Ado Napisano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 W górach takiej woli brak. Nieprawda. Np. w Krynicy zwracją wszyscy gestrorzy i to bez paragonów i to bez jakichkolwiek problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alpinista Napisano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Nieprawda. Np. w Krynicy zwracją wszyscy gestrorzy i to bez paragonów i to bez jakichkolwiek problemów. W Krynicy nie byłem Tam gdzie jezdziłem to nie spotkałem sie ze zwrotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krynio72 Napisano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 jeśli z powodu problemów gospodarza stoku nie można w pełni korzystać z usługi często jest stosowany zwrot / na niektórych stokach zbyt często / co do Koszałkowa pewnie jest to działalność w ramach prowadzenia działalności rolniczej i wicie rozumicie KRUS i te sprawy... czyli róbta co chceta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wit_www Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 BTW: Wam też się wydaje, że ten orczyk w Przywidzu strasznie wolno ciągnie? Ja mam wrażenie że z górki jedzie się jeszcze wolniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi