SkiForum Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Chrzanów - Narciarski Raj "Skała" u Rzetelskiego Krótki opis ośrodka krótki opis ośrodka krótki opis ośrodka. Strona ośrodka: http://nartraj.rzetelski.com.pl/ Położenie Dojazd Parkingi (Ilość miejsc, cena, odległość od stoku) Miejscowości (krótka charakterystyka miejscowości w jakiej znajduje się ośrodek, lub miejscowości sąsiednich) Noclegi Trasy (liczba tras, długość tras, poziom trudności, mapki) Ceny (cennik karnetów itp) Kamera online (link do strony z kamerą online na stok) Aktualne warunki (link do strony z aktualnymi warunkami) Serwis narciarski (czy jest/są serwisy narciarskie, + można coś więcej ceny, godziny itp) Instruktorzy / Opieka nad dziećmi Wyżywienie (gdzie można zjeść, jakie jedzenie, jakie ceny) Galeria zdjęć (link do galerii zdjęć z tego ośrodka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosa Napisano 12 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Wczoraj odwiedziłam stok w Chrzanowie /obok Janowa Lubelskiego/ pierwszy raz. Powiem, że zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Trasy rzeczywiście krótkie -w granicach 500 m nie powalają długością...ale za to 1 i 4 szerokie jak lotnisko:) ..idealne do nauki...Świetnie przygotowane...cały czas widać było obsługę pracującą również przy orczykach podsypującą śnieg dla wygodnej jazdy "pod górę":)...Mało ludzi w ciągu tygodnia...Dla lubelszczyzny to niezła rozgrzewka przed czymś większym:), tacy "desperaci" jak ja ze świetokrzyskiego /dla mnie to całe 100km./ też na popołudniową jazdę po pracy mogą POLECAM! Jest i ośla łączka dla całkiem początkujących...i coś dla deskarzy... Pomału rozwija się też zaplecze -kuligi, nowa karczma, wiecznie płonące ognisko i grill dla tych co na powietrzu wolą- "zakanszać":) a tu strona: http://nartraj.rzetelski.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosa Napisano 12 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Do tego co powyżej-kilka fotek:) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malin Napisano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Byliśmy wczoraj, zaczęliśmy sezon ( dopiero teraz, niestety) Ludzi sporo, trasy nieżle przygotowane, ale ogólnie jakoś bez rewelacji. Na rozruch może być. Moje dziecko stwierdziło-" ee , dużo oszołomów, na krechę jeżdżą". Wrażenie, że w Rąblowie bardziej klimatycznie , no i dojazd lepszy , tutaj droga fatalna, zwłaszcza ostatni odcinek. Ale pojeżdziliśmy i to najważniejsze:p Pozdrawiam:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Witam Ciekawe czy Pan Rzetelski będzie musiał podbić ceny na nowy sezon. Jak się odbiją ambicje polityczne na naszym nartowaniu. Proponuje ankietę. Lepiej, czy drożej - przepraszam, gorzej. Miało powstać krzesełko. Postrufka Użytkownik metaal edytował ten post 28 wrzesień 2011 - 12:47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiedzianowÅ‚osa Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Jeździłem na stokach we Włoszech - Livigno,Weremień i wszystkie dookoła Lublina. Pracownicy nigdzie nie kazali kasować dzieciom karnety które wjeżdzały na jednym orczyku z rodzicem. Obsługa z Chrzanowa karze nawet dziecku 1-rocznemu (słowa Jacka) płacić tyle samo, mimo, że z tobą na jednym orczyku robi jeden wjazd. Gratuluję Panu Rzetelskiemu podejścia i pracowników - pewnie się dorobicie na tym. Ja już do was nie zajrzę i pewnie żaden z moich znajomych. Pozdrawiam Tacek Mnie również zirytowało, iż trzeba ponosić opłaty za takie małe dzieci. A ci co 'obsługują' orczyki są bardzo nie mili... Zobaczymy czy coś w tym sezonie się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triad Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Ta sobie popatrzyłem dziś kamerką na ośrodek a tam... Nie wiem czy to tylko kamerka ale ścięte zostało pół górki - czyżby miała się stać ta górka czymś na kształt Bobliwa - płaska i bez pomocy kijków w dół ani rusz ???? Zobaczymy ale dobrze to nie wygląda ... COś tak czuję że była sobie górka .. niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajo50 Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 i to się dzieje w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowy Pasztet Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Tydzień temu dachowałem na nartach i coś ponaciągałem w biodrze - smary, maści itp. dały jakiś efekt, ale postanowiłem - konieczna jest rehabilitacja. Na ośrodek rehabilitacyjny wybrałem Nartraj Rzetelskiego w Chrzanowie. Zaordynowałem 2x1 godz. kuracji. Przed południem kiepskie warunki widocznościowe - pochmurno, trochę padał śnieg, ale z tendencją do poprawy. Prawa (patrząc od dołu) strona stoku lepiej przygotowana. Nie byłem w zeszłym roku, to też byłem ciekaw zmian. Wspomniana prawa strona trochę przebudowana - dodane łączniki "nowe trasy" - zmiany pozytywne, bo więcej miejsca do pojeżdżenia i różnorodnie. Przez parę godzin nie można się zanudzić nawet na takiej małej górze. Ludzi trochę było, ale pracowały wszystkie wyciągi, zapewniając pełną przepustowość. Wszystko czynne. Teraz najlepsze - na szczycie stoku usypana kolejna wielka góra ziemi, widać to nawet na kamerkach. Na mapce tras przy kasach wielka krecha w poprzek z napisem "kolej 2016/17". Pytam obsługi - ki czort? Mówią tak, tak - będzie krzesło 4-osobowe!!! Super - trzymam kciuki za pierwsze krzesło na Lubelszczyźnie. W barze - żurek z chrzanem (jak to w Chrzanowie) trzyma poziom, soki z prawdziwych owoców - tłoczone na Roztoczu, jest też pizza, ale nie byłem na tyle głodny. UWAGA: dojazdówka od trasy Lublin-Biłgoraj odśnieżona, ale biała - opony zimowe trza mieć, zwolnić i uważać bo ślisko, szczególnie jak się jedzie z Lublina skręcając przy młynie, a nie dalej w Goraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowy Pasztet Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Na szczycie "góry" w Chrzanowie: Pozostaje śledzić rozwój tej inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowy Pasztet Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Czyżby w przyszłym sezonie? http://lublin.wyborc...ue#BoxLokLubImg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linek Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 właśnie zrobiłem sobie zdalne tur de lubelskie stoki. Czy ja dobrze widzę, że urosło pierwsze na Lubelszczyźnie krzesło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 właśnie zrobiłem sobie zdalne tur de lubelskie stoki. Czy ja dobrze widzę, że urosło pierwsze na Lubelszczyźnie krzesło ?Dobrze widzisz. Trafiło tam z kieleckiego Telegrafu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linek Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Dobrze widzisz. Trafiło tam z kieleckiego Telegrafu. wiesz może czy ruszy w tym roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 wiesz może czy ruszy w tym roku ?Nie mam pojęcia, wejdź na skionline, tam była większa relacja na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Jak będzie kilka dni mrozu i prognoza jego trwania to na pewno tak. W ubiegłym roku cały wydatek i wysiłek na pierwsze naśnieżanie szlag trafił z powodu nagłego ocieplenia. Sądzę że właściciel będzie tym razem ostrożniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 To podpowiedzcie mi, bo jeszcze tam nie byłem ale w tym roku pewnie pokombinuje, żeby zalecieć. Jak ten stok wygląda w porównaniu z Rąblowem czy Kazimierzem Dolnym, czy może bardziej przypomina Bałtów ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Elosawa Napisano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 To podpowiedzcie mi, bo jeszcze tam nie byłem ale w tym roku pewnie pokombinuje, żeby zalecieć. Jak ten stok wygląda w porównaniu z Rąblowem czy Kazimierzem Dolnym, czy może bardziej przypomina Bałtów ?. Jest lepszy niż wymienione przez ciebie - wg mnie bardzo fajny kąt nachylenia, przyjemna trasa, oczywiście bardzo krótka, ale da się nabrać prędkości i wykonać kilka porządnych skrętów. Gdyby ta trasa była w Alpach i stanowiła fragment dużego stoku to często bym ją odwiedzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 To podpowiedzcie mi, bo jeszcze tam nie byłem ale w tym roku pewnie pokombinuje, żeby zalecieć. Jak ten stok wygląda w porównaniu z Rąblowem czy Kazimierzem Dolnym, czy może bardziej przypomina Bałtów ?. Jest lepszy niż wymienione przez ciebie - wg mnie bardzo fajny kąt nachylenia, przyjemna trasa, oczywiście bardzo krótka, ale da się nabrać prędkości i wykonać kilka porządnych skrętów. Gdyby ta trasa była w Alpach i stanowiła fragment dużego stoku to często bym ją odwiedzał. Potwierdzam, trasa efektywnie znacznie dłuższa od pozostałych,w dodatku z jednorodnym nachyleniem, jednak z powodu odległości częściej bywam w Rąblowie. Biorąc pod uwagę fakt że to nie są góry, nawet nie pogórze, określenie "bardzo krótka" nie jest trafione - bardziej trafnym byłoby "najdłuższa w regionie", da się wykonać znacznie więcej skrętów niż kilka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Szeregowy Pasztet Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Na szczycie "góry" w Chrzanowie: SAM_5836.JPGSAM_5837.JPG Pozostaje śledzić rozwój tej inwestycji. No i jest - pierwszy wyciąg krzesełkowy na lubelszczyźnie !!! W Chrzanowie dobre zmiany - dziś sobota - stok dobrze przygotowany, dużo miejsca, mimo wielu samochodów i narciarzy - bez wielkich kolejek do wyciągów, na stoku bez gigantycznego tłoku - można sobie spokojnie znaleźć bezpieczną i przyjemną linię przejazdu, w knajpie w miarę luz. Wyszło trochę słońca. Tylko te 60 zł za 3 godziny trochę boli. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 .... Tylko te 60 zł za 3 godziny trochę boli. 60 zł / 3 h = 20 zł / h - soboty, niedziele, święta 45zł / 3h + bonus 1h = 45 zł / 4h = 11,25 zł / h - w tygodniu z Lublina masz tylko 70 km, ja z Siedlec 3 x dalej (zimą 210 km / 3 h dojazdu) Byłem wczoraj - wielki plus za kanapę bo nogi odpoczywają szczególnie że pierwszy raz w tym sezonie. Malkontenci jak zawsze byli - krytykowali że kanapa bez osłony, że nie podgrzewana, że na stoku twardo, że ślisko, ... na co ja (w podobnym tonie) - "... szkoda że nie można tu kupić ciupagi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... Szeregowy Pasztet Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 http://www.rzetelski...63,6663,pl.html jakby ktoś się zastanawiał, gdzie jutro pojeździć na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Zaraz jakiś zwolennik pisdzielców napisze ze to łamanie rozporządzeń, i pod..doli chłopa, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 http://www.rzetelski...63,6663,pl.html jakby ktoś się zastanawiał, gdzie jutro pojeździć na nartach naprawdę? To ja idę szukać swój sprzęt eee, to nie Chrzanów koło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 http://www.rzetelski...63,6663,pl.html jakby ktoś się zastanawiał, gdzie jutro pojeździć na nartach Brawo! Oby inne stacje poszły za dobrym przykładem. Najtrudniej jest rozpocząć, potem idzie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Pozostałe regiony Chrzanów - Narciarski Raj "Skała" u Rzetelskiego × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 wiesz może czy ruszy w tym roku ?Nie mam pojęcia, wejdź na skionline, tam była większa relacja na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Jak będzie kilka dni mrozu i prognoza jego trwania to na pewno tak. W ubiegłym roku cały wydatek i wysiłek na pierwsze naśnieżanie szlag trafił z powodu nagłego ocieplenia. Sądzę że właściciel będzie tym razem ostrożniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linek Napisano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 To podpowiedzcie mi, bo jeszcze tam nie byłem ale w tym roku pewnie pokombinuje, żeby zalecieć. Jak ten stok wygląda w porównaniu z Rąblowem czy Kazimierzem Dolnym, czy może bardziej przypomina Bałtów ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elosawa Napisano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 To podpowiedzcie mi, bo jeszcze tam nie byłem ale w tym roku pewnie pokombinuje, żeby zalecieć. Jak ten stok wygląda w porównaniu z Rąblowem czy Kazimierzem Dolnym, czy może bardziej przypomina Bałtów ?. Jest lepszy niż wymienione przez ciebie - wg mnie bardzo fajny kąt nachylenia, przyjemna trasa, oczywiście bardzo krótka, ale da się nabrać prędkości i wykonać kilka porządnych skrętów. Gdyby ta trasa była w Alpach i stanowiła fragment dużego stoku to często bym ją odwiedzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 To podpowiedzcie mi, bo jeszcze tam nie byłem ale w tym roku pewnie pokombinuje, żeby zalecieć. Jak ten stok wygląda w porównaniu z Rąblowem czy Kazimierzem Dolnym, czy może bardziej przypomina Bałtów ?. Jest lepszy niż wymienione przez ciebie - wg mnie bardzo fajny kąt nachylenia, przyjemna trasa, oczywiście bardzo krótka, ale da się nabrać prędkości i wykonać kilka porządnych skrętów. Gdyby ta trasa była w Alpach i stanowiła fragment dużego stoku to często bym ją odwiedzał. Potwierdzam, trasa efektywnie znacznie dłuższa od pozostałych,w dodatku z jednorodnym nachyleniem, jednak z powodu odległości częściej bywam w Rąblowie. Biorąc pod uwagę fakt że to nie są góry, nawet nie pogórze, określenie "bardzo krótka" nie jest trafione - bardziej trafnym byłoby "najdłuższa w regionie", da się wykonać znacznie więcej skrętów niż kilka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Szeregowy Pasztet Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Na szczycie "góry" w Chrzanowie: SAM_5836.JPGSAM_5837.JPG Pozostaje śledzić rozwój tej inwestycji. No i jest - pierwszy wyciąg krzesełkowy na lubelszczyźnie !!! W Chrzanowie dobre zmiany - dziś sobota - stok dobrze przygotowany, dużo miejsca, mimo wielu samochodów i narciarzy - bez wielkich kolejek do wyciągów, na stoku bez gigantycznego tłoku - można sobie spokojnie znaleźć bezpieczną i przyjemną linię przejazdu, w knajpie w miarę luz. Wyszło trochę słońca. Tylko te 60 zł za 3 godziny trochę boli. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 .... Tylko te 60 zł za 3 godziny trochę boli. 60 zł / 3 h = 20 zł / h - soboty, niedziele, święta 45zł / 3h + bonus 1h = 45 zł / 4h = 11,25 zł / h - w tygodniu z Lublina masz tylko 70 km, ja z Siedlec 3 x dalej (zimą 210 km / 3 h dojazdu) Byłem wczoraj - wielki plus za kanapę bo nogi odpoczywają szczególnie że pierwszy raz w tym sezonie. Malkontenci jak zawsze byli - krytykowali że kanapa bez osłony, że nie podgrzewana, że na stoku twardo, że ślisko, ... na co ja (w podobnym tonie) - "... szkoda że nie można tu kupić ciupagi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... Szeregowy Pasztet Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 http://www.rzetelski...63,6663,pl.html jakby ktoś się zastanawiał, gdzie jutro pojeździć na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Zaraz jakiś zwolennik pisdzielców napisze ze to łamanie rozporządzeń, i pod..doli chłopa, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 http://www.rzetelski...63,6663,pl.html jakby ktoś się zastanawiał, gdzie jutro pojeździć na nartach naprawdę? To ja idę szukać swój sprzęt eee, to nie Chrzanów koło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 http://www.rzetelski...63,6663,pl.html jakby ktoś się zastanawiał, gdzie jutro pojeździć na nartach Brawo! Oby inne stacje poszły za dobrym przykładem. Najtrudniej jest rozpocząć, potem idzie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Pozostałe regiony Chrzanów - Narciarski Raj "Skała" u Rzetelskiego × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szeregowy Pasztet Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Na szczycie "góry" w Chrzanowie: SAM_5836.JPGSAM_5837.JPG Pozostaje śledzić rozwój tej inwestycji. No i jest - pierwszy wyciąg krzesełkowy na lubelszczyźnie !!! W Chrzanowie dobre zmiany - dziś sobota - stok dobrze przygotowany, dużo miejsca, mimo wielu samochodów i narciarzy - bez wielkich kolejek do wyciągów, na stoku bez gigantycznego tłoku - można sobie spokojnie znaleźć bezpieczną i przyjemną linię przejazdu, w knajpie w miarę luz. Wyszło trochę słońca. Tylko te 60 zł za 3 godziny trochę boli. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 .... Tylko te 60 zł za 3 godziny trochę boli. 60 zł / 3 h = 20 zł / h - soboty, niedziele, święta 45zł / 3h + bonus 1h = 45 zł / 4h = 11,25 zł / h - w tygodniu z Lublina masz tylko 70 km, ja z Siedlec 3 x dalej (zimą 210 km / 3 h dojazdu) Byłem wczoraj - wielki plus za kanapę bo nogi odpoczywają szczególnie że pierwszy raz w tym sezonie. Malkontenci jak zawsze byli - krytykowali że kanapa bez osłony, że nie podgrzewana, że na stoku twardo, że ślisko, ... na co ja (w podobnym tonie) - "... szkoda że nie można tu kupić ciupagi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... Szeregowy Pasztet Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 http://www.rzetelski...63,6663,pl.html jakby ktoś się zastanawiał, gdzie jutro pojeździć na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Zaraz jakiś zwolennik pisdzielców napisze ze to łamanie rozporządzeń, i pod..doli chłopa, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 http://www.rzetelski...63,6663,pl.html jakby ktoś się zastanawiał, gdzie jutro pojeździć na nartach naprawdę? To ja idę szukać swój sprzęt eee, to nie Chrzanów koło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 http://www.rzetelski...63,6663,pl.html jakby ktoś się zastanawiał, gdzie jutro pojeździć na nartach Brawo! Oby inne stacje poszły za dobrym przykładem. Najtrudniej jest rozpocząć, potem idzie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Pozostałe regiony Chrzanów - Narciarski Raj "Skała" u Rzetelskiego
mlodzio Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 .... Tylko te 60 zł za 3 godziny trochę boli. 60 zł / 3 h = 20 zł / h - soboty, niedziele, święta 45zł / 3h + bonus 1h = 45 zł / 4h = 11,25 zł / h - w tygodniu z Lublina masz tylko 70 km, ja z Siedlec 3 x dalej (zimą 210 km / 3 h dojazdu) Byłem wczoraj - wielki plus za kanapę bo nogi odpoczywają szczególnie że pierwszy raz w tym sezonie. Malkontenci jak zawsze byli - krytykowali że kanapa bez osłony, że nie podgrzewana, że na stoku twardo, że ślisko, ... na co ja (w podobnym tonie) - "... szkoda że nie można tu kupić ciupagi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... Szeregowy Pasztet Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 http://www.rzetelski...63,6663,pl.html jakby ktoś się zastanawiał, gdzie jutro pojeździć na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Valdi55 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Zaraz jakiś zwolennik pisdzielców napisze ze to łamanie rozporządzeń, i pod..doli chłopa, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 http://www.rzetelski...63,6663,pl.html jakby ktoś się zastanawiał, gdzie jutro pojeździć na nartach naprawdę? To ja idę szukać swój sprzęt eee, to nie Chrzanów koło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 http://www.rzetelski...63,6663,pl.html jakby ktoś się zastanawiał, gdzie jutro pojeździć na nartach Brawo! Oby inne stacje poszły za dobrym przykładem. Najtrudniej jest rozpocząć, potem idzie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Pozostałe regiony Chrzanów - Narciarski Raj "Skała" u Rzetelskiego
Szeregowy Pasztet Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 http://www.rzetelski...63,6663,pl.html jakby ktoś się zastanawiał, gdzie jutro pojeździć na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valdi55 Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Zaraz jakiś zwolennik pisdzielców napisze ze to łamanie rozporządzeń, i pod..doli chłopa, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 http://www.rzetelski...63,6663,pl.html jakby ktoś się zastanawiał, gdzie jutro pojeździć na nartach naprawdę? To ja idę szukać swój sprzęt eee, to nie Chrzanów koło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 http://www.rzetelski...63,6663,pl.html jakby ktoś się zastanawiał, gdzie jutro pojeździć na nartach Brawo! Oby inne stacje poszły za dobrym przykładem. Najtrudniej jest rozpocząć, potem idzie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
grimson Napisano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 http://www.rzetelski...63,6663,pl.html jakby ktoś się zastanawiał, gdzie jutro pojeździć na nartach Brawo! Oby inne stacje poszły za dobrym przykładem. Najtrudniej jest rozpocząć, potem idzie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi