kordiankw Napisano 22 Września Udostępnij Napisano 22 Września 19 godzin temu, Marcos73 napisał: Cze Ostatni raz na rowerze byłem 17.08, złożyło się na to w chuj roboty i hospitalizacja Żony. Więcej grzechów nie pamiętam, ale za brak rowerowania szczerze żałuję. Obiecuję poprawę, a Was proszę o zbawienną pokutę. Pierwsze zdrowaśki po dłuuugiej przerwie. pozdro 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Września Udostępnij Napisano 23 Września Ostatni dzień lata... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Września Udostępnij Napisano 23 Września 18 minut temu, Lexi napisał: Ostatni dzień lata... Piękna pogoda, też udało mi się wygospodarować godzinkę 😀 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 23 Września Udostępnij Napisano 23 Września Ostatni dzień lata? 😉 pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Września Udostępnij Napisano 23 Września (edytowane) 2 godziny temu, .Beata. napisał: Ostatni dzień lata? 😉 pozdrawiam Co to za miejsce? Bałtyk to wiem. Tylko góra mi się nie zgadza. Ostatnio z Kalabrii taki widok. A u mnie mniejsza woda. Edytowane 23 Września przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 23 Września Udostępnij Napisano 23 Września Bliżej Kalabrii niż Bałtyku. Pozdrawiam z Santorini 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Września Udostępnij Napisano 23 Września 2 minuty temu, .Beata. napisał: Bliżej Kalabrii niż Bałtyku. Pozdrawiam z Santorini Też mi te wulkaniczne plaże nie pasowały na Bałtyk, ale sądziłem, że Tadeusz już to wygooglal i wie co pisze 🤣. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Września Udostępnij Napisano 23 Września 4 godziny temu, .Beata. napisał: Ostatni dzień lata? 😉 pozdrawiam Ostatni dzień lata to był wczoraj. Wiem bo to są moje urodziny 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Września Autor Udostępnij Napisano 24 Września 8 godzin temu, moruniek napisał: Ostatni dzień lata to był wczoraj. Wiem bo to są moje urodziny 😉. Tak zdrówka Krzychu życzę! pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września 8 godzin temu, moruniek napisał: Ostatni dzień lata to był wczoraj. Wiem bo to są moje urodziny 😉. To sto lat w zdrowiu. Ostatnim rzutem załapałeś się na dobry znak zodiaku 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września 8 godzin temu, moruniek napisał: Ostatni dzień lata to był wczoraj. Wiem bo to są moje urodziny 😉. Najlepszego .. 🍾 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września Kozak.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września Wraca codzienność… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września A u mnie codzienność w górach. Dzis piękny dzień i podkusiło mnie na ciężki podjazd. Zjazd do wsi, kilka km w górę asfaltem, a potem 4-5 km trudnego podjazdu leśną drogą. Czy ja nie przesadzam? 🙂 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września 3 godziny temu, Lexi napisał: Kozak. ale dopiero wtedy wszystko mu wyszło jak napił się z puszki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września I jeszcze kilka zdjęć z okolic Gdańska, gdzie spędziłem ostatnio kilka "roboczych" dni. Dokładnie Straszyn, Juszkowo... Wybraliśmy się na mały rowerek w okolice rzeki Raduni. 7-8 km, ale 5 letni wnuk na małym rowerku przejechał bez problemu. Przy okazji pożyczyliśmy z synem łabędzia (na zdjęciu) i popływali po rzece. 10-12 km od Gdańska a dziko jak na niezłym zadupiu. 🙂 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września 1 godzinę temu, Jan napisał: ale dopiero wtedy wszystko mu wyszło jak napił się z puszki Ale ani słowa na temat tajemnych mocy i skrzydeł......nienachalna reklama 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września 2 godziny temu, a_senior napisał: ostatnio kilka "roboczych" dni. pilnowałeś bąbelków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września 56 minut temu, Jan napisał: pilnowałeś bąbelków ? Bąbelek do bąbelka radość to wielka;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 24 Września Udostępnij Napisano 24 Września 5 godzin temu, Jan napisał: ale dopiero wtedy wszystko mu wyszło jak napił się z puszki Jakby nie pił z puszki to by go nie wpuścili na ten pociąg... takie życie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 26 Września Udostępnij Napisano 26 Września W dniu 23.09.2024 o 23:42, moruniek napisał: Ostatni dzień lata to był wczoraj. Wiem bo to są moje urodziny 😉. Krzysiek, lekko spóźnione bo tu siga siga, ale jakie… TWOJE ZDROWIE! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Września Udostępnij Napisano 26 Września W dniu 24.09.2024 o 15:48, a_senior napisał: I jeszcze kilka zdjęć z okolic Gdańska, gdzie spędziłem ostatnio kilka "roboczych" dni. Dokładnie Straszyn, Juszkowo... Wybraliśmy się na mały rowerek w okolice rzeki Raduni. 7-8 km, ale 5 letni wnuk na małym rowerku przejechał bez problemu. Przy okazji pożyczyliśmy z synem łabędzia (na zdjęciu) i popływali po rzece. 10-12 km od Gdańska a dziko jak na niezłym zadupiu. 🙂 Cześć Andrzej a gdzie to było? Na tych zaporówkach pod Pruszczem? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Września Udostępnij Napisano 26 Września Cześć Od tygodnie pogoda na rower znakomita, zwłaszcza rano. W tygodniu 4x60 w dobrym tempie. Oby taka pogoda się utrzymała jak najdłużej, no mogłoby być trochę zimniej bo wtedy ludzi wymiata i jest w ogóle ekstra. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Września Udostępnij Napisano 26 Września Na Wiślance w tygodniu zero ludzi rano.. ale rześko jest - rękawiczki potrzebne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 26 Września Udostępnij Napisano 26 Września 3 godziny temu, Mitek napisał: Andrzej a gdzie to było? Na tych zaporówkach pod Pruszczem. Do Pruszcza niedaleko. Na Raduni jest w tych okolicach 5 albo 6 elektrowni wodnych zbudowanych jeszcze przez Niemców na początku zeszłego wieku. Każda taka elektrownia jest jednocześnie zaporą. Ten dziki, choć krótki odcinek Raduni na zdjęciach jest między elektrownią Juszkowo i elektrownią Kuźnice w Straszynie. Ogólnie biorąc ładna okolica. Przy następnej okazji (syn tam mieszka) spróbuję objechać Jezioro Straszyńskie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi