Bruner79 Napisano 24 Marca 2022 Udostępnij Napisano 24 Marca 2022 Cześć, kolega sprzedaje mastery dynastara na płycie konnect, a wiec otrzymujemy dechy dynamity z ucywilizowaną płyta 🙂 narty przez to bardziej elastyczne i przyjazne. Narty jak nowe, kilka godzin na śniegu, dowód zakupu gwarancja. 2850pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Marca 2022 Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 Cześć He he "ucywilizowana płyta" - aleś pojechał. 🙂 🙂 Ciekawa struktura, zawsze w Masterach miałem taką skośną bez boków, coś jak do konkurencji szybkościowych - zupełnie nie wiem dlaczego. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 25 Marca 2022 Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 (edytowane) 5 godzin temu, Mitek napisał: Cześć He he "ucywilizowana płyta" - aleś pojechał. 🙂 🙂 Ciekawa struktura, zawsze w Masterach miałem taką skośną bez boków, coś jak do konkurencji szybkościowych - zupełnie nie wiem dlaczego. pozdro 🙂 Tu widac ladnie strukture fabryczna. Edytowane 25 Marca 2022 przez nikon255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Marca 2022 Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 Cześć Niewiele widać - jakiś rodzaj skośnej... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi