wincek Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Wreszcie coś dla dzieciaków ; http://www.harendaza...17,1,0,ant.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Kolejny raz odwiedziłem Harendę 26.01 (sobota) stok lepiej przygotowany niż ostatnio ale bylem po 15 i dalej jeszcze pozostawia wiele do życzenia nie mniej pomimo jej "banalności" przez kąt nachylenia budzi pozytywne emocje jestem zadowolony z wyprawy i porównując do czarnej w Jurgowie (odwiedziłem 2 dni później) to przynajmniej mogę powiedzieć że jest to czarna trasa bo Jurgów ma tylko kawałek "ścianki" a tak to jest płaski. Nie mogę się doczekać aż trafię na Harendzie bardzo dobre warunki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Czy uważacie, że Harenda to byłby dobry wybór dla narciarza z niebyt dużym doświadczeniem, ale za to nadrabiającego amibcją? Do tej pory jeździłem w Czarnej Górze (tej w Kotlinie Kłodzkiej), gdzie bez stresu radzę sobie na każdej trasie łącznie z dolną częścią A ("bez stresu" - tzn. czerpiąc już przyjemność z jazdy, a nie walcząc o życie). Szukam teraz miejscówki na 3-4 dni w Zakopcu lub okolicach, przy czym nie będę miał samochodu, co właściwie oznacza przywiązanie do jednego miejsca, więc nie chciałbym wybrać czegoś, co przerośnie moje możliwości. Z góry dzięki za pomoc! Cześć. Harenda jest dosyć stroma około 50'' ,ale bardzo szeroka jak jesteś ambitny to górka dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 W razie czego, na Harendzie jest krótszy orczyk, trawersem zjedzie nawet mniej doświadczony. Ale z samej góry raczej stromo. Wczoraj ok. 20-tej, przejazdem zakręciłem na Harendę, jeszcze chodziła, warunki cud-miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tomal Napisano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 W razie czego, na Harendzie jest krótszy orczyk, trawersem zjedzie nawet mniej doświadczony. Ale z samej góry raczej stromo. Wczoraj ok. 20-tej, przejazdem zakręciłem na Harendę, jeszcze chodziła, warunki cud-miód Teraz to jest patologia , fotka zrobiona dziś Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... star Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Czy ktos wie jakie trasy otwarte? Zamiast Jurgowa może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Czy ktos wie jakie trasy otwarte? Zamiast Jurgowa może? Zobacz sąsiednie forum, jest relacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Zobacz sąsiednie forum, jest relacja. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Pytam gostka co to za narta. On, że z domu jakieś wziął. Drugi raz na nich jeździ. Raz na niego na dole poczekalem. Od słowa, do słowa. Potem pokazał, że babcia jedzie, 80-latka. Podkreślił, że bardzo dzielna. Okazał się to być Franciszek Rząsa, może ktoś zna? Jeździliśmy razem, choć to on czekał na dole. Ta pani też lokalna, choć to mlodka, buty dynafit;) Chłopaków na pewno poznacie. PS. Świeży na twardym, szybka degradacja. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Pytam gostka co to za narta. On, że z domu jakieś wziął. Drugi raz na nich jeździ. Mam takie same narty w domu, chyba nawet będę wystawiał na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Mam takie same narty w domu, chyba nawet będę wystawiał na sprzedaż. On też ich chyba aż tak nie potrzebuje. PS. Jak miło spotkać kogoś kto na kanapie nie pompuje własnego ego nartami i gadka. No ale net pamięta... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 More of Harenda. TV. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... luśka Napisano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Będę jeździła tutaj w niedzielę. Dojeżdżam sama jakimś busem. Poradzcie, czy znajdę tu miejsce na bezpieczne zostawienie butów miejskich, czy w którejś wypożyczalni są zamykane szafki? Ewentualnie gdzie warto wypożyczyć same narty, takie które nie przeżyły 10 sezonów w Polsce i kolejnych 10 w Austrii uorzednio? Biorę pod uwagę opcję, żeby się busem nie szamotać z nartami, butami i kaskiem i narty zostawić w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Harenda - ośrodek narciarski
jacek-1210 Napisano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 W razie czego, na Harendzie jest krótszy orczyk, trawersem zjedzie nawet mniej doświadczony. Ale z samej góry raczej stromo. Wczoraj ok. 20-tej, przejazdem zakręciłem na Harendę, jeszcze chodziła, warunki cud-miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 W razie czego, na Harendzie jest krótszy orczyk, trawersem zjedzie nawet mniej doświadczony. Ale z samej góry raczej stromo. Wczoraj ok. 20-tej, przejazdem zakręciłem na Harendę, jeszcze chodziła, warunki cud-miód Teraz to jest patologia , fotka zrobiona dziś Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Czy ktos wie jakie trasy otwarte? Zamiast Jurgowa może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Czy ktos wie jakie trasy otwarte? Zamiast Jurgowa może? Zobacz sąsiednie forum, jest relacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Zobacz sąsiednie forum, jest relacja. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Pytam gostka co to za narta. On, że z domu jakieś wziął. Drugi raz na nich jeździ. Raz na niego na dole poczekalem. Od słowa, do słowa. Potem pokazał, że babcia jedzie, 80-latka. Podkreślił, że bardzo dzielna. Okazał się to być Franciszek Rząsa, może ktoś zna? Jeździliśmy razem, choć to on czekał na dole. Ta pani też lokalna, choć to mlodka, buty dynafit;) Chłopaków na pewno poznacie. PS. Świeży na twardym, szybka degradacja. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Pytam gostka co to za narta. On, że z domu jakieś wziął. Drugi raz na nich jeździ. Mam takie same narty w domu, chyba nawet będę wystawiał na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Mam takie same narty w domu, chyba nawet będę wystawiał na sprzedaż. On też ich chyba aż tak nie potrzebuje. PS. Jak miło spotkać kogoś kto na kanapie nie pompuje własnego ego nartami i gadka. No ale net pamięta... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 More of Harenda. TV. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... luśka Napisano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Będę jeździła tutaj w niedzielę. Dojeżdżam sama jakimś busem. Poradzcie, czy znajdę tu miejsce na bezpieczne zostawienie butów miejskich, czy w którejś wypożyczalni są zamykane szafki? Ewentualnie gdzie warto wypożyczyć same narty, takie które nie przeżyły 10 sezonów w Polsce i kolejnych 10 w Austrii uorzednio? Biorę pod uwagę opcję, żeby się busem nie szamotać z nartami, butami i kaskiem i narty zostawić w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Zobacz sąsiednie forum, jest relacja. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Pytam gostka co to za narta. On, że z domu jakieś wziął. Drugi raz na nich jeździ. Raz na niego na dole poczekalem. Od słowa, do słowa. Potem pokazał, że babcia jedzie, 80-latka. Podkreślił, że bardzo dzielna. Okazał się to być Franciszek Rząsa, może ktoś zna? Jeździliśmy razem, choć to on czekał na dole. Ta pani też lokalna, choć to mlodka, buty dynafit;) Chłopaków na pewno poznacie. PS. Świeży na twardym, szybka degradacja. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Pytam gostka co to za narta. On, że z domu jakieś wziął. Drugi raz na nich jeździ. Mam takie same narty w domu, chyba nawet będę wystawiał na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Mam takie same narty w domu, chyba nawet będę wystawiał na sprzedaż. On też ich chyba aż tak nie potrzebuje. PS. Jak miło spotkać kogoś kto na kanapie nie pompuje własnego ego nartami i gadka. No ale net pamięta... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 More of Harenda. TV. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... luśka Napisano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Będę jeździła tutaj w niedzielę. Dojeżdżam sama jakimś busem. Poradzcie, czy znajdę tu miejsce na bezpieczne zostawienie butów miejskich, czy w którejś wypożyczalni są zamykane szafki? Ewentualnie gdzie warto wypożyczyć same narty, takie które nie przeżyły 10 sezonów w Polsce i kolejnych 10 w Austrii uorzednio? Biorę pod uwagę opcję, żeby się busem nie szamotać z nartami, butami i kaskiem i narty zostawić w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Mam takie same narty w domu, chyba nawet będę wystawiał na sprzedaż. On też ich chyba aż tak nie potrzebuje. PS. Jak miło spotkać kogoś kto na kanapie nie pompuje własnego ego nartami i gadka. No ale net pamięta... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 More of Harenda. TV. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luśka Napisano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Będę jeździła tutaj w niedzielę. Dojeżdżam sama jakimś busem. Poradzcie, czy znajdę tu miejsce na bezpieczne zostawienie butów miejskich, czy w którejś wypożyczalni są zamykane szafki? Ewentualnie gdzie warto wypożyczyć same narty, takie które nie przeżyły 10 sezonów w Polsce i kolejnych 10 w Austrii uorzednio? Biorę pod uwagę opcję, żeby się busem nie szamotać z nartami, butami i kaskiem i narty zostawić w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi