Mitek Napisano 2 Marca 2022 Udostępnij Napisano 2 Marca 2022 (edytowane) Cześć W weekend 12-13.03 bratamy się z deskarzami przy okazji znakomitej imprezy naszego olimpijczyka Mateusza Ligockiego. Będzie fajna pogoda, będzie paru niezłych narciarzy i deskarzy. Dla każdego kto powoła się na hasło SKIFORUM - 10% zniżki na karnet - tyle się udało... 🙂 Pozdro Edytowane 2 Marca 2022 przez Mitek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 2 Marca 2022 Udostępnij Napisano 2 Marca 2022 qrde , .... 12go wracam z Nauders, słowem nie załapię się. Ale wszystkim życzę jak najlepszej pogody i wiele dobrych wrażeń z tego eventu !!! 😄 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 Marek, weź się nie migaj. Tydzień później też można coś ogarnąć.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 Mitek dzięki za zaproszenie....bo czuję się zaproszony...niestety w tym terminie kurs kadrowy w ZW SKI. Może się uda coś na koniec marca???. A być może uda się Pilsko w kwietniu - co ty na to??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 Cześć, chciałem się wybrać, ale jak tam będzie poważna impreza to pewnie będą tłumy na stoku. Czy mam rację? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 Cześć Impreza odbywa się na torze snowcrossowym poza stokiem głównym. Ludzi z rana nie ma a później jak zwykle. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2022 (edytowane) W dniu 3.03.2022 o 14:56, Adam ..DUCH napisał: Mitek dzięki za zaproszenie....bo czuję się zaproszony...niestety w tym terminie kurs kadrowy w ZW SKI. Może się uda coś na koniec marca???. A być może uda się Pilsko w kwietniu - co ty na to??. Cześć Tam gdzie ja jestem jesteś zawsze mile widziany i witany z honorami. Ja po powrocie z CZ.G. narty wrzucam na strych. Zaczynamy jeździć na rowerze również w weekendy bo musimy jeszcze parę rzeczy dograć sprzętowo a pierwszy ultra już w maju i chcę jechać na szybko, później Pomorska a może jeszcze coś w międzyczasie... A zobacz to: Myślę, że jak na drugi w życiu nie jest źle choć: - ręce wyżej i bardziej z przodu - niżej na nogach i bardziej atakująco - zniwelować obracania tułowia - cały czas linia spóźniona Pozdro Edytowane 5 Marca 2022 przez Mitek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 5 Marca 2022 Udostępnij Napisano 5 Marca 2022 Mitek na starcie pojawiły się trzy dziewczyny - trzy dziewczyny które zrobiły "pudło" - wszystkie w "dojrzałości" i "dojrzałości narciarskiej" zbliżone. Karol zrobiła przejazd na chłodno - tu moje wielkie zdziwienie - zawsze twierdziłem że z niej nie będzie zawodniczki - a tu bardzo chłodny, dojrzały, przemyślany technicznie i sprzętowo przejazd, ale właśnie chłodny skalkulowany na wynik - oczywiście dymny jestem, bo to pierwszy raz kiedy "stwórcę" objechała i to całkiem mocno objechała ale ja przyzwyczajony jestem do całkiem innej jazdy mojej córki, Emilka (najmłodsza) - jako dziewczę ukształtowane przez jazdę klubową, ukierunkowana przez tatę (instruktora PZN) pojechała brzydko, 90 proc. bramek na wewnętrznej z kontrą na zewnętrznej - skracała linię niemiłosiernie, brzydko ale skutecznie, Amelka - Amelka przejechała dokładnie tak jak ja widzę jazdę - naturalnie - ja taką jazdę uwielbiam - to tak jak by połączyła oba przejazdy Karolki i Emilki. Na Śląsku na powabną osobę (dziewczynę) mówi się "szmaterlok" (motyl) i takim szmaterlokiem w tym przejeździe jest Amelka i niech tak zostanie. Oczywiście z punktu technicznego jest tam kilka błędów ale myślę że to jedynie od Ciebie zależy ci się z Tobą/Wami z nimi podzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi