Wujot2 Napisano 13 Listopada Udostępnij Napisano 13 Listopada 25 minut temu, star napisał: A tymczasem we Wrocku z rana… U mnie jeszcze bardziej biało... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Listopada Udostępnij Napisano 13 Listopada Godzinę temu, star napisał: A tymczasem we Wrocku z rana… wyszedłeś z psem czy z rowerem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada (edytowane) 20 godzin temu, Jan napisał: wyszedłeś z psem czy z rowerem ? Widziałeś żebym miał psa? Edytowane 14 Listopada przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada (edytowane) Do Łodzi przywiozłem aurę z Wrocławia… z rowerem… na pace. Edytowane 14 Listopada przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 14 Listopada Udostępnij Napisano 14 Listopada Można już te foto dodawać? Admin naprawił czy pojechał na narty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada 3 godziny temu, MarioJ napisał: Można już te foto dodawać? Admin naprawił czy pojechał na narty? Ja ze SkiOnline jedynie bo i tak mam quota 16KB:-) mój Kaiezy Młyn… choć studnia a dokładniej hydrant… w młodości w Skierniewicach mieliśmy taki na rynku przy domu… konstrukcja mniej okazała. Wczoraj 2x rowerem pojeździłem choc pizdzilo - wiatr najgorszy jak w kabarecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada 7 godzin temu, MarioJ napisał: Można już te foto dodawać? Admin naprawił czy pojechał na narty? @MarioJ to nie jest kwestia naprawienia tylko zapłacenia za klucz licencyjny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada 1 godzinę temu, Jan napisał: @MarioJ to nie jest kwestia naprawienia tylko zapłacenia za klucz licencyjny Nie wiem co masz na myśli, ale może przekroczyliśmy quotę i trzeba by przejść do kolejnego stopnia opłat https://invisioncommunity.com/buy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada (edytowane) 2 godziny temu, Jan napisał: @MarioJ to nie jest kwestia naprawienia tylko zapłacenia za klucz licencyjny Uuu, to kiepsko. Narciarze mają mało kasy, więc na klucz się raczej nie złożą. 😁 Edytowane 15 Listopada przez MarioJ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada 3 godziny temu, Jan napisał: @MarioJ to nie jest kwestia naprawienia tylko zapłacenia za klucz licencyjny A wystarczyłoby powstrzymać się od bezkrytyczneego "wypróżniania" karty pamięci na forum .... 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Listopada Udostępnij Napisano 15 Listopada (edytowane) 6 godzin temu, Lexi napisał: A wystarczyłoby powstrzymać się od bezkrytyczneego "wypróżniania" karty pamięci na forum .... Wystarczy jeśli niektórzy są nazbyt krytyczni, zwykle zresztą względem innych nie samych siebie, ot uroki forum. Chyba, że bijesz się we własną pierś, a ja nie zrozumiałem? Zresztą rolą admina jest ustawić quotę, znaczy limit, czyli ograniczenie, wtedy nikt harcował nie będzie. Jeśli chodzi o mnie to ja na skiforum już dawno fotek nie wrzucam, tak więc przepełnił quotę ktoś inny:-) I co teraz, Lexi będzie szukał winnych, polowanie na czarownice? Choć rozumiem, że niektórzy oczekują, że wszyscy będą z metra cięci, a najlepiej przycięci na ich miarę. PS dziś ciepły jesienny dzień na rower w sam raz... pojechałem na Piotrkowską nie żeby zwiedzać... rower górski idealny na miasto. Edytowane Piątek o 16:59 przez star 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano Piątek o 16:40 Udostępnij Napisano Piątek o 16:40 Zawsze można dać link np. do GP. Oto dziadek przy pracy. 🙂 https://photos.app.goo.gl/DzfTusjsumN6DDRf8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Piątek o 16:49 Udostępnij Napisano Piątek o 16:49 (edytowane) 11 minut temu, a_senior napisał: Zawsze można dać link np. do GP. Oto dziadek przy pracy. 🙂 https://photos.app.goo.gl/DzfTusjsumN6DDRf8 A jak się zalinkuje jpg czy png lub skopiuje adres z otwartego w zakładce obrazka to nawet od razu wejdzie Edytowane Piątek o 16:53 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano Sobota o 16:07 Udostępnij Napisano Sobota o 16:07 Wreszcie dojechałem na wieś. Widoki porażajace. 🙂 https://photos.app.goo.gl/U6oLp7KRG2pF7GR98 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Sobota o 16:39 Udostępnij Napisano Sobota o 16:39 31 minut temu, a_senior napisał: Wreszcie dojechałem na wieś. Widoki porażajace. 🙂 https://photos.app.goo.gl/U6oLp7KRG2pF7GR98 Epicko Andrzeju…. Zazdroszczę takiej odskoczni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano Sobota o 19:51 Udostępnij Napisano Sobota o 19:51 3 godziny temu, .Beata. napisał: Epicko Andrzeju…. Zazdroszczę takiej odskoczni. Pewnie trochę przynudzam tymi zdjęciami, które niewiele sie róznią od siebie. Mimo że jestem tu często (teraz była ponad miesięczna przerwa) i widzę to samo, ale wciąż mnie te widoki zaskakują. A to inne światło, a to mgiełki, a to zmieniająca się z porami roku roślinność. I tym swoim zaskoczeniem spontanicznie dzielę się z innymi. A tak bardzo nie ma co teraz zazdrościć. Zimno. Zamykamy chałupę do wiosny. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Sobota o 20:36 Udostępnij Napisano Sobota o 20:36 W dniu 15.11.2024 o 17:49, star napisał: A jak się zalinkuje jpg czy png lub skopiuje adres z otwartego w zakładce obrazka to nawet od razu wejdzie młodo wyglądasz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Sobota o 20:42 Udostępnij Napisano Sobota o 20:42 W dniu 15.11.2024 o 04:36, star napisał: Ja ze SkiOnline jedynie wygląda na to że Skionline nie ma limitu załączników, tak więc można używać jako darmowy hoster zdjęciowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano Sobota o 21:21 Udostępnij Napisano Sobota o 21:21 Godzinę temu, a_senior napisał: Pewnie trochę przynudzam tymi zdjęciami, które niewiele sie róznią od siebie. Mimo że jestem tu często (teraz była ponad miesięczna przerwa) i widzę to samo, ale wciąż mnie te widoki zaskakują. A to inne światło, a to mgiełki, a to zmieniająca się z porami roku roślinność. I tym swoim zaskoczeniem spontanicznie dzielę się z innymi. A tak bardzo nie ma co teraz zazdrościć. Zimno. Zamykamy chałupę do wiosny. Mam dokładnie tak samo. Jak wychodzę rano na taras z kawą w ręce, a po południu z piwem, to wiem,że ta cała krwawica była coś warta. 3 lata roboty weekend w weekend i jeszcze została jakaś wykończeniówka. Zawsze chciałem mieć taką odskocznię. Też wiecznie coś mnie zaskakuje. Albo nawołujące się sowy, jelenie za płotem, czasem jakiś lis. Wysyp rydzy na działce. Na świerku wiszą nietoperze, pod domkiem mieszkają salamandry plamiste. Okolica jeszcze mało skażona sztucznym światłem, więc niebo pełne gwiazd, a w czerwcu koncert świetlików, ktore wlatują nawet do domku i świecą na ścianach.Ale zawsze mówię, że to nie jest dla każdego. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Sobota o 22:48 Udostępnij Napisano Sobota o 22:48 Godzinę temu, bubol.T napisał: Mam dokładnie tak samo. Jak wychodzę rano na taras z kawą w ręce, a po południu z piwem, to wiem,że ta cała krwawica była coś warta. 3 lata roboty weekend w weekend i jeszcze została jakaś wykończenióka Jak skonczysz budowe to zaczniesz remont i poprawki.... ;-). Nie straszę tylko mowie jak jest. Ale warto. Wlasnie wyciąlem 2 kilkunastometrowe sosny ale 'las' jakos bardzo nie przerzedził sie. Gdy je sadzilem byly takie malutkie... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Niedziela o 00:08 Udostępnij Napisano Niedziela o 00:08 Godzinę temu, mig napisał: Jak skonczysz budowe to zaczniesz remont i poprawki.... ;-). Nie straszę tylko mowie jak jest. Ale warto. Wlasnie wyciąlem 2 kilkunastometrowe sosny ale 'las' jakos bardzo nie przerzedził sie. Gdy je sadzilem byly takie malutkie... Nie było ci żal? Chyba by mi serce pękło… U nas taka jedna rośnie, jest ogromna, sadził ją mój teść, jak mój mąż miał 6 lat. Teraz chcą ją wyciąć, a ja dzielnie stawiam opór, jak będzie trzeba to się do niej przywiąże łańcuchami. Choć się na nią wkurzam, bo nic nie chce pod tym rosnąć i strasznie brudzi… teścia nie będzie, nas za chwilę też, a drzewo zostanie, a z nią wspomnienia. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Niedziela o 00:20 Udostępnij Napisano Niedziela o 00:20 4 godziny temu, a_senior napisał: Pewnie trochę przynudzam tymi zdjęciami, które niewiele sie róznią od siebie. Mimo że jestem tu często (teraz była ponad miesięczna przerwa) i widzę to samo, ale wciąż mnie te widoki zaskakują. A to inne światło, a to mgiełki, a to zmieniająca się z porami roku roślinność. I tym swoim zaskoczeniem spontanicznie dzielę się z innymi. A tak bardzo nie ma co teraz zazdrościć. Zimno. Zamykamy chałupę do wiosny. Absolutnie nie przynudzasz, przynajmniej przez chwilkę mogę popatrzeć Twoimi oczami:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Niedziela o 00:29 Udostępnij Napisano Niedziela o 00:29 19 minut temu, .Beata. napisał: Nie było ci żal? Chyba by mi serce pękło… U nas taka jedna rośnie, jest ogromna, sadził ją mój teść, jak mój mąż miał 6 lat. Teraz chcą ją wyciąć, a ja dzielnie stawiam opór, jak będzie trzeba to się do niej przywiąże łańcuchami. Choć się na nią wkurzam, bo nic nie chce pod tym rosnąć i strasznie brudzi… teścia nie będzie, nas za chwilę też, a drzewo zostanie, a z nią wspomnienia. Ja też walczę o każde drzewo na działce. Żona wysyła mnie do Rospudy 😉. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Niedziela o 02:45 Udostępnij Napisano Niedziela o 02:45 2 godziny temu, moruniek napisał: Ja też walczę o każde drzewo na działce. Żona wysyła mnie do Rospudy 😉. Nam wycięli krzak dzikiej róży, często w dzieciństwie dla babci zrywaliśmy owoce, więc zasadziliśmy wisienkę a w zasadzie przesadziliśmy co zwie się Irenka, jak śpiewa Sanah, po mamie. Walka trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Niedziela o 07:48 Udostępnij Napisano Niedziela o 07:48 7 godzin temu, moruniek napisał: Ja też walczę o każde drzewo na działce. Żona wysyła mnie do Rospudy 😉. Cześć Dlaczego akurat do Rospudy ? Wiążesz się do drzew łańcuchem? Jakby co zgłaszaj do Komisji Europejskiej. Swoją drogą całej już chyba nie spłyniemy nigdy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi