KrzysiekK Napisano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 (edytowane) Pytanie ... Czy jest to dozwolone ze względów bezpieczeństwa. Dorosła pani, Sabinka 🙂 , wzrost 170cm, waga około 60kg ma ochotę spróbować jazdy na nartach. Mam buty po córce, leżą na Pani idealnie. Są to Technica jr, te niebieskie. Nie mam teraz dostępu do modelu więc dokładnie nie podam. Czy na pierwszy sezon, do pierwszych pługów Sabinka może w tych butach jezdic? Dziękuję. Edytowane 15 Sierpnia 2022 przez KrzysiekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 Może na nich jeździć, jeżeli są wygodne nie tylko pierwszy sezon. Tylko problemem jest co rozumiecie przez słowa wygodne i leżą idealnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 46 minut temu, KrzysiekK napisał: Pytanie ... Czy jest to dozwolone ze względów bezpieczeństwa. Dorosła pani, Sabinka 🙂 , wzrost 170cm, waga około 60kg ma ochotę spróbować jazdy na nartach. Mam buty po córce, leżą na Pani idealnie. Są to Technica jr, te niebieskie. Nie mam teraz dostępu do modelu więc dokładnie nie podam. Czy na pierwszy sezon, do pierwszych pługów Sabinka może w tych butach jezdic? Dziękuję. Jeżeli ten but sprawi, że dorosła Pani Sabinka, zacznie jeździć na nartach, to jak najbardziej ok. Sądzę, że ten but i tak może trzymać o wiele lepiej niż wyjeżdżony na kilkuset stopach but z wypożyczalni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 15 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 11 minut temu, Kuba99 napisał: Może na nich jeździć, jeżeli są wygodne nie tylko pierwszy sezon. Tylko problemem jest co rozumiecie przez słowa wygodne i leżą idealnie? Nie, nie są za duże 🙂 ... Temat znam. Pozycja narciarska, buty zapięte, pięta w tył, palce prawie na styk, brak ucisków punktowych etc... Dziękuję 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi