moruniek Napisano 21 Października 2022 Udostępnij Napisano 21 Października 2022 9 minut temu, Gabrik napisał: Niedużo Na tle innych, też mi się tak wydaje. Poczekajmy jednak na oficjalny cennik. Pewnie będzie "na dniach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Października 2022 Udostępnij Napisano 24 Października 2022 PKL - sprzedaje sezonówkę. https://www.sklep.pkl.pl/obiekty/details,14,skipass-sezonowy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 Dostałem też od nich odpowiedź - sezonówka obejmuje w tym roku Jaworzynę Krynicką. Dzień dobry, Skipass obejmuje ośrodki: Jaworzyna Krynicka Palenica Mosorny Groń Góra Żar Gubałówka Snow Park Gąsienicowa, Goryczkowa oraz Kasprowy Wierch ( z dopłatą za miejscówkę 35 zł ) Zachęcam do zakupu i zapraszam do naszych ośrodków. Kinga Sołtys Biuro Obsługi Klienta Polskie Koleje Linowe S.A. tel. (+48)182020300 Polskie Koleje Linowe S.A. Biuro: ul. Bachledy 7d, 34-500 Zakopane [email protected] www.pkl.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 A tu cennik Tatry SuperSki - powiem tak, tanio to już było. https://tatrysuperski.pl/cennik/ Top sezon 4 godziny 150 zł Top sezon karnet dzienny 165 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 Małe Ciche, jakby odrobinkę taniej. https://maleciche.com/cennik-2223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 (edytowane) https://wisla.e-skipass.pl/order Te 3x6 godzin wyglada jeszcze w miarę rozsądnie. Edytowane 25 Października 2022 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 Dla przykładu karnet sezonowy w Bachledka.sk to koszt 239 Euro za dorosłego. https://bachledka.sk/produkt/sezonny-skipass-bachledka-dospely-2022-2023-predpredaj-kopia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 3 minuty temu, moruniek napisał: Dla przykładu karnet sezonowy w Bachledka.sk to koszt 239 Euro za dorosłego. https://bachledka.sk/produkt/sezonny-skipass-bachledka-dospely-2022-2023-predpredaj-kopia Cze Właśnie to miałem pisać szybciorze, że też u nas się w takiej grupie nie da ogarnąć rozsądnej sezonówki. Jak mnie wkurzą - to kupię na Słowacji sezonówkę i g...... w PL zostawię. Tatry SS - 1700 za 14 dni? Słabo. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 34 minuty temu, mig napisał: https://wisla.e-skipass.pl/order Te 3x6 godzin wyglada jeszcze w miarę rozsądnie. Migu Cały cennik jest dobrze skonstruowany. Nie tylko to co podałeś. Są lepsze i gorsze oferty - ale każdy cos wybierze dla siebie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 (edytowane) Rusiński - cennik (lokalny bez Tatry SuperSki). Edytowane 25 Października 2022 przez moruniek dałem cennik dla sezonu 21/22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 2 godziny temu, moruniek napisał: Małe Ciche, jakby odrobinkę taniej. https://maleciche.com/cennik-2223 Taniej, ale to jedna, niezbyt stroma trasa, ciężko porównywać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 2 godziny temu, moruniek napisał: Dla przykładu karnet sezonowy w Bachledka.sk to koszt 239 Euro za dorosłego. https://bachledka.sk/produkt/sezonny-skipass-bachledka-dospely-2022-2023-predpredaj-kopia To jest ta stacja co mają te kładki w koronie drzew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 (edytowane) 6 godzin temu, Marcos73 napisał: Migu Cały cennik jest dobrze skonstruowany. Nie tylko to co podałeś. Są lepsze i gorsze oferty - ale każdy cos wybierze dla siebie. pozdrawiam Ja szukam czegoś na częste wypady w rejon Wisły czasem Szczyrku. Mam to "za płotem". Cały dzień to już dla mnie przesada. Czekam jeszcze na "black friday". W zeszłym roku oferta była całkiem sympatyczna, szczególnie na Czantorię. Acha... zapomniałem że nie wszyscy mają ulgową taryfę.... ;-)) Edytowane 25 Października 2022 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valdi55 Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 Godzinę temu, moruniek napisał: Rusiński - cennik (lokalny bez Tatry SuperSki). https://www.rusin-ski.pl/cennik-lokalny-rusin-ski Ale to cennik na sezon 21/22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 5 minut temu, Valdi55 napisał: Ale to cennik na sezon 21/22 A faktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 34 minuty temu, Gabrik napisał: To jest ta stacja co mają te kładki w koronie drzew? Tak i bardzo ładne widoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 Godzinę temu, mig napisał: Ja szukam czegoś na częste wypady w rejon Wisły czasem Szczyrku. O mam to "za płotem". Cały dzień to już dla mnie przesada. Czekam jeszcze na "black friday". W zeszłym roku oferta była całkiem sympatyczna, szczególnie na Czantorię. Acha... zapomniałem że nie wszyscy mają ulgową taryfę.... ;-)) Cze A ile to jest to "za płotem". Ja najbliższe to mam 40/50 km (Harbutowice, Kasina, Myślenice)- reszta to 100 km min. Te pierwsze to ewentualnie na wypady w tygodniu - ale to wbrew pozorom nie jest tak blisko (korki). Te dalsze - to na 3h jazdy to szkoda mi jechać, bo więcej nieraz w samochodzie by wyszło niż na nartach. Tak jak już jadę to na pełny zegar. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 34 minuty temu, Marcos73 napisał: Cze A ile to jest to "za płotem". Ja najbliższe to mam 40/50 km (Harbutowice, Kasina, Myślenice)- reszta to 100 km min. Te pierwsze to ewentualnie na wypady w tygodniu - ale to wbrew pozorom nie jest tak blisko (korki). Te dalsze - to na 3h jazdy to szkoda mi jechać, bo więcej nieraz w samochodzie by wyszło niż na nartach. Tak jak już jadę to na pełny zegar. pozdrawiam Gdy jestem w Ustroniu (często w zimie) to jest to 2-17 km. 2 km Poniwiec, 17 Istebna, Wisła pomiędzy. Gdy nie jestem, to jw+45km. Wolę pojechać przed 8ma i mieć te 2-3 godz normalnej jazdy zanim dojedzie "szarańcza".... ;-). Jest jeszcze Szczyrk w zasięgu. W poprzednim sezonie kilka razy przełamałem niechęć do TMR... 🙂 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 2 minuty temu, mig napisał: Jest jeszcze Szczyrk w zasięgu. W poprzednim sezonie kilka razy przełamałem niechęć do TMR... 🙂 A w Szczyrku jest jeszcze COS 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 5 minut temu, mig napisał: Gdy jestem w Ustroniu (często w zimie) to jest to 2-17 km. 2 km Poniwiec, 17 Istebna, Wisła pomiędzy. Gdy nie jestem, to jw+45km. Wolę pojechać przed 8ma i mieć te 2-3 godz normalnej jazdy zanim dojedzie "szarańcza".... ;-). Jest jeszcze Szczyrk w zasięgu. W poprzednim sezonie kilka razy przełamałem niechęć do TMR... 🙂 A to masz lepszą miejscówkę niż ja. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 9 minut temu, kordiankw napisał: A w Szczyrku jest jeszcze COS 🙂 Z jedną trasą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 6 minut temu, Marcos73 napisał: A to masz lepszą miejscówkę niż ja. pozdro Ja mam jeszcze lepszą 😄 . Do COS 400 metrów, do Korbielowa niecałe 50 km, do Wisły niecałe 30 km . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 (edytowane) 22 minuty temu, mig napisał: Z jedną trasą... A Ondraszek to pikuś? Jakieś trzy, cztery lata temu chodził cały ośrodek. W ubiegłym trasa FIS też była przez kilka dni przejezdna aż do Mety. Problemem jest zwykle góra KASKADY, bo tam wiatr wywiewa, a słońce topi snieg na ściance. Edytowane 25 Października 2022 przez kordiankw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 25 minut temu, mig napisał: Gdy jestem w Ustroniu (często w zimie) to jest to 2-17 km. 2 km Poniwiec, 17 Istebna, Wisła pomiędzy. Gdy nie jestem, to jw+45km. Wolę pojechać przed 8ma i mieć te 2-3 godz normalnej jazdy zanim dojedzie "szarańcza".... ;-). Jest jeszcze Szczyrk w zasięgu. W poprzednim sezonie kilka razy przełamałem niechęć do TMR... 🙂 Cześć A i tak zawsze znajdziesz czas, żeby przyjechać do Cz.G. choć na jeden weekend. Swoją drogą to dziwne, że mając tak przepiękny ośrodek jak Szczyrk w zasięgu ręki szlajasz się po jakichś zadupiach... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 (edytowane) Też się dziwię. Widocznie nie jest tak piekny... ;-). W COS byłem 2x w marcu. Kaskada zamknieta, czynny Fis ( super trasa) do orczyka i dojazdowka z Kopy... chudo. Poza tym zaczynam już być w wieku krzesełkowym wiec orczyki mniej lubię... czyli fis-u mam do Jaworzyny. Edytowane 25 Października 2022 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi