KamaG Napisano 5 Marca 2022 Udostępnij Napisano 5 Marca 2022 Panowie i Panie, ktoś poleci coś jak w temacie? Obejrzałabym jakieś filmidło, może serial w klimacie górskim 🏔️. Najlepiej z wątkiem narciarskim, koniecznie z pięknymi widokami🏞️. Gatunek dowolny, dam radę nawet jak się na tych nartach za rączki będą trzymać 😁. Netflix, Player co tam jeszcze? W ostateczności mogą być jakieś dobre krótkometrażowe z YouTube 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 5 Marca 2022 Udostępnij Napisano 5 Marca 2022 Hej. To trochę stare i chyba mało prawdopodobne, że nie widziałaś, ale bardzo mi się podobało Touching the void. Góry są, choć narty niekoniecznie 🙂. Jeśli już widziałaś to dopóki nie padną lepsze propozycje, w temacie nart i pięknych widoków zastępczo mogę polecić: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamaG Napisano 5 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2022 Bardzo dziękuję, czekam na jeszcze 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 5 Marca 2022 Udostępnij Napisano 5 Marca 2022 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamaG Napisano 5 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2022 2 godziny temu, netmare napisał: Hej. To trochę stare i chyba mało prawdopodobne, że nie widziałaś, ale bardzo mi się podobało Touching the void. Góry są, choć narty niekoniecznie 🙂. Jeśli już widziałaś to dopóki nie padną lepsze propozycje, w temacie nart i pięknych widoków zastępczo mogę polecić: Bardzo ekstremalne te filmy 😳, zaczęłam od drugiego i to było szaleństwo jak na moją "dojrzałą" personę 😁 choć Montana trafiła mnie prosto w serce: śnieg, konie i narty 🥰. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamaG Napisano 7 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2022 Poproszę o jeszcze, nie pogardzę i mniej ambitnymi filmami 😊 może być i klasyczna fabuła byle z górami w tle. No chyba że ktoś ma wybitnie 😁ciekawą propozycję bez gór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Marca 2022 Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 (edytowane) W dniu 5.03.2022 o 16:27, KamaG napisał: Panowie i Panie, ktoś poleci coś jak w temacie? Obejrzałabym jakieś filmidło, może serial w klimacie górskim 🏔️. Najlepiej z wątkiem narciarskim, koniecznie z pięknymi widokami🏞️. Gatunek dowolny, dam radę nawet jak się na tych nartach za rączki będą trzymać 😁. Netflix, Player co tam jeszcze? W ostateczności mogą być jakieś dobre krótkometrażowe z YouTube 😉 1. "Trzecia granica". 2. Oczywiście z Bondów z elementami górsko narciarskimi: "W tajnej służbie jej Królewskiej Mości"- 1969 "Szpieg, który mnie kochał" - 1977 "Tylko dla Twoich oczu" - 1981 "W obliczu śmierci" - 1986 "Świat to za mało" - 1999 "Spectre" - 2015 3. "Szaleńczy zjazd" z młody m R. Redfordem - więc dla dziewczyn. 4. "Szaleństwo w Aspen" - dobry film. Pozdro Pozdro Edytowane 8 Marca 2022 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaka61 Napisano 8 Marca 2022 Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 a taki romantyczny serial z Ramsau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 8 Marca 2022 Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 (edytowane) Na Netflixie ostatnio oglądałam niemiecki serial dla młodzieży Kitz. Serial średni, intryga taka sobie, za to widoki ładne, wątek narciarski też był. Edytowane 8 Marca 2022 przez tanova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Marca 2022 Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamaG Napisano 9 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 W dniu 8.03.2022 o 09:19, tanova napisał: Na Netflixie ostatnio oglądałam niemiecki serial dla młodzieży Kitz. Serial średni, intryga taka sobie, za to widoki ładne, wątek narciarski też był. Widziałam i mam podobne odczucia 😁 Dziękuję Wam, za dotychczsowe propozycje. Mam nadzieję, że wątek będzie żył i może komuś jeszcze się przyda 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2022 Cold Pursuit czyli Przykładny Obywatel scena na stoku gdy jazda na tyczkach dzieciaków kojarzy się wodzowi z wolnością lotu ptaka A film i górskie scenerie dobre sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus80 Napisano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2022 "Scianę czarownic" oglądałem w kinie w Krakowie, gdy weszła na ekrany. Najbardziej mnie interesowały miejsca kręcenia scen narciarskich. Nieźle wtedy znałem okolice Kasprowego, z własnych penetracji narciarskich. Nie było wyciągu na Goryczkowej. Najwięcej kłopotów sprawiała mi przełęcz z początku filmu. Przypuszczam, że to była Przelęcz Świnicka. Pojawia się potem widok Skrajnej i Pośredniej Turni, Świnicy, Kościelców. Koniec filmu i koniec zjazdu bohatera, tylko, że na Goryczkowej(mała skałka nie istnieje-dekoracja). Meta na Polanie Polaka, gdzie kończyły się giganty Spartakiady Bronisława Czecha i Heleny Marusarzówny. Jak również gigant Klubu Wysokogórskiego, w którym startowałem. Wzór jazdy dał nam kadrowicz, brat A Bachledy. Startujący jako pierwszy poza konkursem. Imię ?. Jan. No i Iga Cembrzyńska. Wamp wierchuszki warszawskiej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca Nie wiem jakie watki ale Koszałka już robił Deklarację a teraz https://wspinanie.pl/2024/03/biala-odwaga-czyli-zerwa-magnezja-i-zdradziecki-goralenvolk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca W dniu 8.03.2022 o 13:04, Jan napisał: Nawet linkować nie umiesz chłopaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca Linkowanie jest dla debili! Myślący piszą sami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi