bartek12 Napisano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Witam !! mam prośbę możecie podać dokładny adres tego ośrodka? z góry serdecznie dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 W piątek bylo OK. W poniedziałek juz po nartowaniu. Przecierki i ciapa na całym stoku. MASAKRA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Byłem tam w niedzielę z córką. Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie wyciąg taśmowy dla dzieci. Super sprawa jeszcze nie tak często występująca w kraju. Na stoku nawet kilka dziecięcych słupków, bramek itp. Wjazd 20zł od osoby bez ograniczeń czasowych. Trochę głupio tylko że jeśli dziecko chce się pójść ogrzać, to karnet już kończy swoją ważność .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudezm Napisano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Jutro OTWARCIE! Od 16 do 22, jazda za pół ceny. Jak Tumlin nie ruszy, to tu zetrę w tym sezonie kurz ze ślizgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 16 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 450 m długości 55 m przewyższenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi