moloo Napisano 29 Marca 2022 Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 Wybieram się 9-10 kwietnia 2022 na Chopok - nie wiem czy to będzie zakończenie sezonu czy jeszcze nie. Wyjazd z BB - tak, żeby na spokojnie być przed otwarciem na dole. Mam zarezerwowany nocleg dla 2 osób, dwa oddzielne łóżka - za ok. 145 zł / 2 osoby. Ale jakby ktoś chciał tylko transport a nocleg sam sobie znajdzie to nie ma problemu, w 4 powinniśmy się zmieścić. Paliwo ostatnio wyszło mi koło 180-200 zł. Jak ktoś chętny niech pisze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
addicted2endo Napisano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 jesli aktualne chetnie sie dolacze jeszccze w kwietniu 2022, jestem z bielska Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 25 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 W dniu 20.04.2022 o 20:01, addicted2endo napisał: jesli aktualne chetnie sie dolacze jeszccze w kwietniu 2022, jestem z bielska Rafal To już chyba zostaje przyszły sezon - ja jeszcze w tym roku na Majówkę do Tatrzańskiej Łomnicy, ale nie z BB, będę blisko więc sobie podjadę. Kupujesz sezonówkę - bo tak szczerze nie do końca mam z kim jeździć na Chopok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi