Monix Napisano 29 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2022 Witam wam podrzucam fajna ciekawostkę o narciarstwie jako hobby i wypoczynek cyfrowa.tvp.pl/video/turystyka-i-wypoczynek,kowalski-powinien-wypoczac-expres-narty,58390469 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus80 Napisano 29 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2022 Super. Nic dodać, nic ująć. Dla mnie to nie ciekawostka, tylko samo życie(min. moje). Pozdrawiam serdecznie. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 29 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2022 3 godziny temu, Monix napisał: Witam wam podrzucam fajna ciekawostkę o narciarstwie jako hobby i wypoczynek cyfrowa.tvp.pl/video/turystyka-i-wypoczynek,kowalski-powinien-wypoczac-expres-narty,58390469 świetny materiał - taki Zieleniec pamiętam, takim Jelczem zakładowym nas transportowali, takie narty buty i wiązania miałem tylko nie pamiętam że ktoś jeździł na tych śmiesznych krótkich bigfootach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 30 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2022 5 hours ago, Plus80 said: Super. Nic dodać, nic ująć. Dla mnie to nie ciekawostka, tylko samo życie(min. moje). Pozdrawiam serdecznie. Razem z kierpcami! To nisko się kłaniam!👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus80 Napisano 30 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2022 14 godzin temu, Jan napisał: świetny materiał - taki Zieleniec pamiętam, takim Jelczem zakładowym nas transportowali, takie narty buty i wiązania miałem tylko nie pamiętam że ktoś jeździł na tych śmiesznych krótkich bigfootach Ja też nie pamiętam takich big...Nie było ich w okolicach Zakopanego, czy Szczyrku. Ale reszta była. Radosne narciarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 30 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2022 16 godzin temu, Jan napisał: świetny materiał - taki Zieleniec pamiętam, takim Jelczem zakładowym nas transportowali, takie narty buty i wiązania miałem tylko nie pamiętam że ktoś jeździł na tych śmiesznych krótkich bigfootach To są nartki od skibobów. Właściwie to "do". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 31 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 W temacie, miękkie to, białe, co może się panu w śniegu stać https://www.facebook.com/watch/?v=1807854266134243 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi