konio Napisano 5 Września 2022 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Witam jestem laikiem od jakiegoś czasu jeździmy z dziewczyną na nartach kupiłem nam używane jak na początek i z racji że moja kobieta jest mała narty 130 jej starcza lecz są to dziecięce raczej narty i pytanie moje brzmi wkładając buta w wiązanie. Jego przednia cześć zostaje delikatnie rozchyona na boki z dwóch stron. Czy to normalne i jest wszystko ok . Chodzi tu o te dwa żeby co trzymają buta . Czy po prostu są to za małe wiązania. I dzieci mają węższe buty np . But 38 a wiązanie skala jest do 4.5. Nie orientuje się czy wszystkie wiązania i buty są jednakowe czy są też np dziecięce na innej zasadzie . Te dwa żeby nie są w pozycji takiej jak bez buta tylko but je rozchyona na boki.dziekuje za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Września 2022 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Godzinę temu, konio napisał: Witam jestem laikiem od jakiegoś czasu jeździmy z dziewczyną na nartach kupiłem nam używane jak na początek i z racji że moja kobieta jest mała narty 130 jej starcza lecz są to dziecięce raczej narty i pytanie moje brzmi wkładając buta w wiązanie. Jego przednia cześć zostaje delikatnie rozchyona na boki z dwóch stron. Czy to normalne i jest wszystko ok . Chodzi tu o te dwa żeby co trzymają buta . Czy po prostu są to za małe wiązania. I dzieci mają węższe buty np . But 38 a wiązanie skala jest do 4.5. Nie orientuje się czy wszystkie wiązania i buty są jednakowe czy są też np dziecięce na innej zasadzie . Te dwa żeby nie są w pozycji takiej jak bez buta tylko but je rozchyona na boki.dziekuje za podpowiedź Wyślij zdjęcie. Prawdopodobnie masz juniorskie wiązanie, w które chcesz włożyć dorosłego buta. Nie szedł bym tą drogą. Narta z wiązaniem 4.5 i długości 130 cm, to jest narta dla 7-8 letniego dziecka. One różnią się konstrukcją, sztywnością (tak narty jak i buty). Może to być po prostu niebezpieczne dla zdrowia Twojej dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 Września 2022 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Godzinę temu, moruniek napisał: Wyślij zdjęcie. Oczywiście zdęcie dziewczyny 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 5 Września 2022 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 4 godziny temu, moruniek napisał: ... Narta z wiązaniem 4.5 i długości 130 cm, to jest narta dla 7-8 letniego dziecka ... Miejmy nadzieję że pytający zauważy i zapamięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 5 Września 2022 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 55 minut temu, mlodzio napisał: Miejmy nadzieję że pytający zauważy i zapamięta. Może to pedofil?😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 5 Września 2022 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Godzinę temu, Kuba99 napisał: Może to pedofil?😁 👎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi