star Napisano 7 Października Udostępnij Napisano 7 Października (edytowane) 14 minut temu, Marcos73 napisał: Tadziu, sklerotyku, już wrzucałem - na narty muza. Nie odkryłeś, niestety. Peszek, ale muza ok. pozdro Zawsze drugi... mam zasady w cudze linki nie klikam, jeszcze mi jakiś wirus albo wąglik się wda... ale rację masz, a Peszek też w porzo;-) trzymajmy się tematu, stąd kolejna fotka z wąwozu myśliborskiego nawet jest tam gdzieś single track;-) Edytowane 7 Października przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Października Udostępnij Napisano 7 Października (edytowane) 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć W życiu tam nie byłem, na górze... Pozdro ..jakbyś w lecie był to byś pewnie był.. Edytowane 7 Października przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października Go west... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października Moje miasto nocą... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Października Udostępnij Napisano 10 Października Dziś wzdłuż rzeki.. https://www.skionline.pl/forum/topic/31849-rower-uniwersalny/?do=findComment&comment=405572 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Października Udostępnij Napisano 11 Października (edytowane) Wczora z wieczor chciałoby się rzec, ale to ranek był, ruszyłem rowerem wzdłuż rzeki Mroga dopływu Bzury http://mrogapoleca.pl oraz fajna mapka z dopływami https://wody.isok.gov.pl startowałem z domu znajomej, co go z Puław przywiozła do Gałkówka... Edytowane 11 Października przez star 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Października Udostępnij Napisano 11 Października Dzień Mokry, 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Października Udostępnij Napisano 11 Października Miałem kontynuować trasę wzdłuż rzeki ale podjechał inny pociąg… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Października Udostępnij Napisano 11 Października Droga przetarta z Pytowic kiedyś na skiturach… 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października Wejście na rower po 6 tygodniach. Krótka trasa w 2st C i mgle z widocznością na 30m. Na rękawicach osadzała się szadź, dłonie i stopy trochę zmarzły: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października Dzień dobry:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października 12 godzin temu, .Beata. napisał: Dzień dobry:) Dobry wieczór Beatko.. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 13 Października Udostępnij Napisano 13 Października 16 godzin temu, Lexi napisał: Dobry wieczór Beatko.. ….łaaał ❤️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Października Udostępnij Napisano 16 Października (edytowane) Szklarska. Piękna jesień. Miejscem popasu https://www.booking.com/hotel/pl/apartamenty-stacja-huta.pl.html dziś Jakuszyce-Orle-Hala. Rowerem. Chłodno, ale słonecznie, nieco wietrznie. Edytowane 16 Października przez star 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Października Udostępnij Napisano 16 Października Co to za trasa? fotki https://www.skionline.pl/forum/topic/31849-rower-uniwersalny/?do=findComment&comment=405741 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Października Udostępnij Napisano 16 Października 2 godziny temu, star napisał: Co to za trasa? fotki https://www.skionline.pl/forum/topic/31849-rower-uniwersalny/?do=findComment&comment=405741 Kurła, jak to jest Szklarska, to nie będzie to FIS. Lola? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Października Udostępnij Napisano 17 Października (edytowane) 7 godzin temu, grimson napisał: Kurła, jak to jest Szklarska, to nie będzie to FIS. Lola? Jasne. Bingo. Kto jak kto ale ty musiałeś zgadnąć. W domu masz. nagroda to film z Loli autora freeride w Krk Perspektywa była z izerskich, Stanisław Kornafel ciągle na Orlem http://www.radiowroclaw.pl/articles/view/50496/Ocalic-od-zapomnienia-Schronisko-Orle chill autora klimatycznego filmiku freeride w krk Edytowane 17 Października przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Października Udostępnij Napisano 17 Października 4 godziny temu, star napisał: Jasne. Bingo. Kto jak kto ale ty musiałeś zgadnąć. W domu masz. nagroda to film z Loli autora freeride w Krk Perspektywa była z izerskich, Stanisław Kornafel ciągle na Orlem http://www.radiowroclaw.pl/articles/view/50496/Ocalic-od-zapomnienia-Schronisko-Orle chill autora klimatycznego filmiku freeride w krk Lola inaczej wygląda ze Szklarskiej niż z Gór Izerskich. Poznałem trasę po charakterystyce zakrętów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Października Udostępnij Napisano 17 Października 5 godzin temu, grimson napisał: Lola inaczej wygląda ze Szklarskiej niż z Gór Izerskich. Poznałem trasę po charakterystyce zakrętów. Brawo Ty. Zgaduj dalej… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Października Autor Udostępnij Napisano 17 Października 11 minut temu, star napisał: Brawo Ty. Zgaduj dalej… Piękna pogoda Ci się trafiła farciarzu. Mam nadzieję, ze chociaż zmarzłeś 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Października Udostępnij Napisano 17 Października 3 minuty temu, Marcos73 napisał: Piękna pogoda Ci się trafiła farciarzu. Mam nadzieję, ze chociaż zmarzłeś 😉 pozdro Idź w cholerę zmienić biegu nie dawałem rady tak mi zgrabiały ręce na zjeździe. Czy poczułeś się lepiej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 17 Października Udostępnij Napisano 17 Października 10 minut temu, star napisał: Idź w cholerę zmienić biegu nie dawałem rady tak mi zgrabiały ręce na zjeździe. Czy poczułeś się lepiej? Za robotę sie weź, a nie po górach się szwędasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Października Udostępnij Napisano 17 Października 44 minuty temu, star napisał: Brawo Ty. Zgaduj dalej… Co tu zgadywać. Krzaczory, górki, niebieskie niebo. Co wygrałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Października Udostępnij Napisano 17 Października 37 minut temu, kordiankw napisał: Za robotę sie weź, a nie po górach się szwędasz. Od jutra. 4 rano pobudka 6 rano Wrocek o 8 robota do nocki, pasi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Października Udostępnij Napisano 17 Października 24 minuty temu, grimson napisał: Co tu zgadywać. Krzaczory, górki, niebieskie niebo. Co wygrałem? Zła odpowiedź. Skałki zwą się… znaczy punkt widokowy Vyhlídka Krásná Máří 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi