grimson Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września Tutaj info z dzisiaj ws rzeki Barycz, wygląda to katastrofalnie @Mitek, te prognozowane 7m vs poprzedni max 2.5m z 1953r: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września Cześć Nie wierz wszystkiemu co piszą, zwłaszcza w sieci. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września Przede wszystkim nie należy ufać postom użytkowników którzy nie piszą pod swoim nazwiskiem. Wszelkie fora i anonimy FB traktować z dużą dozą podejrzliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września 13 minut temu, MarioJ napisał: Przede wszystkim nie należy ufać postom użytkowników którzy nie piszą pod swoim nazwiskiem. Wszelkie fora i anonimy FB traktować z dużą dozą podejrzliwości! Mam ten sam login na Skiforum od 2006, wtedy nawet jeszcze o fb nie słyszałeś. Przed erą fejsa ludzie potrafili dyskutować i przekazywać sobie rzetelne informacje. Bzdury też mozna było zweryfikować w merytorycznej dyskusji. A potem pojawiły się pajace co prawdziwość informacji oceniają rozdzielczością zdjęć i ilością lajków. Większość z nich pisze pod własnym nazwiskiem, ale wcale to nie przeszkadza w pierdzieleniu głupot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września Godzinę temu, grimson napisał: Tutaj info z dzisiaj ws rzeki Barycz, wygląda to katastrofalnie @Mitek, te prognozowane 7m vs poprzedni max 2.5m z 1953r: Gdzie można znaleźć takie prognozy dla Odry i Oławy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września 8 minut temu, Spiochu napisał: Mam ten sam login na Skiforum od 2006, wtedy nawet jeszcze o fb nie słyszałeś. Przed erą fejsa ludzie potrafili dyskutować i przekazywać sobie rzetelne informacje. Bzdury też mozna było zweryfikować w merytorycznej dyskusji. A potem pojawiły się pajace co prawdziwość informacji oceniają rozdzielczością zdjęć i ilością lajków. Większość z nich pisze pod własnym nazwiskiem, ale wcale to nie przeszkadza w pierdzieleniu głupot. Zluzuj majty. Piszę w stylu Mitka , bez emotikonów. Trzeba włączyć sarkazm i iq żeby to załapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września 17 minut temu, Spiochu napisał: Gdzie można znaleźć takie prognozy dla Odry i Oławy? tutaj: https://hydro.imgw.pl/#/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września 10 minut temu, MarioJ napisał: Zluzuj majty. Piszę w stylu Mitka , bez emotikonów. Trzeba włączyć sarkazm i iq żeby to załapać. Nie ma co luzować bo w złym kierunku to zmierza. Pozbawiają nas anonimowości, a ty jeszcze temu przyklaskujesz. Żeby jeszcze z tego były korzyści jakieś ale bełkot informacyjny jest coraz większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września 5 minut temu, grimson napisał: tutaj: https://hydro.imgw.pl/#/ Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września 5 minut temu, Spiochu napisał: Nie ma co luzować bo w złym kierunku to zmierza. Pozbawiają nas anonimowości, a ty jeszcze temu przyklaskujesz. Żeby jeszcze z tego były korzyści jakieś ale bełkot informacyjny jest coraz większy. Oczywiście że anonimy to największe dziwaki. Zdażyło Ci się np. żeby ktoś z forum z Tobą pojechał na narty albo na rower ? A ja z FB miałem wiele takich wyjazdów. Ale na FB jestem pod prawdziwym nazwiskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września 48 minut temu, MarioJ napisał: Oczywiście że anonimy to największe dziwaki. Zdażyło Ci się np. żeby ktoś z forum z Tobą pojechał na narty albo na rower ? A ja z FB miałem wiele takich wyjazdów. Ale na FB jestem pod prawdziwym nazwiskiem. Owszem, wiele razy na różnych forach. Na narty, w góry, na wspinaczkę, na różne zloty towarzyskie. Nawet na wyprawę na drugi koniec świata można się było umówić na forach. I nie trzeba było uczestniczyć w castingach na ilość fotek i lajków ani chować się po jakiś prywatnych grupach. Do tego większość deklarujących wyjazd, brała w nim udział a na fb proporcje sa odwrotne. 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września 8 godzin temu, MarioJ napisał: Oczywiście że anonimy to największe dziwaki. Zdażyło Ci się np. żeby ktoś z forum z Tobą pojechał na narty albo na rower ? A ja z FB miałem wiele takich wyjazdów. Ale na FB jestem pod prawdziwym nazwiskiem. Kiedyś facet do mnie przyleciał na dwa tygodnie przez pół świata (z Kolonii na Floryde)… z całą rodziną - znał tylko mojego nika i imię. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września 11 godzin temu, MarioJ napisał: Zluzuj majty. Piszę w stylu Mitka , bez emotikonów. Trzeba włączyć sarkazm i iq żeby to załapać. https://www.dlsklep.pl/5418-thickbox_default/sarkazm-nabijanie-sie-z-idiotow.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września Wczoraj był krótki rower. Znów było piknie. Taraz powrót do nudnego miasta i życia w nim. 😉 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września (edytowane) 11 minut temu, a_senior napisał: Wczoraj był krótki rower. Znów było piknie. Taraz powrót do nudnego miasta i życia w nim. 😉 Mój krótszy. Biblioteka, która jest online i potem jeżdżę w różne dziwne miejsca gdzie akurat jest dana książka. Tym razem trasa przez tory i park… ładna jesień… Edytowane 13 Września przez star 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 15 Września Udostępnij Napisano 15 Września Pojechałem sprawdzić jak wysoka jest Wisła małą pętelką do Tyńca. Póki co, i oby tak zostało, w Krakowie jest OK. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Września Udostępnij Napisano 16 Września Ślęza… 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 21 Września Autor Udostępnij Napisano 21 Września Cze Ostatni raz na rowerze byłem 17.08, złożyło się na to w chuj roboty i hospitalizacja Żony. Więcej grzechów nie pamiętam, ale za brak rowerowania szczerze żałuję. Obiecuję poprawę, a Was proszę o zbawienną pokutę. Pierwsze zdrowaśki po dłuuugiej przerwie. pozdro 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Września Udostępnij Napisano 21 Września (edytowane) 14 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Ostatni raz na rowerze byłem 17.08, złożyło się na to w chuj roboty i hospitalizacja Żony. Więcej grzechów nie pamiętam, ale za brak rowerowania szczerze żałuję. Obiecuję poprawę, a Was proszę o zbawienną pokutę. Pierwsze zdrowaśki po dłuuugiej przerwie. pozdro Ja dziś wróciłem z traski po wzniesieniach łódzkich, łódka, wódka takie klimaty… kilka dni temu w koło Skierniewic Zwierzyniec las gdzie biskupi polowali ongiś przy okazji w księgach poszperałem wynik z Ancestry potwierdziłem… fotki na SO… kocie łby jak u mnie na podwórku w Skierniewicach w dzieciństwie… Edytowane 21 Września przez star 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Września Udostępnij Napisano 21 Września (edytowane) 13 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Ostatni raz na rowerze byłem 17.08, złożyło się na to w chuj roboty i hospitalizacja Żony. Więcej grzechów nie pamiętam, ale za brak rowerowania szczerze żałuję. Obiecuję poprawę, a Was proszę o zbawienną pokutę. Pierwsze zdrowaśki po dłuuugiej przerwie. pozdro Rano jak po padlinę jechałem do Czernichowa to tak rześko raczej było ..z 6~8 stopni.. bez rękawic bieda.. Edytowane 21 Września przez Lexi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 21 Września Udostępnij Napisano 21 Września 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Cze Ostatni raz na rowerze byłem 17.08, złożyło się na to w chuj roboty i hospitalizacja Żony. Więcej grzechów nie pamiętam, ale za brak rowerowania szczerze żałuję. Obiecuję poprawę, a Was proszę o zbawienną pokutę. Pierwsze zdrowaśki po dłuuugiej przerwie. pozdro Toż to jakieś kółko różańcowe trzeba założyć 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 Września Udostępnij Napisano 21 Września 2 minuty temu, moruniek napisał: Toż to jakieś kółko różańcowe trzeba założyć 😉. Byle nie na plebanii w Drobinie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 21 Września Udostępnij Napisano 21 Września 1 minutę temu, kordiankw napisał: Byle nie na plebanii w Drobinie. My takie ino rowerowe. p.s. Kosmate myśli miewasz 😉 ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 Września Udostępnij Napisano 21 Września 5 godzin temu, Marcos73 napisał: Cze Ostatni raz na rowerze byłem 17.08, złożyło się na to w chuj roboty i hospitalizacja Żony. Więcej grzechów nie pamiętam, ale za brak rowerowania szczerze żałuję. Obiecuję poprawę, a Was proszę o zbawienną pokutę. Pierwsze zdrowaśki po dłuuugiej przerwie. pozdro Cześć Oj słabiutko Marku a Rybelek jeździ od tygodnia regularnie do pracy. Ja próbuję ale - podobnie ja Ty - muszę czasami samochodem - ale wracam. Wracamy ... Ty wiesz. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Września Udostępnij Napisano 21 Września 2 godziny temu, moruniek napisał: Toż to jakieś kółko różańcowe trzeba założyć 😉. Eee tam kółko, koło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi