… rower śmiga więcej fotek na skionline… nie linkuje;-)ę Edytowane 4 Września przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 Września Udostępnij Napisano 4 Września 16 minut temu, star napisał: więcej fotek na skionline… nie linkuje;-)ę 😂 Od kiedy? Nareszcie 👍 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Września Udostępnij Napisano 4 Września (edytowane) 5 minut temu, kordiankw napisał: 😂 Od kiedy? Nareszcie 👍 Od 6:55 do 7:15 https://www.skionline.pl/forum/topic/34977-moja-biała-góra/?do=findComment&comment=404817 jak wy wytrzymujecie w tym necie przecież tam mnóstwo pralinek czy raczej pralinków? jakbym tak bał się linków siedziałbym w bibliotece Edytowane 4 Września przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Września Udostępnij Napisano 4 Września 29 minut temu, star napisał: Od 6:55 do 7:15 https://www.skionline.pl/forum/topic/34977-moja-biała-góra/?do=findComment&comment=404817 jak wy wytrzymujecie w tym necie przecież tam mnóstwo pralinek czy raczej pralinków? jakbym tak bał się linków siedziałbym w bibliotece Jesteś jak ta żaba na zebraniu u króla lasu... tam masz linki, tu dziewczęta Ci klaszczą ..ciężko się rozdwoić … 🙂 Nie katuj się wklej coś... zaraz noga Ci wydobrzeje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Września Udostępnij Napisano 4 Września (edytowane) 45 minut temu, Lexi napisał: Jesteś jak ta żaba na zebraniu u króla lasu... tam masz linki, tu dziewczęta Ci klaszczą ..ciężko się rozdwoić … 🙂 Nie katuj się wklej coś... zaraz noga Ci wydobrzeje. Te dziewczęta to chyba Jan? Coś ci się pomyliło, ale rozumiem, że to nie jest istotne, ważne aby kogoś obrzucić błotem z rana. A nie lepiej iść na rower? Natomiast ty masz przekonanie że wymyślasz wszystko sam i że jesteś szalenie oryginalny. Zamykasz oczy, ew. wkładasz głowę w piasek jak struś i udajesz, że wokół nic nie ma. Wg mnie większość rzeczy już ktoś powiedział i wymyślił i wystarczy je zalinkować lub zacytować. Nie mam tak przerośniętego ego aby uważać, że co chwila zdarza mi się jakaś eureka i jestem tak szalenie oryginalny. Cieszę się, że martwisz się o moją nogę. Prosisz to masz cytat, gratis, poniżej. Choć w pewnym wieku lubimy już tylko te piosenki które już raz słyszeliśmy i najchętniej przyklaskujemy słuchając echo swojego własnego głosu, czy ego, co w sumie jest dość smutne. Mowa nienawiści jest bazą i fundamentem upokorzenia. Nie możemy wyzbyć się jej natychmiast, ale możemy ją ograniczyć. Możemy powstrzymywać mowę nienawiści i jednocześnie starać się zrozumieć inny punkt widzenia. Inny nie znaczy mój. Próba zrozumienia może dać początek empatii. Uświadomienia sobie, jak inni ludzie różnią się ode mnie samego. Edytowane 4 Września przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 Września Udostępnij Napisano 4 Września 23 godziny temu, MarioJ napisał: Ładny widoczek z wakacji. znowu woda Morze coś innego dla odmiany 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 Września Udostępnij Napisano 4 Września Teraz, Jan napisał: znowu woda Morze coś innego dla odmiany Morze to u @star na fotkach. U ciebie to "może" dla odmiany 🤣 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi