moruniek Napisano 14 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia Dojechał nowy zegarek. Miał być refub ale się skończyły i dostałem najpierw info o anulowaniu wymiany a za chwilę, że jedzie do mnie fabrycznie nowy egzemplarz. Koszt wymiany 0 zł i 2 letnia gwarancja. Tak wygląda. Zaplombowany. Folia na ekranie. Muszę jeszcze pobawić się tarczą by mi odpowiadała. p.s. Zapominam, że on ma dotykowy ekran. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Sierpnia Udostępnij Napisano 15 Sierpnia Ja rozumie że teraz sie jezdzi autem "na ciężki zegarek" (dawniej"na ciężki sygnet" albo na "zimny łokieć"). No ale jak Ty będziesz jeździł na nartach z podwiniętym rękawem.... 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 15 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 3 godziny temu, Lexi napisał: Ja rozumie że teraz sie jezdzi autem "na ciężki zegarek" (dawniej"na ciężki sygnet" albo na "zimny łokieć"). No ale jak Ty będziesz jeździł na nartach z podwiniętym rękawem.... 😉 Ćwiczę na rowerze 😉. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września W dniu 14.08.2024 o 21:09, moruniek napisał: Dojechał nowy zegarek. Miał być refub ale się skończyły i dostałem najpierw info o anulowaniu wymiany a za chwilę, że jedzie do mnie fabrycznie nowy egzemplarz. Koszt wymiany 0 zł i 2 letnia gwarancja. Tak wygląda. Zaplombowany. Folia na ekranie. Muszę jeszcze pobawić się tarczą by mi odpowiadała. p.s. Zapominam, że on ma dotykowy ekran. Chcesz powiedzieć że miałeś 6 po gwarancji która się zepsuła i za ten zepsuty dostałeś nowy / refub model 7? Poważnie? Powiesz mi jaki masz obwód przedramienia w miejscu zegarka? Przeraża mnie wielkość X. Myślę o 7 pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Września Autor Udostępnij Napisano 1 Września 31 minut temu, KrzysiekK napisał: Chcesz powiedzieć że miałeś 6 po gwarancji która się zepsuła i za ten zepsuty dostałeś nowy / refub model 7? Poważnie? Powiesz mi jaki masz obwód przedramienia w miejscu zegarka? Przeraża mnie wielkość X. Myślę o 7 pro. Dokładnie tak było. 21 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września 5 godzin temu, moruniek napisał: Dokładnie tak było. 21 cm. Kruca fuks, tyle co ja w udzie 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września Godzinę temu, Marcos73 napisał: Kruca fuks, tyle co ja w udzie 😉 pozdro Obwód. Nie średnica. 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi