brachol Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 8 godzin temu, netmare napisał: Widzę, że nie tylko ja jestem entuzjastą Skolnitego. Byłem poza sezonem i było mega. A jak w sezonie to wygląda w ferie śląskie i poza nimi? Mam nadzieję znaleźć jakiś weekend na Wisłę dopóki mam skipassa. Ja byłem w tygodniu w zeszłym roku w ferie wielkopolskie/małopolskie, ludzi prawie nie było, chyba o 15.00 ratrakowali trasę (a jeździłem chyba od 11.00 po przyjeździe z Poznania) i potem można było dalej śmigać generalnie dobrze wspominam. Karnet miałem z BF za cenę w kasie chyba bym nie jeździł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 26 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2022 W dniu 25.11.2022 o 08:07, Marcos73 napisał: Szkoda Ja nie dam rady, nawet logistycznie dla mnie niedziela będzie lepsza, bo sprzęt mam w firmie, na spaletowany. W sobotę to ogarnę, jeszcze młodemu muszę przekręcić wiązania w nowych nartach (chyba, bo ma używki i nie sprawdzaliśmy czy pasują, ale znając życie pewnie trzeba). Do następnego razu. pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 26 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2022 27 minut temu, KrzysiekK napisał: Ja jutro, kumpel dzisiaj jest, cholera przebieram nóżkami ... pozdrawiam ps. Na Tylicz Ski było dużo mniej ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 26 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2022 (edytowane) 53 minuty temu, Marcos73 napisał: Ja jutro, kumpel dzisiaj jest, cholera przebieram nóżkami ... pozdrawiam ps. Na Tylicz Ski było dużo mniej ludzi. Wiem, ale tam jest otwarta tylko ta krótka trasa boczna ... Na głównej trawa rośnie ... Pojechaliśmy jednak na MS Edit. Na MS ta ilość ludzi była zdecydowanie znośna ... Tak przed stacją dolna jak i na samym stoki. O dziwo, bo czybba jest tylko ta pojedyncza nitka główna trasy. Most już odnany, czysty beton. Jak byłem w środę do ziały zbrojenia ... Byle mróz był to w dwie doby nasnieżą i będzie latał cały MS. Edytowane 26 Listopada 2022 przez KrzysiekK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 Cze Ludzi sporo ale na stoku nie ma tłoku. Na MS jesteśmy. pozdrawiamy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 52 minuty temu, Marcos73 napisał: Cze Ludzi sporo ale na stoku nie ma tłoku. Na MS jesteśmy. pozdrawiamy Pięknie wygladacie. Nie pada deszcz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 36 minut temu, KrzysiekK napisał: Pięknie wygladacie. Nie pada deszcz ? Nie, petarda z rana, później chmury, właśnie kończymy i zbieramy się do domu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 32 minuty temu, Marcos73 napisał: Nie, petarda z rana, później chmury, właśnie kończymy i zbieramy się do domu. pozdrawiam No to trochę pojezdziliscie ... Cieszę się chociaż szkoda że nie razem .. bezpiecznego powrotu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 34 minuty temu, Marcos73 napisał: Nie, petarda z rana, później chmury, właśnie kończymy i zbieramy się do domu. pozdrawiam Też byłem, miód i wino piłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 2 godziny temu, labas napisał: Też byłem, miód i wino piłem. Kiedy, Cię nie widziałem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 37 minut temu, Marcos73 napisał: Kiedy, Cię nie widziałem. pozdrawiam Za szybko jeździliście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 2 godziny temu, moruniek napisał: Za szybko jeździliście. Cze nie mogłem go widzieć, jak sam stwierdził…..siedział w knajpie. Cóż, dobry narciarz może, bo już nie jeźdz, bo nie musi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 10 godzin temu, Marcos73 napisał: Kiedy, Cię nie widziałem. pozdrawiam Zdjęcie na dowód, jestem pierwszy z prawej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 3 godziny temu, labas napisał: Zdjęcie na dowód, jestem pierwszy z prawej. Cześć A to chyba zaraz z rana fotka, bo sztruksie jeszcze pod nartami jest, ja przyjechałem na stok o 9.40 + przebranie się i ogarnięcie karnetu, pewnie o 10.00 zaczęliśmy. Było już sporo ludzi, więc pewnie się gdzieś minęliśmy na stoku. Też nie wiem do której byłeś, ja do 15.00, miałem karnet na 6 godzin, ale dopiero tak po 13.00 mocno się rozluźniło, chyba większość miała na 4h karnety. Może następnym razem, już wiem czego, a raczej kogo szukać 😉 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Master Ski odpalił armaty i śnieży stok przy nowej kanapie. I jeszcze jedno. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 29 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2022 Pilsko też coś tam zaczęło sypać. Tak, wiem słabo widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 29 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2022 Henryk Ski w Krynicy też odpalił armaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 29 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2022 Skolnity w Wiśle, też sypią śniegiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 30 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 Co do Karkonoszy, to wedle info z niektórych ośrodków: - Andel w Janskich otwiera się w tą sobotę - Szpindel wieści SKiOPENING na sobotę 10 grudnia - na stronie Małej Upy piszą, że otwierają się w najbliższą sobotę - Czarna Góra też grozi bliskim otwarciem (moim zdaniem najpóźniej 09 grudnia) Na najbliższe dnie zapowiada się chłodniejsza aura z zimnymi nocami, w górach we dnie też ma być <0, więc pewnie ,,już za parę dni, za dni parę ..'' Pzdr, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 Kurza Góra wystartowała 25 listopada, a to tylko 200 kilometrów z Warszawy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 Rybno koło Łomży wystartowało 26 listopada. To tylko 150 kilometrów od Warszawy. I widok na stok. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 Godzinę temu, moruniek napisał: Rybno koło Łomży wystartowało 26 listopada. To tylko 150 kilometrów od Warszawy. I widok na stok. Pustki, Panie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 Godzinę temu, grimson napisał: Pustki, Panie! Oni w tygodniu startują od 14:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 Wisła Siglany też sypią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2022 (edytowane) Czarna Góra startuje 10 grudnia. Edytowane 1 Grudnia 2022 przez moruniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi