mig Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 (edytowane) Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Grimson, nie pomyliłeś się z tym przewyższeniem? Może 300 m? Wiesz ja w Warszawie jadąc do pracy i z powrotem łapię na 66km około 230m przewyższenia a tu nie ma żadnej górki tylko podjazdy na mostki i skarpę. Pozdro Warto zastosować w filtr wysokości. Co sensowniejsze programy pomijają wtedy podjazdy typu "wyjazd z kałuży"... Przerwa na kawę koło Łodzi... 10 dni upału, i kilka dni z wiatrem solidnym... Pogoda na Mazurach dala rade.. ;-)) Edytowane 9 Września 2023 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2023 W dniu 14.08.2023 o 10:19, a_senior napisał: Na innym zdjęciu widać ohydną stodołę. Andrzeju O gustach się nie dyskutuje, gusty się ma. My dzisiaj taką kupiliśmy do Milówki. 70 mkw łącznie, super rozkład jak na tak małą powierzchnię, oczywiście do modyfikacji. Nam się podoba. pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 4 minuty temu, Marcos73 napisał: Andrzeju O gustach się nie dyskutuje, gusty się ma. My dzisiaj taką kupiliśmy do Milówki. 70 mkw łącznie, super rozkład jak na tak małą powierzchnię, oczywiście do modyfikacji. Nam się podoba. pozdrawiam Fajne, ale taki dach bez okapu to prowokowanie problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2023 18 minut temu, mig napisał: Fajne, ale taki dach bez okapu to prowokowanie problemów. Czyli? Będzie się lało po ścianach? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 37 minut temu, Marcos73 napisał: Czyli? Będzie się lało po ścianach? pozdrawiam Na ścianie masz blachę.... spłynie. Ale jakakolwiek awaria rynien, np zablokowanie lodem to szansa na zaciek. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Grimson, nie pomyliłeś się z tym przewyższeniem? Może 300 m? Wiesz ja w Warszawie jadąc do pracy i z powrotem łapię na 66km około 230m przewyższenia a tu nie ma żadnej górki tylko podjazdy na mostki i skarpę. Pozdro Tam jest lekkiego podjazdu jakies 2km, samo zejście z asfaltu i wejście na szczyt to max 30m przewyższenia. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 Godzinę temu, Marcos73 napisał: Andrzeju O gustach się nie dyskutuje, gusty się ma. My dzisiaj taką kupiliśmy do Milówki. 70 mkw łącznie, super rozkład jak na tak małą powierzchnię, oczywiście do modyfikacji. Nam się podoba. pozdrawiam Gratuluję! 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2023 53 minuty temu, mig napisał: Na ścianie masz blachę.... spłynie. Ale jakakolwiek awaria rynien, np zablokowanie lodem to szansa na zaciek. Ten jest dla wroga 😉 Jeszcze 2 przede mną. Ostatni będzie perfect. pozdrawiam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2023 (edytowane) Cze Dzisiaj solo, @Lexi nie chciał jechać, trudno, zarobiony jest. Pierwsza pauza Kolna potem przeprawa przez Wisłę półmetek w Czernichowie jeszcze tylko na powrocie piwko w Tyńcu … chce się żyć😉 pozdrawiam Edytowane 9 Września 2023 przez Marcos73 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2023 Dotarłem, ale co jeb…em kółko, myślałem że nie trafię. No pojechałem jak cajmer dokolusia. Ale jest pozdro 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Września 2023 Udostępnij Napisano 10 Września 2023 18 godzin temu, star napisał: Słyszałem o pierogach antyruskich ..a kto nie słyszał o naszych pierogach.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Września 2023 Udostępnij Napisano 11 Września 2023 W dniu 9.09.2023 o 20:01, Marcos73 napisał: Dotarłem, ale co jeb…em kółko, myślałem że nie trafię. No pojechałem jak cajmer dokolusia. Ale jest pozdro Dawaj na Holbe z widokiem na góry.. W zanadrzu też inne "smakołyki" 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 W koło komina z moto w tle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 (edytowane) Zmieniłem rower i tło… komin ten sam. Edytowane 14 Września 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
japil Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 i znowu w drodze do pracy.... tym razem ciekawostka ma morzu-ta mniejsza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 6 minut temu, japil napisał: i znowu w drodze do pracy.... tym razem ciekawostka ma morzu-ta mniejsza Pozazdrościć, choć ja od niedzieli w mieście Kraków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 2 godziny temu, star napisał: Zmieniłem rower i tło… komin ten sam. Wpadłeś do Centrum Decyzji Wizowych 😄 ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 5 godzin temu, kordiankw napisał: Wpadłeś do Centrum Decyzji Wizowych 😄 ? Nie no kolo Ducatti jeno parkuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Września 2023 Udostępnij Napisano 16 Września 2023 Ziemia łowicka, księstwo… 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Września 2023 Udostępnij Napisano 16 Września 2023 Nie było czasu na zdjęcia 🙂 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 16 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2023 45 minut temu, kordiankw napisał: Nie było czasu na zdjęcia 🙂 Tzw. Szybkie kółko😉 pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Września 2023 Udostępnij Napisano 16 Września 2023 1 godzinę temu, kordiankw napisał: Nie było czasu na zdjęcia 🙂 Cześć Jakbyś kiedyś chciał pojechać wolniej podobną pętelkę to daj znać wcześniej - oczywiście jak jakieś - w tym wypadku moje - towarzystwo byłoby do zaakceptowania. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Września 2023 Udostępnij Napisano 16 Września 2023 2 godziny temu, kordiankw napisał: Nie było czasu na zdjęcia 🙂 Z jakiej apki te fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Września 2023 Udostępnij Napisano 16 Września 2023 12 minut temu, Mitek napisał: Cześć Jakbyś kiedyś chciał pojechać wolniej podobną pętelkę to daj znać wcześniej - oczywiście jak jakieś - w tym wypadku moje - towarzystwo byłoby do zaakceptowania. Pozdro Nie widzę przeciwwskazań 🙂 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Września 2023 Udostępnij Napisano 16 Września 2023 Teraz, star napisał: Z jakiej apki te fotki? Strava. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi