generalswit Napisano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Jak bywałem w Zakopanem w połowie lat 90 była Gubałówka,Nosal,Kasprowy,Szymoszkowa nie było Harendy ale Gubałówka i Nosal wynagradzały to z nawiązką,a teraz nie chce się jadzić zimą do Zakopanego. Na Gubałówce postawili płot i posadzili drzewa,Nosal zarasta zielskiem na Kasprowym krzesło na Goryczkowej się rozpada a na Szymoszkowej nie ma gdzie palca włożyć,tak wygląda dzisiaj Zakopane. Dodałbym jeszcze Butorowy gdzie stawiałem pierwsze kroki. pamiętam orczyk był po lewej stronie no i ,,krzesło" - teraz to jedynie atrakcja turystyczna w lecie. Na Gubałówce to i za wierzą tez fajny stok był, niby przez miesiąc otwarty kilka lat temu ...a teraz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... laryzbyszko Napisano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Ktoś się orientuje czy cokolwiek dzieje się w kierunku przywrócenia Nosala narciarzom? Fakt, że góra z takim potencjałem i historią stoi odłogiem jest wręcz niewyobrażalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Podobnie jak Kasprowy (za żart można uznać 2 osobowa ławkę na goryczkowej, która planują do 2023 zastąpić 4 os krzeslem...powinno być minimum 6 os, ale co ja tam wiem), Gubałówka, Butorowy...Ręce opadają na sama myśl o marnowaniu potencjału narciarskiego Zakopanego i okolic. Na Nosalu cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... karoldz Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Podobnie jak Kasprowy (za żart można uznać 2 osobowa ławkę na goryczkowej, która planują do 2023 zastąpić 4 os krzeslem...powinno być minimum 6 os, ale co ja tam wiem), Gubałówka, Butorowy...Ręce opadają na sama myśl o marnowaniu potencjału narciarskiego Zakopanego i okolic. Na Nosalu cisza. Czlowieku pojedz tam chociaz raz i zobacz na swoje oczy jak to wyglada a nie piszesz co ci sie wydaje. Na gasienicowej jest 4 osobowa a i tak chodzi w sezonie w oblozeniu 10%. Na goryczkowej robia sie kolejki ale glownie w weekendy w szczegolosci kwietniowe gdzie nic w pl nie bungla. Wszyscy i tak siedza w białce lub podobnych w sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Podobnie jak Kasprowy (za żart można uznać 2 osobowa ławkę na goryczkowej, która planują do 2023 zastąpić 4 os krzeslem...powinno być minimum 6 os, ale co ja tam wiem), Gubałówka, Butorowy...Ręce opadają na sama myśl o marnowaniu potencjału narciarskiego Zakopanego i okolic. Na Nosalu cisza. Czlowieku pojedz tam chociaz raz i zobacz na swoje oczy jak to wyglada a nie piszesz co ci sie wydaje. Na gasienicowej jest 4 osobowa a i tak chodzi w sezonie w oblozeniu 10%. Na goryczkowej robia sie kolejki ale glownie w weekendy w szczegolosci kwietniowe gdzie nic w pl nie bungla. Wszyscy i tak siedza w białce lub podobnych w sezonie. A mnie też szlag trafia jak widzę jak obecnie wygląda "zimowa stolica Polski". Mam olbrzymi sentyment do Zakopanego. Pierwsze kroki na nartach stawiałem na Lipkach. Potem był stopniowy progres - Wierszyki, Antałówka, Koziniec, polana pod Nosalem, polana na Kalatówkach, polana na Gubałówce. Następnie awansowałem do "I ligi" - zaliczony pierwszy w życiu podwójny orczyk na Kotelnicy (tej na Gubałówce nie w Białce : ) ); zaliczone pierwsze krzesełko na Butorowym i zjazd z Butorowego z przejazdem przez drogę; zaliczony zjazd główną trasą z Gubałówki i pokonanie osławionego mostku. Na końcu była Święta Góra Narciarstwa Polskiego z jej nie ratrakowanymi wówczas dwoma dolinami. Od dłuższego czasu mam 3 narciarskie marzenia związane z Zakopanym: 1) zjazd z Nosala 2) zjazd trasami FIS I i II z Goryczkowej 3) totalny extrem - zjazd źlebem pod Palcem Smutne jest to, że nawet to najbardziej racjonalne z marzeń (Nosal) prawdopodobnie na zawsze pozostanie tylko marzeniem. O ile staram się zrozumieć ochronę KW i najbliższej mu części Tatr, to kompletnie nie rozumiem tego co się dzieje, a raczej nie dzieje na Nosalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Nikt nie wybuduje krzesła za kilkadziesiąt milionów zł dla kilku zapaleńców, zwykły zjadacz chleba potrzebuje stoków w klimacie białczańskim. Dlatego jest tak na Nosalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 A mnie też szlag trafia jak widzę jak obecnie wygląda "zimowa stolica Polski". Mam olbrzymi sentyment do Zakopanego. Pierwsze kroki na nartach stawiałem na Lipkach. Potem był stopniowy progres - Wierszyki, Antałówka, Koziniec, polana pod Nosalem, polana na Kalatówkach, polana na Gubałówce. Następnie awansowałem do "I ligi" - zaliczony pierwszy w życiu podwójny orczyk na Kotelnicy (tej na Gubałówce nie w Białce : ) ); zaliczone pierwsze krzesełko na Butorowym i zjazd z Butorowego z przejazdem przez drogę; zaliczony zjazd główną trasą z Gubałówki i pokonanie osławionego mostku. Na końcu była Święta Góra Narciarstwa Polskiego z jej nie ratrakowanymi wówczas dwoma dolinami. Od dłuższego czasu mam 3 narciarskie marzenia związane z Zakopanym: 1) zjazd z Nosala 2) zjazd trasami FIS I i II z Goryczkowej 3) totalny extrem - zjazd źlebem pod Palcem Smutne jest to, że nawet to najbardziej racjonalne z marzeń (Nosal) prawdopodobnie na zawsze pozostanie tylko marzeniem. O ile staram się zrozumieć ochronę KW i najbliższej mu części Tatr, to kompletnie nie rozumiem tego co się dzieje, a raczej nie dzieje na Nosalu. Seba -po prostu Polska... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 A mnie też szlag trafia jak widzę jak obecnie wygląda "zimowa stolica Polski". Mam olbrzymi sentyment do Zakopanego. Pierwsze kroki na nartach stawiałem na Lipkach. Potem był stopniowy progres - Wierszyki, Antałówka, Koziniec, polana pod Nosalem, polana na Kalatówkach, polana na Gubałówce. Następnie awansowałem do "I ligi" - zaliczony pierwszy w życiu podwójny orczyk na Kotelnicy (tej na Gubałówce nie w Białce : ) ); zaliczone pierwsze krzesełko na Butorowym i zjazd z Butorowego z przejazdem przez drogę; zaliczony zjazd główną trasą z Gubałówki i pokonanie osławionego mostku. Na końcu była Święta Góra Narciarstwa Polskiego z jej nie ratrakowanymi wówczas dwoma dolinami. Od dłuższego czasu mam 3 narciarskie marzenia związane z Zakopanym: 1) zjazd z Nosala 2) zjazd trasami FIS I i II z Goryczkowej 3) totalny extrem - zjazd źlebem pod Palcem Smutne jest to, że nawet to najbardziej racjonalne z marzeń (Nosal) prawdopodobnie na zawsze pozostanie tylko marzeniem. O ile staram się zrozumieć ochronę KW i najbliższej mu części Tatr, to kompletnie nie rozumiem tego co się dzieje, a raczej nie dzieje na Nosalu. Cześć He he, niezła historia zakopiańskiego narciarstwa. Żeby było śmiesznie drogi Sebo to ja zaliczyłem również te wszystkie stoki (poza Wierszykami chyba, bo w ogóle nie wiem co to było albo nie kojarzę zupełnie) natomiast zacząłem zwiedzanie od Butorowego i rejonu Gubałówki, później był Kasprowy a na końcu cała reszta. A co do braku pewnych inwestycji to pod Twoim jest post, który wiele tłumaczy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Nikt nie wybuduje krzesła za kilkadziesiąt milionów zł dla kilku zapaleńców, zwykły zjadacz chleba potrzebuje stoków w klimacie białczańskim. Dlatego jest tak na Nosalu. Oj, tam chyba Park macza palce, inwestor by się znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 A ja pierwsze kroki właśnie na wierszykach . Taka mała gœrecka nad dawnym dw Anna Maria. Lina i haki przy pasku-cudownie było Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć A co do braku pewnych inwestycji to pod Twoim jest post, który wiele tłumaczy. Pozdrowienia To ja podam niezmienny przykład. Czarna Góra mająca długie trasy wyłącznie o kolorze czerwonym. Nie jest to czerwień w stylu Golgoty, ale nie są to też bynajmniej niebieskawe trasy. Otwarcie w grudniu, osobiście widziałem w sobotę sporo ludzi. Mimo że pogoda brzydka, to myślę że w tym dniu na rozruch zarobili. Ale: knajpa otwarta, wypożyczalnie czynne, parkingi przygotowane, luksusowy szybki wyciąg chodzi, trasa porządnie naśnieżona. Trzeba dostarczyć jakość i ludzie przyjadą i w grudniu i w marcu i nie musi być tak łatwo jak w Białce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro Wpisz do google maps adres Droga Do Wantuli 12, 34-500 Zakopane Ta polana to właśnie Wierszyki Szału nie ma ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro To chyba pierwsze moje zjazdy ... wyrwiłapka i kandahary : ) Potem pod Nosalem, Nosal, Kasprowy, Gubałówka, Butorowy - właściwie standard ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... Gabrik Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Dziś podano news w sprawie tras na Nosalu - https://www.onet.pl/...d3r672,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... grimson Napisano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Nosal z daleka, wyglada jak górny odcinek FIS w Szklarskiej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Nosal - Zakopane × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
laryzbyszko Napisano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Ktoś się orientuje czy cokolwiek dzieje się w kierunku przywrócenia Nosala narciarzom? Fakt, że góra z takim potencjałem i historią stoi odłogiem jest wręcz niewyobrażalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubad7 Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Podobnie jak Kasprowy (za żart można uznać 2 osobowa ławkę na goryczkowej, która planują do 2023 zastąpić 4 os krzeslem...powinno być minimum 6 os, ale co ja tam wiem), Gubałówka, Butorowy...Ręce opadają na sama myśl o marnowaniu potencjału narciarskiego Zakopanego i okolic. Na Nosalu cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoldz Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Podobnie jak Kasprowy (za żart można uznać 2 osobowa ławkę na goryczkowej, która planują do 2023 zastąpić 4 os krzeslem...powinno być minimum 6 os, ale co ja tam wiem), Gubałówka, Butorowy...Ręce opadają na sama myśl o marnowaniu potencjału narciarskiego Zakopanego i okolic. Na Nosalu cisza. Czlowieku pojedz tam chociaz raz i zobacz na swoje oczy jak to wyglada a nie piszesz co ci sie wydaje. Na gasienicowej jest 4 osobowa a i tak chodzi w sezonie w oblozeniu 10%. Na goryczkowej robia sie kolejki ale glownie w weekendy w szczegolosci kwietniowe gdzie nic w pl nie bungla. Wszyscy i tak siedza w białce lub podobnych w sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Podobnie jak Kasprowy (za żart można uznać 2 osobowa ławkę na goryczkowej, która planują do 2023 zastąpić 4 os krzeslem...powinno być minimum 6 os, ale co ja tam wiem), Gubałówka, Butorowy...Ręce opadają na sama myśl o marnowaniu potencjału narciarskiego Zakopanego i okolic. Na Nosalu cisza. Czlowieku pojedz tam chociaz raz i zobacz na swoje oczy jak to wyglada a nie piszesz co ci sie wydaje. Na gasienicowej jest 4 osobowa a i tak chodzi w sezonie w oblozeniu 10%. Na goryczkowej robia sie kolejki ale glownie w weekendy w szczegolosci kwietniowe gdzie nic w pl nie bungla. Wszyscy i tak siedza w białce lub podobnych w sezonie. A mnie też szlag trafia jak widzę jak obecnie wygląda "zimowa stolica Polski". Mam olbrzymi sentyment do Zakopanego. Pierwsze kroki na nartach stawiałem na Lipkach. Potem był stopniowy progres - Wierszyki, Antałówka, Koziniec, polana pod Nosalem, polana na Kalatówkach, polana na Gubałówce. Następnie awansowałem do "I ligi" - zaliczony pierwszy w życiu podwójny orczyk na Kotelnicy (tej na Gubałówce nie w Białce : ) ); zaliczone pierwsze krzesełko na Butorowym i zjazd z Butorowego z przejazdem przez drogę; zaliczony zjazd główną trasą z Gubałówki i pokonanie osławionego mostku. Na końcu była Święta Góra Narciarstwa Polskiego z jej nie ratrakowanymi wówczas dwoma dolinami. Od dłuższego czasu mam 3 narciarskie marzenia związane z Zakopanym: 1) zjazd z Nosala 2) zjazd trasami FIS I i II z Goryczkowej 3) totalny extrem - zjazd źlebem pod Palcem Smutne jest to, że nawet to najbardziej racjonalne z marzeń (Nosal) prawdopodobnie na zawsze pozostanie tylko marzeniem. O ile staram się zrozumieć ochronę KW i najbliższej mu części Tatr, to kompletnie nie rozumiem tego co się dzieje, a raczej nie dzieje na Nosalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Nikt nie wybuduje krzesła za kilkadziesiąt milionów zł dla kilku zapaleńców, zwykły zjadacz chleba potrzebuje stoków w klimacie białczańskim. Dlatego jest tak na Nosalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 A mnie też szlag trafia jak widzę jak obecnie wygląda "zimowa stolica Polski". Mam olbrzymi sentyment do Zakopanego. Pierwsze kroki na nartach stawiałem na Lipkach. Potem był stopniowy progres - Wierszyki, Antałówka, Koziniec, polana pod Nosalem, polana na Kalatówkach, polana na Gubałówce. Następnie awansowałem do "I ligi" - zaliczony pierwszy w życiu podwójny orczyk na Kotelnicy (tej na Gubałówce nie w Białce : ) ); zaliczone pierwsze krzesełko na Butorowym i zjazd z Butorowego z przejazdem przez drogę; zaliczony zjazd główną trasą z Gubałówki i pokonanie osławionego mostku. Na końcu była Święta Góra Narciarstwa Polskiego z jej nie ratrakowanymi wówczas dwoma dolinami. Od dłuższego czasu mam 3 narciarskie marzenia związane z Zakopanym: 1) zjazd z Nosala 2) zjazd trasami FIS I i II z Goryczkowej 3) totalny extrem - zjazd źlebem pod Palcem Smutne jest to, że nawet to najbardziej racjonalne z marzeń (Nosal) prawdopodobnie na zawsze pozostanie tylko marzeniem. O ile staram się zrozumieć ochronę KW i najbliższej mu części Tatr, to kompletnie nie rozumiem tego co się dzieje, a raczej nie dzieje na Nosalu. Seba -po prostu Polska... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 A mnie też szlag trafia jak widzę jak obecnie wygląda "zimowa stolica Polski". Mam olbrzymi sentyment do Zakopanego. Pierwsze kroki na nartach stawiałem na Lipkach. Potem był stopniowy progres - Wierszyki, Antałówka, Koziniec, polana pod Nosalem, polana na Kalatówkach, polana na Gubałówce. Następnie awansowałem do "I ligi" - zaliczony pierwszy w życiu podwójny orczyk na Kotelnicy (tej na Gubałówce nie w Białce : ) ); zaliczone pierwsze krzesełko na Butorowym i zjazd z Butorowego z przejazdem przez drogę; zaliczony zjazd główną trasą z Gubałówki i pokonanie osławionego mostku. Na końcu była Święta Góra Narciarstwa Polskiego z jej nie ratrakowanymi wówczas dwoma dolinami. Od dłuższego czasu mam 3 narciarskie marzenia związane z Zakopanym: 1) zjazd z Nosala 2) zjazd trasami FIS I i II z Goryczkowej 3) totalny extrem - zjazd źlebem pod Palcem Smutne jest to, że nawet to najbardziej racjonalne z marzeń (Nosal) prawdopodobnie na zawsze pozostanie tylko marzeniem. O ile staram się zrozumieć ochronę KW i najbliższej mu części Tatr, to kompletnie nie rozumiem tego co się dzieje, a raczej nie dzieje na Nosalu. Cześć He he, niezła historia zakopiańskiego narciarstwa. Żeby było śmiesznie drogi Sebo to ja zaliczyłem również te wszystkie stoki (poza Wierszykami chyba, bo w ogóle nie wiem co to było albo nie kojarzę zupełnie) natomiast zacząłem zwiedzanie od Butorowego i rejonu Gubałówki, później był Kasprowy a na końcu cała reszta. A co do braku pewnych inwestycji to pod Twoim jest post, który wiele tłumaczy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Nikt nie wybuduje krzesła za kilkadziesiąt milionów zł dla kilku zapaleńców, zwykły zjadacz chleba potrzebuje stoków w klimacie białczańskim. Dlatego jest tak na Nosalu. Oj, tam chyba Park macza palce, inwestor by się znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 A ja pierwsze kroki właśnie na wierszykach . Taka mała gœrecka nad dawnym dw Anna Maria. Lina i haki przy pasku-cudownie było Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć A co do braku pewnych inwestycji to pod Twoim jest post, który wiele tłumaczy. Pozdrowienia To ja podam niezmienny przykład. Czarna Góra mająca długie trasy wyłącznie o kolorze czerwonym. Nie jest to czerwień w stylu Golgoty, ale nie są to też bynajmniej niebieskawe trasy. Otwarcie w grudniu, osobiście widziałem w sobotę sporo ludzi. Mimo że pogoda brzydka, to myślę że w tym dniu na rozruch zarobili. Ale: knajpa otwarta, wypożyczalnie czynne, parkingi przygotowane, luksusowy szybki wyciąg chodzi, trasa porządnie naśnieżona. Trzeba dostarczyć jakość i ludzie przyjadą i w grudniu i w marcu i nie musi być tak łatwo jak w Białce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro Wpisz do google maps adres Droga Do Wantuli 12, 34-500 Zakopane Ta polana to właśnie Wierszyki Szału nie ma ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro To chyba pierwsze moje zjazdy ... wyrwiłapka i kandahary : ) Potem pod Nosalem, Nosal, Kasprowy, Gubałówka, Butorowy - właściwie standard ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... Gabrik Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Dziś podano news w sprawie tras na Nosalu - https://www.onet.pl/...d3r672,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... grimson Napisano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Nosal z daleka, wyglada jak górny odcinek FIS w Szklarskiej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Nosal - Zakopane × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sese Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Podobnie jak Kasprowy (za żart można uznać 2 osobowa ławkę na goryczkowej, która planują do 2023 zastąpić 4 os krzeslem...powinno być minimum 6 os, ale co ja tam wiem), Gubałówka, Butorowy...Ręce opadają na sama myśl o marnowaniu potencjału narciarskiego Zakopanego i okolic. Na Nosalu cisza. Czlowieku pojedz tam chociaz raz i zobacz na swoje oczy jak to wyglada a nie piszesz co ci sie wydaje. Na gasienicowej jest 4 osobowa a i tak chodzi w sezonie w oblozeniu 10%. Na goryczkowej robia sie kolejki ale glownie w weekendy w szczegolosci kwietniowe gdzie nic w pl nie bungla. Wszyscy i tak siedza w białce lub podobnych w sezonie. A mnie też szlag trafia jak widzę jak obecnie wygląda "zimowa stolica Polski". Mam olbrzymi sentyment do Zakopanego. Pierwsze kroki na nartach stawiałem na Lipkach. Potem był stopniowy progres - Wierszyki, Antałówka, Koziniec, polana pod Nosalem, polana na Kalatówkach, polana na Gubałówce. Następnie awansowałem do "I ligi" - zaliczony pierwszy w życiu podwójny orczyk na Kotelnicy (tej na Gubałówce nie w Białce : ) ); zaliczone pierwsze krzesełko na Butorowym i zjazd z Butorowego z przejazdem przez drogę; zaliczony zjazd główną trasą z Gubałówki i pokonanie osławionego mostku. Na końcu była Święta Góra Narciarstwa Polskiego z jej nie ratrakowanymi wówczas dwoma dolinami. Od dłuższego czasu mam 3 narciarskie marzenia związane z Zakopanym: 1) zjazd z Nosala 2) zjazd trasami FIS I i II z Goryczkowej 3) totalny extrem - zjazd źlebem pod Palcem Smutne jest to, że nawet to najbardziej racjonalne z marzeń (Nosal) prawdopodobnie na zawsze pozostanie tylko marzeniem. O ile staram się zrozumieć ochronę KW i najbliższej mu części Tatr, to kompletnie nie rozumiem tego co się dzieje, a raczej nie dzieje na Nosalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Nikt nie wybuduje krzesła za kilkadziesiąt milionów zł dla kilku zapaleńców, zwykły zjadacz chleba potrzebuje stoków w klimacie białczańskim. Dlatego jest tak na Nosalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 A mnie też szlag trafia jak widzę jak obecnie wygląda "zimowa stolica Polski". Mam olbrzymi sentyment do Zakopanego. Pierwsze kroki na nartach stawiałem na Lipkach. Potem był stopniowy progres - Wierszyki, Antałówka, Koziniec, polana pod Nosalem, polana na Kalatówkach, polana na Gubałówce. Następnie awansowałem do "I ligi" - zaliczony pierwszy w życiu podwójny orczyk na Kotelnicy (tej na Gubałówce nie w Białce : ) ); zaliczone pierwsze krzesełko na Butorowym i zjazd z Butorowego z przejazdem przez drogę; zaliczony zjazd główną trasą z Gubałówki i pokonanie osławionego mostku. Na końcu była Święta Góra Narciarstwa Polskiego z jej nie ratrakowanymi wówczas dwoma dolinami. Od dłuższego czasu mam 3 narciarskie marzenia związane z Zakopanym: 1) zjazd z Nosala 2) zjazd trasami FIS I i II z Goryczkowej 3) totalny extrem - zjazd źlebem pod Palcem Smutne jest to, że nawet to najbardziej racjonalne z marzeń (Nosal) prawdopodobnie na zawsze pozostanie tylko marzeniem. O ile staram się zrozumieć ochronę KW i najbliższej mu części Tatr, to kompletnie nie rozumiem tego co się dzieje, a raczej nie dzieje na Nosalu. Seba -po prostu Polska... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 A mnie też szlag trafia jak widzę jak obecnie wygląda "zimowa stolica Polski". Mam olbrzymi sentyment do Zakopanego. Pierwsze kroki na nartach stawiałem na Lipkach. Potem był stopniowy progres - Wierszyki, Antałówka, Koziniec, polana pod Nosalem, polana na Kalatówkach, polana na Gubałówce. Następnie awansowałem do "I ligi" - zaliczony pierwszy w życiu podwójny orczyk na Kotelnicy (tej na Gubałówce nie w Białce : ) ); zaliczone pierwsze krzesełko na Butorowym i zjazd z Butorowego z przejazdem przez drogę; zaliczony zjazd główną trasą z Gubałówki i pokonanie osławionego mostku. Na końcu była Święta Góra Narciarstwa Polskiego z jej nie ratrakowanymi wówczas dwoma dolinami. Od dłuższego czasu mam 3 narciarskie marzenia związane z Zakopanym: 1) zjazd z Nosala 2) zjazd trasami FIS I i II z Goryczkowej 3) totalny extrem - zjazd źlebem pod Palcem Smutne jest to, że nawet to najbardziej racjonalne z marzeń (Nosal) prawdopodobnie na zawsze pozostanie tylko marzeniem. O ile staram się zrozumieć ochronę KW i najbliższej mu części Tatr, to kompletnie nie rozumiem tego co się dzieje, a raczej nie dzieje na Nosalu. Cześć He he, niezła historia zakopiańskiego narciarstwa. Żeby było śmiesznie drogi Sebo to ja zaliczyłem również te wszystkie stoki (poza Wierszykami chyba, bo w ogóle nie wiem co to było albo nie kojarzę zupełnie) natomiast zacząłem zwiedzanie od Butorowego i rejonu Gubałówki, później był Kasprowy a na końcu cała reszta. A co do braku pewnych inwestycji to pod Twoim jest post, który wiele tłumaczy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Nikt nie wybuduje krzesła za kilkadziesiąt milionów zł dla kilku zapaleńców, zwykły zjadacz chleba potrzebuje stoków w klimacie białczańskim. Dlatego jest tak na Nosalu. Oj, tam chyba Park macza palce, inwestor by się znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 A ja pierwsze kroki właśnie na wierszykach . Taka mała gœrecka nad dawnym dw Anna Maria. Lina i haki przy pasku-cudownie było Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć A co do braku pewnych inwestycji to pod Twoim jest post, który wiele tłumaczy. Pozdrowienia To ja podam niezmienny przykład. Czarna Góra mająca długie trasy wyłącznie o kolorze czerwonym. Nie jest to czerwień w stylu Golgoty, ale nie są to też bynajmniej niebieskawe trasy. Otwarcie w grudniu, osobiście widziałem w sobotę sporo ludzi. Mimo że pogoda brzydka, to myślę że w tym dniu na rozruch zarobili. Ale: knajpa otwarta, wypożyczalnie czynne, parkingi przygotowane, luksusowy szybki wyciąg chodzi, trasa porządnie naśnieżona. Trzeba dostarczyć jakość i ludzie przyjadą i w grudniu i w marcu i nie musi być tak łatwo jak w Białce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro Wpisz do google maps adres Droga Do Wantuli 12, 34-500 Zakopane Ta polana to właśnie Wierszyki Szału nie ma ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro To chyba pierwsze moje zjazdy ... wyrwiłapka i kandahary : ) Potem pod Nosalem, Nosal, Kasprowy, Gubałówka, Butorowy - właściwie standard ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... Gabrik Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Dziś podano news w sprawie tras na Nosalu - https://www.onet.pl/...d3r672,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... grimson Napisano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Nosal z daleka, wyglada jak górny odcinek FIS w Szklarskiej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Nosal - Zakopane × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Nikt nie wybuduje krzesła za kilkadziesiąt milionów zł dla kilku zapaleńców, zwykły zjadacz chleba potrzebuje stoków w klimacie białczańskim. Dlatego jest tak na Nosalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 A mnie też szlag trafia jak widzę jak obecnie wygląda "zimowa stolica Polski". Mam olbrzymi sentyment do Zakopanego. Pierwsze kroki na nartach stawiałem na Lipkach. Potem był stopniowy progres - Wierszyki, Antałówka, Koziniec, polana pod Nosalem, polana na Kalatówkach, polana na Gubałówce. Następnie awansowałem do "I ligi" - zaliczony pierwszy w życiu podwójny orczyk na Kotelnicy (tej na Gubałówce nie w Białce : ) ); zaliczone pierwsze krzesełko na Butorowym i zjazd z Butorowego z przejazdem przez drogę; zaliczony zjazd główną trasą z Gubałówki i pokonanie osławionego mostku. Na końcu była Święta Góra Narciarstwa Polskiego z jej nie ratrakowanymi wówczas dwoma dolinami. Od dłuższego czasu mam 3 narciarskie marzenia związane z Zakopanym: 1) zjazd z Nosala 2) zjazd trasami FIS I i II z Goryczkowej 3) totalny extrem - zjazd źlebem pod Palcem Smutne jest to, że nawet to najbardziej racjonalne z marzeń (Nosal) prawdopodobnie na zawsze pozostanie tylko marzeniem. O ile staram się zrozumieć ochronę KW i najbliższej mu części Tatr, to kompletnie nie rozumiem tego co się dzieje, a raczej nie dzieje na Nosalu. Seba -po prostu Polska... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 A mnie też szlag trafia jak widzę jak obecnie wygląda "zimowa stolica Polski". Mam olbrzymi sentyment do Zakopanego. Pierwsze kroki na nartach stawiałem na Lipkach. Potem był stopniowy progres - Wierszyki, Antałówka, Koziniec, polana pod Nosalem, polana na Kalatówkach, polana na Gubałówce. Następnie awansowałem do "I ligi" - zaliczony pierwszy w życiu podwójny orczyk na Kotelnicy (tej na Gubałówce nie w Białce : ) ); zaliczone pierwsze krzesełko na Butorowym i zjazd z Butorowego z przejazdem przez drogę; zaliczony zjazd główną trasą z Gubałówki i pokonanie osławionego mostku. Na końcu była Święta Góra Narciarstwa Polskiego z jej nie ratrakowanymi wówczas dwoma dolinami. Od dłuższego czasu mam 3 narciarskie marzenia związane z Zakopanym: 1) zjazd z Nosala 2) zjazd trasami FIS I i II z Goryczkowej 3) totalny extrem - zjazd źlebem pod Palcem Smutne jest to, że nawet to najbardziej racjonalne z marzeń (Nosal) prawdopodobnie na zawsze pozostanie tylko marzeniem. O ile staram się zrozumieć ochronę KW i najbliższej mu części Tatr, to kompletnie nie rozumiem tego co się dzieje, a raczej nie dzieje na Nosalu. Cześć He he, niezła historia zakopiańskiego narciarstwa. Żeby było śmiesznie drogi Sebo to ja zaliczyłem również te wszystkie stoki (poza Wierszykami chyba, bo w ogóle nie wiem co to było albo nie kojarzę zupełnie) natomiast zacząłem zwiedzanie od Butorowego i rejonu Gubałówki, później był Kasprowy a na końcu cała reszta. A co do braku pewnych inwestycji to pod Twoim jest post, który wiele tłumaczy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Nikt nie wybuduje krzesła za kilkadziesiąt milionów zł dla kilku zapaleńców, zwykły zjadacz chleba potrzebuje stoków w klimacie białczańskim. Dlatego jest tak na Nosalu. Oj, tam chyba Park macza palce, inwestor by się znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 A ja pierwsze kroki właśnie na wierszykach . Taka mała gœrecka nad dawnym dw Anna Maria. Lina i haki przy pasku-cudownie było Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć A co do braku pewnych inwestycji to pod Twoim jest post, który wiele tłumaczy. Pozdrowienia To ja podam niezmienny przykład. Czarna Góra mająca długie trasy wyłącznie o kolorze czerwonym. Nie jest to czerwień w stylu Golgoty, ale nie są to też bynajmniej niebieskawe trasy. Otwarcie w grudniu, osobiście widziałem w sobotę sporo ludzi. Mimo że pogoda brzydka, to myślę że w tym dniu na rozruch zarobili. Ale: knajpa otwarta, wypożyczalnie czynne, parkingi przygotowane, luksusowy szybki wyciąg chodzi, trasa porządnie naśnieżona. Trzeba dostarczyć jakość i ludzie przyjadą i w grudniu i w marcu i nie musi być tak łatwo jak w Białce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro Wpisz do google maps adres Droga Do Wantuli 12, 34-500 Zakopane Ta polana to właśnie Wierszyki Szału nie ma ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro To chyba pierwsze moje zjazdy ... wyrwiłapka i kandahary : ) Potem pod Nosalem, Nosal, Kasprowy, Gubałówka, Butorowy - właściwie standard ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... Gabrik Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Dziś podano news w sprawie tras na Nosalu - https://www.onet.pl/...d3r672,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... grimson Napisano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Nosal z daleka, wyglada jak górny odcinek FIS w Szklarskiej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Nosal - Zakopane × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Nikt nie wybuduje krzesła za kilkadziesiąt milionów zł dla kilku zapaleńców, zwykły zjadacz chleba potrzebuje stoków w klimacie białczańskim. Dlatego jest tak na Nosalu. Oj, tam chyba Park macza palce, inwestor by się znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 A ja pierwsze kroki właśnie na wierszykach . Taka mała gœrecka nad dawnym dw Anna Maria. Lina i haki przy pasku-cudownie było Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć A co do braku pewnych inwestycji to pod Twoim jest post, który wiele tłumaczy. Pozdrowienia To ja podam niezmienny przykład. Czarna Góra mająca długie trasy wyłącznie o kolorze czerwonym. Nie jest to czerwień w stylu Golgoty, ale nie są to też bynajmniej niebieskawe trasy. Otwarcie w grudniu, osobiście widziałem w sobotę sporo ludzi. Mimo że pogoda brzydka, to myślę że w tym dniu na rozruch zarobili. Ale: knajpa otwarta, wypożyczalnie czynne, parkingi przygotowane, luksusowy szybki wyciąg chodzi, trasa porządnie naśnieżona. Trzeba dostarczyć jakość i ludzie przyjadą i w grudniu i w marcu i nie musi być tak łatwo jak w Białce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro Wpisz do google maps adres Droga Do Wantuli 12, 34-500 Zakopane Ta polana to właśnie Wierszyki Szału nie ma ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro To chyba pierwsze moje zjazdy ... wyrwiłapka i kandahary : ) Potem pod Nosalem, Nosal, Kasprowy, Gubałówka, Butorowy - właściwie standard ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... Gabrik Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Dziś podano news w sprawie tras na Nosalu - https://www.onet.pl/...d3r672,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... grimson Napisano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Nosal z daleka, wyglada jak górny odcinek FIS w Szklarskiej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Nosal - Zakopane × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 A ja pierwsze kroki właśnie na wierszykach . Taka mała gœrecka nad dawnym dw Anna Maria. Lina i haki przy pasku-cudownie było Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć A co do braku pewnych inwestycji to pod Twoim jest post, który wiele tłumaczy. Pozdrowienia To ja podam niezmienny przykład. Czarna Góra mająca długie trasy wyłącznie o kolorze czerwonym. Nie jest to czerwień w stylu Golgoty, ale nie są to też bynajmniej niebieskawe trasy. Otwarcie w grudniu, osobiście widziałem w sobotę sporo ludzi. Mimo że pogoda brzydka, to myślę że w tym dniu na rozruch zarobili. Ale: knajpa otwarta, wypożyczalnie czynne, parkingi przygotowane, luksusowy szybki wyciąg chodzi, trasa porządnie naśnieżona. Trzeba dostarczyć jakość i ludzie przyjadą i w grudniu i w marcu i nie musi być tak łatwo jak w Białce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro Wpisz do google maps adres Droga Do Wantuli 12, 34-500 Zakopane Ta polana to właśnie Wierszyki Szału nie ma ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro To chyba pierwsze moje zjazdy ... wyrwiłapka i kandahary : ) Potem pod Nosalem, Nosal, Kasprowy, Gubałówka, Butorowy - właściwie standard ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... Gabrik Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Dziś podano news w sprawie tras na Nosalu - https://www.onet.pl/...d3r672,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... grimson Napisano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Nosal z daleka, wyglada jak górny odcinek FIS w Szklarskiej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Nosal - Zakopane
MarioJ Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć A co do braku pewnych inwestycji to pod Twoim jest post, który wiele tłumaczy. Pozdrowienia To ja podam niezmienny przykład. Czarna Góra mająca długie trasy wyłącznie o kolorze czerwonym. Nie jest to czerwień w stylu Golgoty, ale nie są to też bynajmniej niebieskawe trasy. Otwarcie w grudniu, osobiście widziałem w sobotę sporo ludzi. Mimo że pogoda brzydka, to myślę że w tym dniu na rozruch zarobili. Ale: knajpa otwarta, wypożyczalnie czynne, parkingi przygotowane, luksusowy szybki wyciąg chodzi, trasa porządnie naśnieżona. Trzeba dostarczyć jakość i ludzie przyjadą i w grudniu i w marcu i nie musi być tak łatwo jak w Białce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro Wpisz do google maps adres Droga Do Wantuli 12, 34-500 Zakopane Ta polana to właśnie Wierszyki Szału nie ma ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro To chyba pierwsze moje zjazdy ... wyrwiłapka i kandahary : ) Potem pod Nosalem, Nosal, Kasprowy, Gubałówka, Butorowy - właściwie standard ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... Gabrik Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Dziś podano news w sprawie tras na Nosalu - https://www.onet.pl/...d3r672,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... grimson Napisano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Nosal z daleka, wyglada jak górny odcinek FIS w Szklarskiej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Nosal - Zakopane
sese Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro Wpisz do google maps adres Droga Do Wantuli 12, 34-500 Zakopane Ta polana to właśnie Wierszyki Szału nie ma ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro To chyba pierwsze moje zjazdy ... wyrwiłapka i kandahary : ) Potem pod Nosalem, Nosal, Kasprowy, Gubałówka, Butorowy - właściwie standard ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... Gabrik Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Dziś podano news w sprawie tras na Nosalu - https://www.onet.pl/...d3r672,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... grimson Napisano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Nosal z daleka, wyglada jak górny odcinek FIS w Szklarskiej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
wkg Napisano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Cześć Annę Marię kojarzę w Małym Cichym a na Antałówce Marię (parę ich, nawet znam Marię) to gdzieś tam. W ogóle nie kojarzę tych nazw albo mylę? Pozdro To chyba pierwsze moje zjazdy ... wyrwiłapka i kandahary : ) Potem pod Nosalem, Nosal, Kasprowy, Gubałówka, Butorowy - właściwie standard ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... Gabrik Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Dziś podano news w sprawie tras na Nosalu - https://www.onet.pl/...d3r672,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... grimson Napisano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Nosal z daleka, wyglada jak górny odcinek FIS w Szklarskiej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Gabrik Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Dziś podano news w sprawie tras na Nosalu - https://www.onet.pl/...d3r672,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Nosal z daleka, wyglada jak górny odcinek FIS w Szklarskiej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi