brachol Napisano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2023 21 minut temu, moruniek napisał: My jesteśmy od 11 lutego w Meander, więc relację odnośnie kolejek będziesz miał na bieżąco (chyba że będziesz tam wcześniej). Tam zwykle dość pusto. Ja będę 8 lub 9 lutego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2023 A ja dzisiaj Mosorny z synem i córą, i psiakość dojeżdżam teraz ostatni. Warun super. Mróz cały dzień, rano pochmurno, ale potem słońce zaczęło przezierać. Ludzi jak na Mosorny mało, po 2 h uciekli z krótkimi karnetami i można było hulać. A że twardo cały dzień to zero odsypów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francuz2 Napisano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2023 Odwiedziliśmy dziś - 29.01.2023 - Gruniky. Dotychczas pewnik dobrze przygotowanego stoku, umiarkowanych cen i niewielkiej ilości narciarzy. Dwie ostanie bez zmian, natomiast stok przygotowany dziś baaardzo słabo - z uwagi (chyba) na niewielką ilość śniegu stok bardzo nierówny, nie ratrakowany od poprzedniego dnia - z wykupionych 3 godzin jeżdżenia zrezygnowaliśmy po 2h. Raczej to ostania wizyta tam w tym sezonie... 😞 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Poniedzialek Szczyrk lub Wisła. Ktoś w pobliżu? Dzisiaj sypie do oporu. Prace gospodarcze... 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Jutro Bieszczad.ski od rana z Natalką będę jak dojazdów nie zasypie. Jakby ktoś, to będzie miło się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 7 godzin temu, mig napisał: Poniedzialek Szczyrk lub Wisła. Ktoś w pobliżu? Dzisiaj sypie do oporu. Prace gospodarcze... 😉 Otwierają Golgotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 15 minut temu, moruniek napisał: Otwierają Golgotę. W połowie przyszłego tygodnia planuje się wybrać, TMR mnie wq... swoją polityką ale tu uczyłem się jeździć i sentyment został no i nie ma w Polsce lepszych i dłuższych tras jak Szczyrku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Na razie śnieg z deszczem, ale ma solidnie przymrozić. Ostrzyć narty, sprawdzic plomby w zębach..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 Nie będzie porannej jazdy. W nocy spadło kolejne 30 cm tym razem puchu i dalej sypie ( raczej napie...la z wiatrem).. Tak, dobra wiadomość dla niektórych (w Szczyrku powinno być fajnie w laskach). Na drodze lesie ok, ale na otwartej łące zaspy po pas i wyzej. Sasiad w A6 4x4 utknął, ja nawet nie próbuję. Po 10tej ma być pług.... ;-)))) dobrze ze mam zapasy...:-). Przyszly tydzień zapowiada się bajkowo..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 8 godzin temu, mig napisał: Nie będzie porannej jazdy. W nocy spadło kolejne 30 cm tym razem puchu i dalej sypie ( raczej napie...la z wiatrem).. Tak, dobra wiadomość dla niektórych (w Szczyrku powinno być fajnie w laskach). Na drodze lesie ok, ale na otwartej łące zaspy po pas i wyzej. Sasiad w A6 4x4 utknął, ja nawet nie próbuję. Po 10tej ma być pług.... ;-)))) dobrze ze mam zapasy...:-). Przyszly tydzień zapowiada się bajkowo..... Wczoraj znajomy dojechał do Wisły FWD. Ostatnie 10 km zajęło mu 1.5 godz i zerwał łańcuchy z kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 35 minut temu, grimson napisał: Wczoraj znajomy dojechał do Wisły FWD. Ostatnie 10 km zajęło mu 1.5 godz i zerwał łańcuchy z kół. Plug był, zrobil gory doliny ktore ladnie zamarzly.... 🙂. Czyszczenie podwozia zapewnione ale wyjechałem bez łańcuchów. Drogi na dole w mieście czarne, ale dalej sypie!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 11 godzin temu, mig napisał: Nie będzie porannej jazdy. W nocy spadło kolejne 30 cm tym razem puchu i dalej sypie ( raczej napie...la z wiatrem).. Tak, dobra wiadomość dla niektórych (w Szczyrku powinno być fajnie w laskach). Na drodze lesie ok, ale na otwartej łące zaspy po pas i wyzej. Sasiad w A6 4x4 utknął, ja nawet nie próbuję. Po 10tej ma być pług.... ;-)))) dobrze ze mam zapasy...:-). Przyszly tydzień zapowiada się bajkowo..... No to trzeba przycelować coś na 18. Będziesz wybierał się na Podhale, jak wcześniej pisałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 3 godziny temu, Gabrik napisał: No to trzeba przycelować coś na 18. Będziesz wybierał się na Podhale, jak wcześniej pisałeś? Dla dobrego towarzystwa to i dalej... następny week? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 (edytowane) Ludzie!!!!!! Co Wy tam robicie....!! takich warunków nie było od kilku lat..... ruszać w gory! ( i nie opowiadać innym bo będzie tlum...) Edytowane 6 Lutego 2023 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 6 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 35 minut temu, mig napisał: Ludzie!!!!!! Co Wy ram robicie....!! takich warunków nie było od kilku lat..... ruszać w gory! ( i nie opowiadać innym bo będzie tlum...) Ja jadę jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 Ja będę ponownie za dwa tygodnie. Muszę poćwiczyć stanie na nartach 😉 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 6 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 W środę będę w Szczyrku będzie ktoś? W sobotę byłem na Skolnity a wczoraj na Czantorii twardo jak pieron ale bez lodu 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 6 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 3 minuty temu, Mikoski napisał: W środę będę w Szczyrku będzie ktoś? W sobotę byłem na Skolnity a wczoraj na Czantorii twardo jak pieron ale bez lodu 👍 Czy Szczyrk jest cały czynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 6 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 4 minutes ago, Mikoski said: W środę będę w Szczyrku będzie ktoś? W sobotę byłem na Skolnity a wczoraj na Czantorii twardo jak pieron ale bez lodu 👍 Jak na Skolnitym było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 6 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 30 minut temu, Gabrik napisał: Czy Szczyrk jest cały czynny? Aż tak dobrze to nie jest 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 6 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 33 minuty temu, SzymQ napisał: Jak na Skolnitym było? Byłem jak zwykle tylko do południa i nie było się do czego przyczepić tylko ludzi dość sporo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Ktoś w najbliższy weekend Zieleniec, Skolnity albo Czarny Groń planuje odwiedzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Jutro Krajno lub Bałtów. Tylko na to mnie stać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 37 minut temu, SzymQ napisał: Ktoś w najbliższy weekend Zieleniec, Skolnity albo Czarny Groń planuje odwiedzić? Będę w Wisle... jakby co..;-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 4 godziny temu, SzymQ napisał: Ktoś w najbliższy weekend Zieleniec, Skolnity albo Czarny Groń planuje odwiedzić? Będę chyba na Skolnity. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi