labas Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Ktoś dzisiaj będzie? Czynne wszystkie trasy od 7 rano, na trasach pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Gdyby ktoś chciał pojeździć bez tłoku, zapraszam na Palenicę. Trasy czynne codziennie od 7 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Jutro mamy na Fis ustawiony gigant, od samej góry do dołu. Trening zaczyna się o 7 rano, organizuje Kłusak. Koszt treningu 100zł + karnet 3h 35zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Na Palenicy warunki alpejskie. Na I ( Fis) twardo, beton, ale narty trzymały idealnie - mieliśmy giganta, na koniec puchły nogi na dolnej ściance. II (rodzinna) trasa bajka, Szafranówka też. Na stokach nie ma dużo ludzi, może niech tak zostanie. Było nas na treningu sześciu dziadków i trochę młodzieży. Trzy godziny jazdy naprawdę wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 13 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Po długiej nieobecności odwiedziłem dzisiaj Palenicę, z rana trochę sztruks przeszkadzał (cukier)ale jak przyświeciło słońce - warunki petarda ( trasa II ). Na I (Fis) twardo, beton i trochę nierówno od tyczek, ale tak ma być pod treningi. Ważne że pomalutku wracam do jazdy po operacjach kolana, ostatnią miałem 2 grudnia, ale jest dobrze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarson44 Napisano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 Witam, slyszeliscie o ciekawej inwestycji na palenicy. Mianowicie do 2025 ma stanac krzeslo wzdluz Szafranowki II, wsmie ciekawa sprawa, co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Narciarson44 napisał: Witam, slyszeliscie o ciekawej inwestycji na palenicy. Mianowicie do 2025 ma stanac krzeslo wzdluz Szafranowki II, wsmie ciekawa sprawa, co o tym sadzicie? O tym krześle mówi się od 13 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarson44 Napisano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 5 godzin temu, labas napisał: O tym krześle mówi się od 13 lat. Ahaha to o tym nie wiedziałem, ale szczerze to kijowy pomysł, lepsza opcja moze byloby krzeslo z okolicy polaczenia niebieskiej i czerwonej na szczyt szafranowki, wzdluz dawnej czarnej trasy (moze reaktywacja tejze trasy??) To chyba uklon w strone zawodnikow po na Palenicy chyba wiecej zawodnikow niz narciarzy🥹 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarson44 Napisano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 Ja na Palenicy sie wychowalem i smutno sie ogladalo jak przez tyle czasu wszystko szlo do przodu a na Palenicy wydarzeniem bylo postawienie 50 metrowej "wyrwiraczki". Fajnie byloby zobaczyc cos nowego na Palenicy, ale to malo realne😪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2023 7 godzin temu, Narciarson44 napisał: Ja na Palenicy sie wychowalem Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi