SkiForum Napisano 5 Września 2007 Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Zakopane - Górna Polana Gubałówki Krótki opis ośrodka krótki opis ośrodka krótki opis ośrodka. Strona ośrodka: http://adresstrony.pl Położenie Dojazd Parkingi (Ilość miejsc, cena, odległość od stoku) Miejscowości (krótka charakterystyka miejscowości w jakiej znajduje się ośrodek, lub miejscowości sąsiednich) Noclegi Trasy (liczba tras, długość tras, poziom trudności, mapki) Ceny (cennik karnetów itp) Kamera online (link do strony z kamerą online na stok) Aktualne warunki (link do strony z aktualnymi warunkami) Serwis narciarski (czy jest/są serwisy narciarskie, + można coś więcej ceny, godziny itp) Instruktorzy / Opieka nad dziećmi Wyżywienie (gdzie można zjeść, jakie jedzenie, jakie ceny) Galeria zdjęć (link do galerii zdjęć z tego ośrodka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati1981 Napisano 3 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Koło godziny 10 wybrałem się z ciekawości na Gubałówkę, zdziwiony byłem że do kolei terenowej nie było kolejki. Na górze ku mojemu zdziwieniu warunki narciarskie doskonałe - trasa świeżutko wyratrakowana, a narciarzy można w jednej ręce policzyć Pogoda dopisała - świeciło nawet słońce i widoki były fantastyczne:) Jedyny minus takiej wycieczki to wysokie koszty: bilet normalny góra-dół 15 zł, a jazda orczykiem 40 zł za karnet półdniowy - troszkę za dużo jak na 300 metrów zjazdu:eek: Kiedy zjechałem koleją na dół około godziny 13 - tłumy ludzi do kasy:D I pomyślałem sobie warto było wcześniej wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
generalswit Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Witam! Czy to prawda , że Kotelnica jest otwarta? Chciałbym troche powspominać lata 90-te. a ten stok do tego się nadaje ( o ile pamiętam) razem z Butorowym, w 100 procentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi