yukisan Napisano 28 Marca 2022 Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 Cześć. Jak w tytule. Mieszkam w Sulechowie (blisko Zielonej Góry), w razie potrzeby mogę dojechać do Poznania lub Wrocławia. Partycypuję w kosztach, nie mam wysokich wymagań, mogę robić za kierowcę. Trochę mi się sezon zimowy posypał w tym roku, a wysokie góry kuszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 29 Marca 2022 Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 8.04 na 4-dniówkę do Ischgl,lub ski-safari z St Anton i Serfaus-Fiss-Ladis 15.04 3Doliny na 7 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukisan Napisano 29 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 Dzięki. Piszę się na 8 kwietnia. Możemy telefonicznie ustalić szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi