KrzysiekK Napisano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Jak w tytule... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2022 https://allegro.pl/kategoria/narty-zjazdowe-256756?string=Atomic g7&dlugosc-nart-od=167&dlugosc-nart-do=168 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2022 (edytowane) JEST LATO. Edytowane 30 Sierpnia 2022 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 9 godzin temu, Mitek napisał: JEST LATO. ZIMY NIE BEDZIE 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 6 minut temu, Jan napisał: ZIMY NIE BEDZIE Cześć Szczerze... Płakać mi się chce, że lato się kończy. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 30 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Szczerze... Płakać mi się chce, że lato się kończy. Pozdrowienia A ja to chcę miłą jesień. Czekają na mnie Bieszczady i wycieczki rowerowe w normalnej temperaturze (mam problem z termoregulacją) 🙂 Żałuje, że nie udał się wypad pod namioty ... ale w tym zakresie jestem mniej ortodoksyjny i za mało się starałem. Z nartami jest inaczej. Jak jest śnieg a ja żyję, to jadę 🙂 @Mitek - jak to? Zawsze powtarzałeś, że są różne pory roku i w każdej można robić coś super. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Cześć Na to niemiłe uczucie nakłada się koniec wakacji i żal, że dzieci muszą wracać do zajęć. Amelka ma w tym roku maturę i już się boi i się jej nie dziwię - oglądałem to co zrobili z j. polskim... No cóż, kiedyś nie mogłem doczekać się zimy. Teraz trochę zmieniły się priorytety. Kajakami w zimie nie pływamy a jazda rowerem w zimie jest wysoce upierdliwa ze względu na ubiór i konieczność manewrowania nim, wożenia różnych rzeczy itd. Co do robienia to, za dwa tygodnie spływ, na początku października Izery, a co dalej zobaczymy... A wracając do nart to muszą być dokładnie te - w sensie ten model - czy mogą być jakieś porównywalne w dobrej cenie? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 30 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 (edytowane) 5 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Na to niemiłe uczucie nakłada się koniec wakacji i żal, że dzieci muszą wracać do zajęć. Amelka ma w tym roku maturę i już się boi i się jej nie dziwię - oglądałem to co zrobili z j. polskim... No cóż, kiedyś nie mogłem doczekać się zimy. Teraz trochę zmieniły się priorytety. Kajakami w zimie nie pływamy a jazda rowerem w zimie jest wysoce upierdliwa ze względu na ubiór i konieczność manewrowania nim, wożenia różnych rzeczy itd. Co do robienia to, za dwa tygodnie spływ, na początku października Izery, a co dalej zobaczymy... A wracając do nart to muszą być dokładnie te - w sensie ten model - czy mogą być jakieś porównywalne w dobrej cenie? Pozdro Mitku, narty już mam. Kupiłem u @Bruner79. Właśnie je ogarniam 🤣 Edytowane 30 Sierpnia 2022 przez KrzysiekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 2 godziny temu, KrzysiekK napisał: Właśnie je ogarniam 🤣 Jeździsz w hali czy na lodowcu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 30 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 26 minut temu, Jan napisał: Jeździsz w hali czy na lodowcu ? Hahahahahhaha dobre 🙂 Drogi Janie... narty są dla mojej córki, a że używki, to czasem gdzieś przyniszczone i białe wychodziło na laminacie. Dostały tam hybrydę ( sic! ). Już tak nie razi. Zobaczymy czy to trwałe. Odrostów raczej nie będzie. 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Nadal nie wiem o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 30 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 9 minut temu, Mitek napisał: Nadal nie wiem o co chodzi. Poważnie? No porysowane były na laminacie. Biorę lakier termoutwardalny do paznokci, maluje, świecę ultrafioletem, lakier się utwardza. Młodą nie razi, że podrapany laminat. 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Acha... Wiesz bo ja mam do utwardzenia blaty w kuchni... 😉 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 31 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 21 minut temu, Mitek napisał: Acha... Wiesz bo ja mam do utwardzenia blaty w kuchni... 😉 Pozdro Jest tak: zamawiasz manikiurzystka z wizytą do domu, nie mówisz nic o blatach (pomyśli że coś nie teges), przyjeżdża, widzi, że wszystko teges tyle, że ma za mało lakieru... Dalej sobie poradzisz 😄 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Września 2022 Udostępnij Napisano 1 Września 2022 Cześć Poruszyłeś nurtujący mnie od dłuższego czasu temat: Czy ze studniami urody, manicure i fryzjerstwem jest tak jak z nartami tzn. wystarczy dwa razy pomalować paznokcie aby poczuć się ekspertem? Pytam bo ilość takich zakładów usługowych jest szokująca. Na mojej niedużej uliczce są 3. A jak jeździmy np. przez Wilanów to jest chyba na naszej trasie z 15. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 Września 2022 Udostępnij Napisano 1 Września 2022 25 minut temu, Mitek napisał: Cześć Poruszyłeś nurtujący mnie od dłuższego czasu temat: Czy ze studniami urody, manicure i fryzjerstwem jest tak jak z nartami tzn. wystarczy dwa razy pomalować paznokcie aby poczuć się ekspertem? Pytam bo ilość takich zakładów usługowych jest szokująca. Na mojej niedużej uliczce są 3. A jak jeździmy np. przez Wilanów to jest chyba na naszej trasie z 15. Pozdro Tak samo jest jak z instruktorami narciarstwa, zwłaszcza tymi robiącymi kursy on-line https://akademio.online/kurs/kurs-instruktora-narciarstwa/?gclid=CjwKCAjwsMGYBhAEEiwAGUXJaRCNwtChaE9jWJq4V4_txrg_DR_5xShannJQfd93exiUEIPXzPwn6hoCrwUQAvD_BwE Pomalować, pofarbować czy nałożyć krem to nie problem, gorzej dobrać fryzurę do klienta lub farbę do włosa, podkład do paznokcia czy krem do skóry. Teraz sam możesz sobie odpowiedzieć na pytanie 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Września 2022 Udostępnij Napisano 1 Września 2022 Cześć No niestety. Niektóre związki sportowe nie były takie głupie i nie dały sobie odebrać monopolu na szkolenie kadry. Sitn PZN niestety do nich nie należy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 1 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2022 2 godziny temu, .Beata. napisał: Tak samo jest jak z instruktorami narciarstwa, zwłaszcza tymi robiącymi kursy on-line https://akademio.online/kurs/kurs-instruktora-narciarstwa/?gclid=CjwKCAjwsMGYBhAEEiwAGUXJaRCNwtChaE9jWJq4V4_txrg_DR_5xShannJQfd93exiUEIPXzPwn6hoCrwUQAvD_BwE 🙂 👀😡😔 Boże widzisz a nie grzmisz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 Września 2022 Udostępnij Napisano 1 Września 2022 Godzinę temu, KrzysiekK napisał: 👀😡😔 Boże widzisz a nie grzmisz ! Teraz wiesz dlaczego i do którego "salonu" warto jechać na narty 😉 tam przeżyjesz profesjonalną metamorfozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 1 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2022 Godzinę temu, .Beata. napisał: Teraz wiesz dlaczego i do którego "salonu" warto jechać na narty 😉 tam przeżyjesz profesjonalną metamorfozę Ja rozumiem że mamy czasy, gdzie o sens szczepień przystoi pytać nie lekarzy a magazynierów, sprzedawców i fryzjerów (z całym szacunkiem do Owych) .... Ale czy na pewno chcemy by świat w taki sposób stawał na głowie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 1 Września 2022 Udostępnij Napisano 1 Września 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, KrzysiekK napisał: Ja rozumiem że mamy czasy, gdzie o sens szczepień przystoi pytać nie lekarzy a magazynierów, sprzedawców i fryzjerów (z całym szacunkiem do Owych) .... Ale czy na pewno chcemy by świat w taki sposób stawał na głowie ? Skoro porysowane narty upiększa się lakierem do paznokci (w dodatku hybrydą) to... to... chyba tak! Edytowane 1 Września 2022 przez Wujot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi