SkiForum Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Kielce - Ameliówka Krótki opis ośrodka krótki opis ośrodka krótki opis ośrodka. Strona ośrodka: http://adresstrony.pl Położenie Dojazd Parkingi (Ilość miejsc, cena, odległość od stoku) Miejscowości (krótka charakterystyka miejscowości w jakiej znajduje się ośrodek, lub miejscowości sąsiednich) Noclegi Trasy (liczba tras, długość tras, poziom trudności, mapki) Ceny (cennik karnetów itp) Kamera online (link do strony z kamerą online na stok) Aktualne warunki (link do strony z aktualnymi warunkami) Serwis narciarski (czy jest/są serwisy narciarskie, + można coś więcej ceny, godziny itp) Instruktorzy / Opieka nad dziećmi Wyżywienie (gdzie można zjeść, jakie jedzenie, jakie ceny) Galeria zdjęć (link do galerii zdjęć z tego ośrodka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 W tym miejscu nie ma wyciągu juz od ponad 3 lat. A szkoda, co prawda to była taka wyrwirączka, ale przy modernizacji i uruchomieniu wyciągu na Radostowej działoby by się , oj działo. Radostowa 800 m fajnie nachylonego stoku, Ameliówka 350 m górki dla dzieci. Jedno od drugiego położone niecałe 400 m. I ta baz hotelowa w pobliżu z dużym potencjałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomlys Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Bylem tam wczoraj az mi sie przykro zrobilo jak zobaczylem stok z dziecinstwa zarosniety mlodymi drzewkami i krzakami Nie jestem w stanie zrozumiec dlaczego nikt nie potrafi z tego zrobic swietnego interesu Tak jak wspomnial przedmowca baza hotelowa jest tam nawet jest parking pod samym stokiem Ale sam stok to chyba jest nieczynny dluzej niz trzy lata (mowie o Ameliowce) bo na Radostowej jezdzilem jeszcze w 2006r. ale to juz byly chyba ostatnie podrygi stok nieprzygotowany bufet w jakims namiocie . Szkoda naprawde wielka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomlys Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Ameliowka byla prawie naprzeciwko Radostowej po lewej stronie jadac od Kielc Tam jeszcze jest taki zaniedbany parking i jak spojrzysz na las to jeszcze widac pozostalosci po stoku bo rosna tam mlode drzewka:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwierz84 Napisano 30 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Na Ameliówce zaczynałem swoją przygodę z nartami, ale to było jakieś 13lat temu...i wtedy tam już nie było wyciągu:( Pomykało się na piechotę pod górkę...a szkoda bo kawał ładnego stoku tam jest:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi