KrzysiekK Napisano 3 Września 2022 Udostępnij Napisano 3 Września 2022 Osobiście mnie już trafia. Mierze nogę... Lewa ciut większą... 25.5 ... Szerokość 100mm. Halluksy potężne. W trakcie leczenia. Ok, zeszlosezonowe ubiera (tecnica jtr 26.5)... Postawa narciarska, gryzie w palec. Znam Ją. Nie da rady. Nisko prog bólu 🤣 No i co. Musze kupić 27. A 27 noszę ja. Ubiera moje promachine nordici 27/27.5 z cienką wkładka czyli 27.5, dociąża języki i slysze... ,,Tata, jest ok, leciutko palcami dotykam,, ... No i będziesz zdrowy?! Dobra... To szukam tecnica jtr 27 albo coś podobnego, lekie, na podobną szerokość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Września 2022 Udostępnij Napisano 3 Września 2022 Musi się nauczyć stać w butach albo nici z całości. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 3 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2022 19 minut temu, Mitek napisał: Musi się nauczyć stać w butach albo nici z całości. Pozdro Ale ona fajnie stoi... Jeździ na tylaxh, fakt, boi sięale jak stoi to ciśnie na języki, pieta w tył idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Września 2022 Udostępnij Napisano 3 Września 2022 (edytowane) W pierwszym poście napisałeś że przy stopie 25,5 w 26.5 uwiera ją palec więc źle stoi. Buty dobiera się na podstawie miarki i koniec. Reszta to przyzwyczajenie i poprawna technika. Pozdro Edytowane 3 Września 2022 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 3 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2022 16 minut temu, Mitek napisał: W pierwszym poście napisałeś że przy stopie 25,5 w 26.5 uwiera ją palec więc źle stoi. Buty dobiera się na podstawie miarki i koniec. Reszta to przyzwyczajenie i poprawna technika. Pozdro No wiem kurde. I też tego nie rozumiem. Ok, będę ogarniał temat na spokojnie. Idziemy na rowery... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 Września 2022 Udostępnij Napisano 3 Września 2022 12 godzin temu, KrzysiekK napisał: Osobiście mnie już trafia. Mierze nogę... Lewa ciut większą... 25.5 ... Szerokość 100mm. Halluksy potężne. W trakcie leczenia. Ok, zeszlosezonowe ubiera (tecnica jtr 26.5)... Postawa narciarska, gryzie w palec. Znam Ją. Nie da rady. Nisko prog bólu 🤣 No i co. Musze kupić 27. A 27 noszę ja. Ubiera moje promachine nordici 27/27.5 z cienką wkładka czyli 27.5, dociąża języki i slysze... ,,Tata, jest ok, leciutko palcami dotykam,, ... No i będziesz zdrowy?! Dobra... To szukam tecnica jtr 27 albo coś podobnego, lekie, na podobną szerokość. A szukasz butów juniorskich ? Jak są halluxy to trzeba będzie dorobić wkładki ortopedyczne. Tecnica robi buty raczej wąskie Moja wnusia ma stopę 25,3 cm długą i 10,2cm w najszerszym miejscu. i właśnie kupiłem dla niej Salomon QST Access70 T w rozmiarze 26/26,5 i pasują idealnie https://www.sport-conrad.com/produkte/salomon/qst-access-70-t.html?gclid=CjwKCAjw9suYBhBIEiwA7iMhNJNQ6Cr0svGLRdL5SbBwale6tnKR72P1LFzfzl8E0ADhCLqPEodkWhoCew0QAvD_BwE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 3 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2022 5 minut temu, Jan napisał: A szukasz butów juniorskich ? Jak są halluxy to trzeba będzie dorobić wkładki ortopedyczne. Tecnica robi buty raczej wąskie Moja wnusia ma stopę 25,3 cm długą i 10,2cm w najszerszym miejscu. i właśnie kupiłem dla niej Salomon QST Access70 T w rozmiarze 26/26,5 i pasują idealnie https://www.sport-conrad.com/produkte/salomon/qst-access-70-t.html?gclid=CjwKCAjw9suYBhBIEiwA7iMhNJNQ6Cr0svGLRdL5SbBwale6tnKR72P1LFzfzl8E0ADhCLqPEodkWhoCew0QAvD_BwE Tak, Leośką ma 12 lat. Gdzie kupowałeś ? Tam gdzie link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 Września 2022 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 W dniu 4.09.2022 o 00:13, KrzysiekK napisał: Tam gdzie link? tak ale mają też sklepy stacjonarne w Bawarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi