Marcos73 Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Cze żałujcie, No petarda pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) 28 minut temu, Marcos73 napisał: Cze żałujcie, No petarda pozdro Będę we wtorek, dzięki za info. PS co dziś chodzi? Wrzuć fotki innych tras, Please. Opodal https://www.facebook.com/groups/125875737424915/user/100063492762624 Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez star 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 44 minuty temu, star napisał: Będę we wtorek, dzięki za info. PS co dziś chodzi? Wrzuć fotki innych tras, Please. Opodal https://www.facebook.com/groups/125875737424915/user/100063492762624 Tak wygląda reszta, śnieg sypie 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Cze Szutrówki + kawa z ciastkiem sprzed tygodnia, ale nie jest źle😉 pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Cze @star Dzisiaj chodziły: Pasieka Jankulowski - najlepiej było Remiaszów - też fajnie pozdrawiam 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 50 minut temu, Marcos73 napisał: Cze @star Dzisiaj chodziły: Pasieka Jankulowski - najlepiej było Remiaszów - też fajnie pozdrawiam Krakusy, to jednak mają fajnie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 6 godzin temu, Marcos73 napisał: Cze @star Dzisiaj chodziły: Pasieka Jankulowski - najlepiej było Remiaszów - też fajnie pozdrawiam Dzięki za relacje. Z buta mogę dojść na Remiaszow, na Jankulakowski już autem, z Anielskiej Osady na Janiolow Wierch. Będę eksplorował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 29 minut temu, star napisał: Dzięki za relacje. Z buta mogę dojść na Remiaszow, na Jankulakowski już autem, z Anielskiej Osady na Janiolow Wierch. Będę eksplorował. Tak życzę powodzenia - pasieka cała zaśnieżona, ale remiaszów i jankulowski tylko połowa stoku. Czerwoną widziałeś na zdjęciach ( tą do pasieki prowadzącą, góra nieciekawa ale chyba przejezdna, reszta nie wiem, dzisiaj sypało białe ale taka kasza raczej niż śnieg, rano było twardo ale dość szybko zmiękło i nowy śnieg słaby do jazdy dużo wolniejszy niż stary. Śniegu na trasach sporo, poza już tylko troszkę, jak nie będzie sypać to do wtorku zejdzie. Ale życzę Ci owocnego turowania. Ps. Najlepszy do jazdy jankulowski mało uczęszczany i najlepszy śnieg de facto. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) 51 minut temu, Marcos73 napisał: Tak życzę powodzenia - pasieka cała zaśnieżona, ale remiaszów i jankulowski tylko połowa stoku. Czerwoną widziałeś na zdjęciach ( tą do pasieki prowadzącą, góra nieciekawa ale chyba przejezdna, reszta nie wiem, dzisiaj sypało białe ale taka kasza raczej niż śnieg, rano było twardo ale dość szybko zmiękło i nowy śnieg słaby do jazdy dużo wolniejszy niż stary. Śniegu na trasach sporo, poza już tylko troszkę, jak nie będzie sypać to do wtorku zejdzie. Ale życzę Ci owocnego turowania. Ps. Najlepszy do jazdy jankulowski mało uczęszczany i najlepszy śnieg de facto. pozdrawiam Będzie dobrze. Atutem odległość. Liczę tez na jakieś Tatry. PS takie trasy to nie turowanie, może tak się zdawać jak nie ma porównania. A jak zasmakuje się into the great wide open to taki resort touring to jako rzecze Wujot to zwykła pedeliada. Ale na bezrybiu i rak ryba. Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Dziś na kamerkach gloomy, ale pada śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 19 godzin temu, Gabrik napisał: Krakusy, to jednak mają fajnie 😉 a ja się męczyłem na Chopoku, zamiast do Białki jechać 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 5 minut temu, Plywak napisał: a ja się męczyłem na Chopoku, zamiast do Białki jechać 😉 Co się umeczyles to twoje. Góry to jednak góry, a pagóry dla koneserów, a może odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 6 minut temu, star napisał: Co się umeczyles to twoje. Góry to jednak góry, a pagóry dla koneserów, a może odwrotnie? no fakt, 900m przewyższenia może trochę zmęczyć 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2022 Dziś tez ładnie wyglada… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2022 W dniu 11.04.2022 o 10:15, Plywak napisał: a ja się męczyłem na Chopoku, zamiast do Białki jechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) No to brunet wieczorową porą. Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez star 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) Zdobywałem. Wysoki Wierch. Remiaszow. Ale nazwy super. Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez star 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 Kontynuując bialczanskie opowieści, niektórzy mówią południowy stok bialki inni Rusin Ski jeszcze inni rusinowa polana. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 Twardo pod narta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 Godzinę temu, grimson napisał: Twardo pod narta? Tak. Rano. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 Były i miękkie fragmenty. Choć to wyjątki. Gdzieś pod lasem. Standard na pierwszej fotce. Nie na drugiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 Nad bialczanskim niebem pojawiły się chmury… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 Takie widoki, a w Tatrach nie byłeś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 34 minuty temu, brachol napisał: Takie widoki, a w Tatrach nie byłeś.... Czytaj między wierszami. Przypatrz się fotkom. Zgadnij skąd. ps mam obowiązki niestety, choc przewrotność losu bez nich tu by mnie wcale nie bylo wiec raczej narzekac glupio bylo by 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 Rusinowa? Ja wszystkich fot nie oglądam dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi