lski Napisano 25 Marca 2022 Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 (edytowane) To także kwestia wyposażenia.Ja też jeździłem na Pilsko na jeden dzień 180 km w jedną stronę,w 4 osoby maluchem.Ale wtedy miałem wyposażenie z pierwszego obrazka.Teraz mam z drugiego,i dlatego w 2 osoby wolę jechać Vito extralong niż Citroen C5 kombi... Edytowane 25 Marca 2022 przez lski 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Marca 2022 Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 4 godziny temu, lski napisał: To także kwestia wyposażenia.Ja też jeździłem na Pilsko na jeden dzień 180 km w jedną stronę,w 4 osoby maluchem.Ale wtedy miałem wyposażenie z pierwszego obrazka.Teraz mam z drugiego,i dlatego w 2 osoby wolę jechać Vito extralong niż Citroen C5 kombi... Mam podobnie, teraz do szklarskiej z przykrością odłożyłem gs, zostały sl, am i st. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tata Asi Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 A ja podróż busem wspominam jak najlepiej. Do Włoch. Ale jechaliśmy w 6 osób: 2 w pierwszym rzędzie, 3 w drugim, i jedna na szerokim łożu w trzecim (bagaże rozłożyliśmy w miejscu na nogi). I się rotowaliśmy... Zawsze ktoś prowadził, ktoś spał szykując się do jazdy, kilka osób znieczulało. A najgorzej było podczas 36 godzin jazdy do Francji w piętrowym autobusie z 72 osobami na pokładzie. Pamiętam, jak cofnęło celników, gdy chcieli wejść do środka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi