bzdurka Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Dobrze, że chociaż Wieżycę mamy na małe jeżdżenie, bo tak to wszędzie daleko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Jeżeli trochę tego śniegu zrobią i stok będzie w miarę przygotowany to na pewno wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski_Retry Napisano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Moze jedzie ktos dzisiaj ? ; )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomKur Napisano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Wiatm, byłem wczoraj i dzisiaj z synem w Wierzycy. Kto się przestraszył pogody za oknem, niech żałuje. Warunki naprawdę przyzwoite, stok trzyma się dobrze, warunki do jazdy super. No i malutko ludzi, śmigaliśmy od 10 do 14 i było naprawdę mało ludzi. Śnieg trochę tępawy, teraz to czuję w kolankach, ale warto było pojechac. Pozdrawiam. Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_lesny Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Dzisiaj wybieram się na Koszałkowo. Jeździłem w piatek na Kotlince, warunki extra (śnieżyli całą noc). Co do Koszałkowa to jadę 1 raz w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomKur Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witam, byłem dzisiaj w Koszałkowie, oczywiście z synem. Warunki suuuuper, słoneczko, stok zmrożony, jak we Włoszech nie przymierzając . W niedzielę z rana też planuję wypad, będzie ktoś z Was ?. Pozdrawiam. Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomKur Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Jutro jadę z synem do Wierzycy, będę rano. To już chyba ostatni wyjazd w to miejsce w tym sezonie. Pozdrawiam. Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_lesny Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Wybieram się w sobotę rano 26.03 na Koszałkowo ( o ile będzie jeszcze coś się tam działo ). Będzie ktoś z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_lesny Napisano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 No i zaczeło się. Kto był dzisiaj na nartach na Wieżycy? Da się pojeździć bez ryzyka poharatania ślizgów (10 cm śniegu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomKur Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Cześć, byłem dzisiaj z synem. Trochę ciepło, ale stok utrzymany przyzwoicie. Spotkałem forumowego Lobo, który niestety już tu nie pisuje. Fajnie sobie pośmigaliśmy, fajnie było się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Uprzejmie donoszę że dzisiejszy poranny warun w Koszałkowie był iście alpejski. Od godziny 8-45 do 11 stej jazda bez tłoku i kolejek. Niestety po godz 11 dojechało sporo ludzi,zaczęły się przestoje przy orczyku i szybka jazda dowolnym kursem po stoku zaczęła być mocno utrudniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stusi Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Wczoraj po raz pierwszy byłem w Koszałkowie i przeżyłem szok. Temperatura na Pomorzu od niemal miesiąca w plusie a tam warunki bardzo dobre. Stok szeroki, dwa wygodne orczyki, miła obsługa. Infrastruktura też bardzo dobra- duży parking, dwie wypożyczalnie, restauracje, budki, toalety. Żałuję, że dopiero teraz odkryłem to miejsce. Fakt, że ceny wysokie, ale warto, bo widać, że się przykładają. Przecież w połowie marca to już górskie stoki powoli zamykają interes a tutaj na Pomorzu coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QóBa Napisano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Śnieżą nasze pomorskie Alpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Śnieżą nasze pomorskie Alpy Alleluja! Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Był ktoś ostatnio? Wybieram się jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Łoj panie ..... Jeszcze Cię tam sstar nie było .... Zamierzasz zjeżdżać czy podchodzić?? Ps. Wczoraj jechałem prze Koszalin, Trójmiasto i Toruń do Wawy - nigdzie ani grama śniegu, za to deszcze obfite ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Łoj panie ..... Jeszcze Cię tam sstar nie było .... Zamierzasz zjeżdżać czy podchodzić?? Ps. Wczoraj jechałem prze Koszalin, Trójmiasto i Toruń do Wawy - nigdzie ani grama śniegu, za to deszcze obfite ... Jako właściciel sześciu par nart będę oczywiście... wypozyczal:-) Jakie polecacie? Na kamerach jest śnieg. Wieżyca działa. W nocy śnieg. Dziś kąpiel śladami morsa Jara;-) Hotel Chiński na plaży. Lysa Gora nie działa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Sstar, co byś chciał wiedzieć? Mokry śnieg ale jest. Podjazd ok 2 min, zjazd ok 10 sekund. Pusto będzie bo nam w Gdańsku narty nie w głowie ostatnimi dniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Sstar, co byś chciał wiedzieć? Mokry śnieg ale jest. Podjazd ok 2 min, zjazd ok 10 sekund. Pusto będzie bo nam w Gdańsku narty nie w głowie ostatnimi dniami. Nawet myślałem czy by się nie wybrać. Jutro przeniesienie do Mariackiego. PS. Ze mokry widziałem, bo ludzie się mocno odpychali na górze. Może w nocy trochę zmrozi, no i niby ma śnieg padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Fajne miejsce macie. Krótko, ale można się bujnac. Trochę jak Kamieńsk, który stoi. Inny mikroklimat. Twardo. Ciut odsypow na lewo w dół patrząc. Na prawo gdzie stromiej elegancko. Nasniezaja x4, brawo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Jak znam pana Koszałkę to się postara i w przyszłym tygodniu nasypią tyle że wystarczy do końca sezonu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Jak znam pana Koszałkę to się postara i w przyszłym tygodniu nasypią tyle że wystarczy do końca sezonu!! Szacun. PS Takie deski mi dali:https://www.skionlin...t-tpx,5951.html Bardzo przyglądali się przy zwrocie, trzeba chyba by fotki robić.http://www.skipanora...basalt_tpx.html Jaki promień przy 156? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 156 to pewnie R ok. 14,5 Wersja Pursa 16 Ti w długości 177 ma 17 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 156 to pewnie R ok. 14,5 Wersja Pursa 16 Ti w długości 177 ma 17 m 170 ma 15.1 156 chyba 13? Coś napisano takiego na narcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 qrde ...slalomka normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi