SkiForum Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Puławy - Kiczera Krótki opis ośrodka. Strona ośrodka: http://kiczerapulawy.pl/ Położenie Parkingi (Ilość miejsc, cena, odległość od stoku) Miejscowości (krótka charakterystyka miejscowości w jakiej znajduje się ośrodek, lub miejscowości sąsiednich) Noclegi Trasy (liczba tras, długość tras, poziom trudności, mapki) Ceny (cennik karnetów itp) Kamera online (link do strony z kamerą online na stok) Aktualne warunki (link do strony z aktualnymi warunkami) Serwis narciarski (czy jest/są serwisy narciarskie, + można coś więcej ceny, godziny itp) Instruktorzy / Opieka nad dziećmi Wyżywienie (gdzie można zjeść, jakie jedzenie, jakie ceny) Galeria zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamzawodowiec Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 http://kiczerapulawy.pl/ super stok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek88 Napisano 31 Października 2008 Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Witam. Coś stronka: http://www.kiczerapulawy.pl/ nie działa prawidłowo. W co bym nie kliknął, (cennik, kontakt, dojazd, itp.) nadal wyświetla się główna strona. Problem ten występuje już dość długo, od ok. 3 miesięcy. Jeśli czyta tę odpowiedź ktoś z zarządzających tą stroną internetową to proszę o zainteresowanie tym probleme, bo sezon się zbliża, a i jeszcze może dało by się coś zrobić z kamerką na nadchodzący sezon ?? Odnośnie tego błędu na stronie ośrodka, to prosiłbym także, aby ktoś czytający tę wiadomość na forum, sprawdził czy faktycznie strona nie działa i potwierdził tę informację. Gdy się wejdzie na http://www.kiczerapulawy.pl/ wyświetli się strona główna i potem kilkając w jaki kolwiek odnośnik po lewej stronie, zawsze wyświetla sie główna strona. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_rafal Napisano 14 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 stok porażka- szkoda czasu, benzyny i pieniędzy jedyna zaleta to krzesło- to tyle z plusów "Górkę" mają taką sobie.. Pod tym względem lepszy Karlików. ALE - Puławy to najlepiej przygotowany stok w mojej okolicy (Chyrowa, Karlików [porażka]) - Najdłużej u nich można pojeździć - Mają krzesełko - Karnety czasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelw Napisano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Byłem zdecydowanie nie polecam - trasa FATALNIE przygotowana - kamienie, lód koszmarny, obsługa się leni z dosypaniem śniegu na stacji górnej. jednym słowem kaszana. Trochę żal bo z roku na rok jest coraz gorzej. w/g mnie stan trasy to 3 w ich skali... aha byłbym zapomniał - Radosna kartka na kasie - BRAK obsługi medycznej , brak gopr'u... to to już dla mnie było za wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek88 Napisano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Również byłem wczoraj na Kiczerze w Puławach. Ocena 6 w skali to faktycznie nie na miejscu, góra 4. Jednak zawiedziony nie jestem, spodziewałem się złych warunków, w niedzielę była ocena trasy 4, więc ta 6tka była podejrzana, rano o 9tej można było dać 5, ale o 10/12tej już 4. Dużo lodu, kamienie gdzieniegdzie tylko. Byłem zadowolony gdyż wypożyczałem sobie narty i chciałem je wypróbować właśnie w takich w trudnych warunkach Odnośnie GOPR u, był wypadek wczoraj na trasie głównej, i było 2 ratowników, mieli na kurtkach napis GOPR, załadowali poszkodowanego na takie sanie i odtransportowali na dół. Więc nie wiem, jak to jest z tym GOPR em na Kiczerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelw Napisano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 widocznie wezwali gopr "normalnie " tyle ze biedak musiał czekać, swoja drogą wczoraj już kartki nie było a trasa była o wiele lepiej przygotowana... Użytkownik pawelw edytował ten post 01 styczeń 2011 - 02:44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toolpusher Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Kiczera otwarta od Soboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Kiczerka wieczorowa pora: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi