grimson Napisano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 Cześć Film wstawiłem w odpowiednim dziale już dobry tydzień temu i nawet był on kanwą do fajnej rozmowy. Zacznij się w końcu orientować trochę a nie robisz z siebie głupka w tematach politycznych. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 Wyslij link do tamtego wątku, ja go nie widzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 50 minut temu, grimson napisał: Wyslij link do tamtego wątku, ja go nie widzę. Filmy fajnie zrobione. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 Wyjaśniło się. Skiforum nie wrzuca najnowszych tematów na sama górę. Stad dubel tematu. Filmy fajnie zrobione miałem gdzieś w środku tematów w Multimediach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2022 W dniu 27.04.2022 o 11:38, grimson napisał: Wyjaśniło się. Skiforum nie wrzuca najnowszych tematów na sama górę. Stad dubel tematu. Filmy fajnie zrobione miałem gdzieś w środku tematów w Multimediach. Niektore wrzuca a niektóre nie. Nie wiem jaki jest klucz do tych, które są pozycjonowane poprawnie. Może to kwestia archiwalnych wątków sprzed pożaru... Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand_v2 Napisano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 W dniu 28.04.2022 o 17:59, KrzysiekK napisał: Niektore wrzuca a niektóre nie. Nie wiem jaki jest klucz do tych, które są pozycjonowane poprawnie. Może to kwestia archiwalnych wątków sprzed pożaru... Nie wiem To może być jakiś klucz bo faktycznie niektóre wątki po dodaniu postu są na początku listy, a dla niektórych widać ostatni post jako najświeższy w kategorii na głównej, a na liście nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Maja 2022 Udostępnij Napisano 29 Maja 2022 https://www.youtube.com/watch?v=GeytcOdElzQ Piękno sportu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego W dniu 23.02.2024 o 21:26, Mitek napisał: Ciekawe na czym jadą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego Godzinę temu, mlesik napisał: Ciekawe na czym jadą? Bode na pewno na swoich Bomberach ,jest kilka filmików na YT jak śmiga już teraz wszystko na szerokich swojej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego Godzinę temu, Mikoski napisał: Bode na pewno na swoich Bomberach ,jest kilka filmików na YT jak śmiga już teraz wszystko na szerokich swojej marki. Bode to teraz markę Peak prowadzi. Bombery posżły w niebyt:) Tylko mi chodziło na czym Vonn z Ligetym jadą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego 5 godzin temu, mlesik napisał: Bode to teraz markę Peak prowadzi. Bombery posżły w niebyt:) Tylko mi chodziło na czym Vonn z Ligetym jadą. Coś czarne i bez napisów, ukrywają się. A Ted to w ogóle cienias jakiś, regularnie na górną nartę wchodzi, nie uczyli go, że na dolnej się jedzie? 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego 4 godziny temu, Chertan napisał: Coś czarne i bez napisów, ukrywają się. A Ted to w ogóle cienias jakiś, regularnie na górną nartę wchodzi, nie uczyli go, że na dolnej się jedzie? 😁 Popisuje się przed dziewczyną i tyle 😉. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego 13 godzin temu, mlesik napisał: Ciekawe na czym jadą? Ja wiem, ja wiem, mogę🙏???? Na nartach??? pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego Bode Miller... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi