a_senior Napisano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 Godzinę temu, kordiankw napisał: Jako, że miałeś odwagę nazwać mnie „tępogłowym trepem”, rozumiem że to zawoalowana aluzja do mnie. Miej odwagę wymienić tę osobę z nicka tchórzu, a nie używasz niedomówień. Witku, nie przesadzaj. :) Nie wiemy kogo Mitek miał na myśli. Równie dobrze mógłby to byc star czy ja. A może Mitek miał na myśli... siebie. Tak, to by miało sens. 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 (edytowane) Andrzej nie obrażaj mojej inteligencji 🙂 . Ten tchórz i mitoman od jakiegoś już czasu zamieszcza zawoalowane aluzje pod moim adresem. Edytowane 7 Kwietnia 2022 przez kordiankw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 Muzyka, muzyka łagodzi. polecam polskie napisy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazar Gabka Napisano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 6 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Długość pilnika powinna być wprost proporcjonalna do długości narty. I tak np. do damskiego GS o długości 188 cm stosujemy pilnik o długości mniej więcej 20cm ale nie krótszy niż 15cm. Pilnik do nart SL około 10-12 cm lekko zagięty. Pozdrowienia 😄 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazar Gabka Napisano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 6 godzin temu, mig napisał: To nie śmichy. Jak naostrzyć krawędź slalomki ostrzałką z pilnikiem gdy z powodu wygięcia tejże przylega do niej tylko końcowe 2-3 mm pilnika.... 🙂 no te mm zrobią robotę, liczy się kąt "noza skrawającego" w stosunku do ślizgu narty (bok i spód) Mamma co tu się dzieje? 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 4 minuty temu, Baltazar Gabka napisał: 🙂 no te mm zrobią robotę, liczy się kąt "noza skrawającego" w stosunku do ślizgu narty (bok i spód) Mamma co tu się dzieje? 😄 a nic...... tak sobie piszemy.... ;-)))) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 8 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 11 godzin temu, Baltazar Gabka napisał: 🙂 no te mm zrobią robotę, liczy się kąt "noza skrawającego" w stosunku do ślizgu narty (bok i spód) Mamma co tu się dzieje? 😄 Czasami autentycznie nie wiem czy chodzi o żart, o złośliwość, a może zwyczajnie o brak zrozumienia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 Godzinę temu, Gabrik napisał: Czasami autentycznie nie wiem czy chodzi o żart, o złośliwość, a może zwyczajnie o brak zrozumienia? Cześć Za wszystkich Ci nie dopowiem ale w moim wypadku żart to po prostu żart a nie opatruje go emotikonem bo to bezsens - Shreka 2 pamiętasz. 🙂 A cięcia czy złośliwości to po prostu brak cierpliwości. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi