Kaem Napisano 1 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 Zero sprzedaży, od grudnia będą męczone, mam nadzieję intensywnie 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertKa Napisano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 Piękne dzidy 🤩 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 5 godzin temu, Kaem napisał: Zero sprzedaży, od grudnia będą męczone, mam nadzieję intensywnie 😁 daj znac. Przyjade "na żyda" 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 6 godzin temu, Kaem napisał: Prawdę mówiąc, tytuł tego wątku już się zdezaktualizował 😄 Teraz jest taki: No spójrzcie i powiedzcie, czy tak wyglądają używane narty, qrde ??? Marecki, skołowałeś mnie na maksa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 2 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2022 6 godzin temu, Gabrik napisał: Marecki, skołowałeś mnie na maksa Pawelski, jest dużo różnych fajnych nart. Pamiętaj - najszybsze są czerwone 😄 😄 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 To dobrze że narty mam wolne zielone a spodnie szybkie czerwone. Nigdy nie będę siedział na tyłach tylko zawsze z przodu 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 W dniu 1.04.2022 o 17:56, Kaem napisał: Prawdę mówiąc, tytuł tego wątku już się zdezaktualizował 😄 Teraz jest taki: No spójrzcie i powiedzcie, czy tak wyglądają używane narty, qrde ??? Jaka długość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 177 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2022 Zielonki tydzień przed świętami jeden dzień objeżdżone. Przeżyłem ;). Warunki może nie były idealne ale dopóki śnieg się nie rozciapał z ciepła jeździło się fajnie. W porównaniu do Magnum dużo sztywniejsze w każdą stronę ale to raczej nie niespodzianka. Szybko ostrzegają że coś zaczyna się źle robić i w sumie dobrze bo od razu wiadomo co poprawić. Jest moc jest stabilność, będzie praca. Teraz to już tylko poczekać na następny sezon na normalne warunki śniegowe. Krucze, sporo jeszcze zostało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2022 8 godzin temu, Bacek napisał: Zielonki tydzień przed świętami jeden dzień objeżdżone. Przeżyłem ;). Warunki może nie były idealne ale dopóki śnieg się nie rozciapał z ciepła jeździło się fajnie. W porównaniu do Magnum dużo sztywniejsze w każdą stronę ale to raczej nie niespodzianka. Szybko ostrzegają że coś zaczyna się źle robić i w sumie dobrze bo od razu wiadomo co poprawić. Jest moc jest stabilność, będzie praca. Teraz to już tylko poczekać na następny sezon na normalne warunki śniegowe. Krucze, sporo jeszcze zostało. Dobrze, że na nich zjechałeś. W przeciwnym wypadku mógłbyś nie doczekać sezonu 22/23 w zdrowiu psychicznym 😀. W każdym razie te deski jechać lubią, trzeba teraz tylko na fajne trasy się puszczać i rozwijać skrzydła... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2022 Powiedziało się A, trzeba pwoiedzieć B. Magnumy idą na serwis i na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 9 godzin temu, Bacek napisał: Powiedziało się A, trzeba pwoiedzieć B. Magnumy idą na serwis i na sprzedaż No i wlasciwa decyzja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 12 godzin temu, mig napisał: No i wlasciwa decyzja.... Ty naprawdę wierzysz ze te kilka cm pod butem krzywdę robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 12 minut temu, star napisał: Ty naprawdę wierzysz ze te kilka cm pod butem krzywdę robi? Miałem okazję jeździć na magnum i sprawiały wrażenie trochę lepszych naleśników z marmoladą.... to nie zależy od szerokości. To łatwe i wygodne narty, ale albo dla początkujących albo bardzo lekkich osób. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 23 minuty temu, mig napisał: Miałem okazję jeździć na magnum i sprawiały wrażenie trochę lepszych naleśników z marmoladą.... to nie zależy od szerokości. To łatwe i wygodne narty, ale albo dla początkujących albo bardzo lekkich osób. Cześć Nie miałem okazji jeździć na Magnum i całkowicie się z Tobą zgadzam. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, mig napisał: Miałem okazję jeździć na magnum i sprawiały wrażenie trochę lepszych naleśników z marmoladą.... to nie zależy od szerokości. To łatwe i wygodne narty, ale albo dla początkujących albo bardzo lekkich osób. Powinieneś się odchudzić! ps https://www.skionline.pl/forum/topic/22965-smutny-koniec-przygody-z-head-imagnum-supershape/#comment-275215 Edytowane 25 Kwietnia 2022 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, star napisał: Powinieneś się odchudzić! ps https://www.skionline.pl/forum/topic/22965-smutny-koniec-przygody-z-head-imagnum-supershape/#comment-275215 I w dodatku rozpadają się.... 😉 Wiem. Już -12 kg, do zimy jeszcze cos doloze. Ale to i tak za duzo na m. supershape. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 On 4/25/2022 at 11:57 PM, mig said: I w dodatku rozpadają się.... 😉 Moje nowszy o 2-3 lata rocznik i na razie trzymają się dzielnie. Z wagą niestety odwrotnie przez ostatni rok. Ale do nowego sezonu odwrócę tendencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi