Gabrik Napisano 16 Marca 2022 Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 Chciałem odszukać Maćka (FerraEnzo)...tam chyba są wszyscy ze skiforum???!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 16 Marca 2022 Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 Tytuł tego wątku to chyba nie jest powód do dumy😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 16 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 Nie chodzi o dumę, tylko o zaskoczenie 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamaG Napisano 16 Marca 2022 Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 59 minut temu, Robur82 napisał: Tytuł tego wątku to chyba nie jest powód do dumy😀 Ale chyba najprawdziwsza prawda dotyczącą większości z nas 😅 jak to było? :"Niech pierwszy rzuci kamień" ten kto... Nie ma tam konta 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 16 Marca 2022 Udostępnij Napisano 16 Marca 2022 4 godziny temu, Gabrik napisał: Chciałem odszukać Maćka (FerraEnzo)...tam chyba są wszyscy ze skiforum???!! Też mam od lat, jeszcze na tym trzecim też. Maciej cały czas tam pisze. Tu raczej nie wróci. Mitka wywalili za niecenzuralność wypowiedzi. Generalnie panuje tam nuda. Dyskusji o narciarstwie mało. Głównie o ośrodkach i wyjazdach. Nawet pisać się nie chce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 21 godzin temu, KamaG napisał: Ale chyba najprawdziwsza prawda dotyczącą większości z nas 😅 jak to było? :"Niech pierwszy rzuci kamień" ten kto... Nie ma tam konta 😉 Nie wypieram się też miałem konto na tym cenzurowanym forum Ale jak ktoś napisał, to jest prywatne forum JC i on może wyrzucać każdego kto nie piszę według jego wizji Najważniejsze to pozytywnie wypowiadać się o TMR, a przynajmniej notorycznie nie krytykować tej firmy, np. wrzucając zdjęcia kolejek do wyciągów. Kamery przestawione tak, że kolejek nie widać i w jaki inny sposób dowiesz się czy nie wpadniesz na minę za własną kasę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 21 godzin temu, KamaG napisał: Ale chyba najprawdziwsza prawda dotyczącą większości z nas 😅 jak to było? :"Niech pierwszy rzuci kamień" ten kto... Nie ma tam konta 😉 Nie mam i nigdy nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamaG Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 Oj tam, oj tam 😅 luz, przecie to nie wstyd, jak coś to nie piętnuję, sama też mam choć pewne rzeczy mi tam przeszkadzają, wolę tutejszą atmosferę 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 Jak się nie miało co się lubiło, to się lubiło co się miało lub co było…jestem na na trzech 😁 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Marca 2022 Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 W dniu 17.03.2022 o 22:01, .Beata. napisał: Jak się nie miało co się lubiło, to się lubiło co się miało lub co było…jestem na na trzech 😁 no i fajnie, na wszystkich polskojęzycznych forach narciarskich pisze regularnie ok 30 osób czyli ułamek promila polskich narciarzy. Właśnie wróciłem z tygodniowego pobytu w Alpach i w moim apartamentowcu mieszkały 2 autobusy młodych polskich narciarzy i deskarzy. Rozmawiałem z wieloma i nikt nie miał pojęcia o istnieniu tej wirtualnej formy narciarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 Byłem króciutko na "KochamNarty", szybko przestałem gdy poszatkowano mi posta tak że stał się bezsensowny. Byłem też na "skionline", tam udzielałem się wyłącznie kajakowo, czasem zaglądam dla informacji sprzętowych. Z przyjemnością powitałem odrodzenie "skiforum", brak moderacji to wielki walor oraz dowód że jednak można. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 W dniu 20.03.2022 o 22:06, Jan napisał: no i fajnie, na wszystkich polskojęzycznych forach narciarskich pisze regularnie ok 30 osób czyli ułamek promila polskich narciarzy. Właśnie wróciłem z tygodniowego pobytu w Alpach i w moim apartamentowcu mieszkały 2 autobusy młodych polskich narciarzy i deskarzy. Rozmawiałem z wieloma i nikt nie miał pojęcia o istnieniu tej wirtualnej formy narciarstwa. Wapiniaki siedzą na forach, młodzież bawi się w FB, Twitter i inne takie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 W dniu 20.03.2022 o 22:06, Jan napisał: Rozmawiałem z wieloma i nikt nie miał pojęcia o istnieniu tej wirtualnej formy narciarstwa. A jak siedzisz przy stole, albo i gadasz przez telefon to jest to też wirtualne narciarstwo? A jak oglądasz filmiki na YT??? 🙂 🙂 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 W dniu 17.03.2022 o 21:07, KamaG napisał: Oj tam, oj tam 😅 luz, przecie to nie wstyd, jak coś to nie piętnuję, sama też mam choć pewne rzeczy mi tam przeszkadzają, wolę tutejszą atmosferę 😁 No wiesz.... jak powiadają - to nie grzech ale wstyd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 W dniu 20.03.2022 o 22:06, Jan napisał: no i fajnie, na wszystkich polskojęzycznych forach narciarskich pisze regularnie ok 30 osób czyli ułamek promila polskich narciarzy. Właśnie wróciłem z tygodniowego pobytu w Alpach i w moim apartamentowcu mieszkały 2 autobusy młodych polskich narciarzy i deskarzy. Rozmawiałem z wieloma i nikt nie miał pojęcia o istnieniu tej wirtualnej formy narciarstwa. A ktoś z nich jeździł czy mienili się narciarzami lub deskarzami bo mieli narty lub deski i kasę na wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 9 godzin temu, Wujot napisał: A jak siedzisz przy stole, albo i gadasz przez telefon to jest to też wirtualne narciarstwo? A jak oglądasz filmiki na YT??? 🙂 🙂 🙂 jednak wolę jeździć i oglądać widoki tak jak dziś 48 minut temu, Mitek napisał: A ktoś z nich jeździł czy mienili się narciarzami lub deskarzami bo mieli narty lub deski i kasę na wyjazd? super jeździli i cały czas się szkolili pod okiem fachowców 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 35 minut temu, Jan napisał: jednak wolę jeździć i oglądać widoki tak jak dziś Ale jak już je tutaj zamieszczasz to przecież robisz się wirtualnym narciarzem! Nie gadaj, nie chwal się, nie pytaj, nie dyskutuj przez to forum to będziesz prawdziwym narciarzem. Jak ci wszyscy co forów nie znają. Twoja (nie moja) logika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 W dniu 10.04.2022 o 23:17, Wujot napisał: Ale jak już je tutaj zamieszczasz to przecież robisz się wirtualnym narciarzem! oczywiście i takim będę do następnej jazdy na nartach nawet jeśli będą to tylko 2 godzinki w hali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi