star Napisano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 19 minut temu, brachol napisał: Rusinowa? Ja wszystkich fot nie oglądam dokładnie. Tak. Jutro tez okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 20 minut temu, star napisał: Tak. Jutro tez okolice. Słabo znam ten rejon chociaż w październiku 2021 akurat byłem tam z żoną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 (edytowane) 23 minuty temu, brachol napisał: Słabo znam ten rejon chociaż w październiku 2021 akurat byłem tam z żoną. Ja ostatnIo dobrze. Tez byłem tam z zona. Swoją. Raz na nartach. Wypogodzilo sie. Jutro parking na Palenicy. Reszta niewiadoma. Edytowane 13 Kwietnia 2022 przez star 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 24 minuty temu, star napisał: Ja ostatnIo dobrze. Tez byłem tam z zona. Swoją. Raz na nartach. Wypogodzilo sie. Jutro parking na Palenicy. Reszta niewiadoma. Ja z innymi żonami nie jeżdżę.... Baw się dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, brachol napisał: Ja z innymi żonami nie jeżdżę.... Baw się dobrze. Tego się trzymaj. Nie wersji. A żony. Edytowane 13 Kwietnia 2022 przez star 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 W górach jest ważne aby się nie zgubić dlatego należy podążać za śladem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 prosto do gawry ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) 42 minuty temu, Kaem napisał: prosto do gawry ?? Na to wyglada. Ślad byl stary, ale tegoroczny. Fotek kilka dla pogromcy wilka. Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez star 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 Cześć Ja pierdzielę, ale się ta Białka zmieniła. Pusto, cicho, pięknie... Pozdro 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Ja pierdzielę, ale się ta Białka zmieniła. Pusto, cicho, pięknie... Pozdro To są rubieże Bialki, niektórzy nazywają je Białka Południowa inni krótko Tatry. Dziś w Bigosowce o Zofii i Wiktorii Bigos, która wraz z siostra Maria co poszła za Krzeptowskich gadalismy. Pstrąg oczywiście dodatkiem. No i schronisku co za ruskich spłonęło. A w Białce jutro będę jeździł. Na koniec. Jak na początku. Fajny wątek nam tu Marcos czy Narcos założył. Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez star 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 24 minuty temu, star napisał: To są rubieże Bialki, niektórzy nazywają je Białka Południowa inni krótko Tatry. Dziś w Bigosowce o Zofii i Wiktorii Bigos, która wraz z siostra Maria co poszła za Krzeptowskich gadalismy. Pstrąg oczywiście dodatkiem. No i schronisku co za ruskich spłonęło. A w Białce jutro będę jeździł. Na koniec. Jak na początku. Fajny wątek nam tu Marcos czy Narcos założył. No pogoda to Ci się udała, a i widoków i okoliczności przyrody zazdroszczę. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) 2 minuty temu, Marcos73 napisał: No pogoda to Ci się udała, a i widoków i okoliczności przyrody zazdroszczę. pozdrawiam Jutro deszcz, ponoć, pojutrze śnieg. PS ostatnio w Szklarskiej tez dopisała, ot trafiło się ślepej kurze ziarnko, taka karma. Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 2 godziny temu, star napisał: To są rubieże Bialki, niektórzy nazywają je Białka Południowa inni krótko Tatry. Dziś w Bigosowce o Zofii i Wiktorii Bigos, która wraz z siostra Maria co poszła za Krzeptowskich gadalismy. Pstrąg oczywiście dodatkiem. No i schronisku co za ruskich spłonęło. A w Białce jutro będę jeździł. Na koniec. Jak na początku. Fajny wątek nam tu Marcos czy Narcos założył Cześć Tatry...?? To nie znam, ale fajne. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 48 minut temu, Mitek napisał: Cześć Tatry...?? To nie znam, ale fajne. Pozdro To zupełnie jak u mnie z nartami, jak ktoś pisał w stopce, nie umiem, ale lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2022 Białka meteo presents… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2022 Za Białka południowa, czyli za grania i za granica jest ulubiona przez Plusa trasa. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) Trzecia narta i wiązanie zagadka w poprzednim wpisie teraz rekreacja. IMG_8089.MOV IMG_8089.MOV Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez star 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2022 Wszystko dobre co się nieźle kończy. Czy jakoś tak. Wczora z wieczora po deszczach niespokojnych pożegnały nas ostatnie promienie zachodzącego słońca jak w ckliwym melodramacie. Zwiedziliśmy ulubiony kościół w Groniu, poza nabożeństwem, bez tłoku. A dziś o 6 bez tłoku powrót na razie do Skierniewic. Rdzawka ze śniegiem. Cztery godzinki i w domu, choć jeszcze do Łodzi czeka mnie podróż. Były tury, były zjazdy, debiut w Łomnicy, Waksmund, Rusin i Wysoki… Wierch. Polecam gorąco Anielską Osadę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 No i wylądowałem w Łodzi. Zostaje lektura w stronę Pysznej a realnie do teściów Rawa blues. przekaz z Avensisa kuszący 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 No widzę, że mamy takie samo auto... Fajna naklejka! Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, Jasiek. napisał: No widzę, że mamy takie samo auto... Fajna naklejka! Pozdrawiam A sprawdzałeś czy to nie Twoje, tymczasowo zmieniło właściciela bez Twojej wiedzy 😉 ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 10 godzin temu, Jasiek. napisał: No widzę, że mamy takie samo auto... Fajna naklejka! Pozdrawiam Moje jest to stojące przy E5 Ghost, Passat B7. A to z naklejka sąsiada, kupił już takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi