Rodrick Gislason Napisano 13 Maja 2022 Udostępnij Napisano 13 Maja 2022 Witam wszystkich, ostatnio mam problem z pobieraniem zdjęcia z Flickr z mojego komputera. Próbuję pobrać zdjęcia za pomocą wersji internetowej. Ale nie mogę znaleźć opcji pobierania. Nie mam pojęcia, dlaczego tak się dzieje. Czy ktoś wcześniej spotkał się z takim problemem? Proszę, pomóżcie mi przyjaciołom rozwiązać ten problem. Każda pomoc byłaby bardzo mile widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodrick Gislason Napisano 14 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2022 First I thought if there is any problem to the account, so I created a new one. But still the problem persisted. Then I started searching on Google for solving the issue and came across this particular post. They recommended to add the Flickr extension tab. So I added the extension and after doing this I was able to download the photos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi