Gabrik Napisano 29 Marca 2022 Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 Czy ktoś wybiera się w tym kierunku, może nawet na nartowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Marca 2022 Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 Cześć Ja tam jadę do Kataru - już trzeba oszczędzać. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 10 godzin temu, Gabrik napisał: Czy ktoś wybiera się w tym kierunku, może nawet na nartowanie? Planuję być od czwartku wieczora do niedzielnego popołudnia. Głównie Białka, ew. w sobotę Łomnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 30 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Godzinę temu, Plywak napisał: Planuję być od czwartku wieczora do niedzielnego popołudnia. Głównie Białka, ew. w sobotę Łomnica. Może skorzystam z Neobusa w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 23 minuty temu, Gabrik napisał: Może skorzystam z Neobusa w takim razie 👍 Jadę z rodziną, więc mój plan dnia wygląda mniej więcej tak: rano do 11 jazda z maluchem, potem do 14 sam, a wieczorem basen 🙂 Pingnij na priv, wymieniny się numerami, może uda się złapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 31 Marca 2022 Udostępnij Napisano 31 Marca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 31 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2022 1 godzinę temu, Plywak napisał: No to kończymy, testem...w kwietniu jeszcze na stoku nie byłem 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 31 Marca 2022 Udostępnij Napisano 31 Marca 2022 Godzinę temu, Gabrik napisał: No to kończymy, testem...w kwietniu jeszcze na stoku nie byłem 😀 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 31 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2022 (edytowane) 17 minut temu, Mikoski napisał: 😁 Ja pierdziu w czerwcu?!! To faktycznie jeszcze duuuużo przede mną 😀 Edytowane 31 Marca 2022 przez Gabrik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus80 Napisano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 W maju, czerwcu, lipcu,...We wrześniu pierwsze zjazdy na nowym śniegu przed sezonem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi