tomkly Napisano 23 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 2 minuty temu, Marcos73 napisał: To miłego Ja będę tam zdalnie, no nie mam wyjścia, bo robota nie odpuszcza. pozdrawiam W weekend też przyjedziemy, raczej w niedzielę. Chertan, Mikoski i ja. Może dołączysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 23 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Cze Zobaczę jakie plany ma Żona na weekend, 18-go mamy jechać z Mikoskim i Cheertanem do Austrii i wolę nie drażnić Lwa :), bo już ma dość zimy i narciarstwa. Ponadto chyba w sobotę gdzieś z nią pojadę - ale Mosorny dla niej będzie chyba nie do zaakceptowania. zobaczę pod koniec tygodnia i dam znać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 23 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 1 hour ago, tomkly said: Tak, przy czym brałem pod uwagę odpowiedniki czyli jak porównywałem to "cienką" Tecnikę z "cienkim" "Hawk" Ale to też jest mało miarodajne. Akurat w tych dwóch się pokryje. Ale cienkie Head Raptor RS 130 to 96mm, cienkie Lange RS 130 97mm i pewnie jeszcze kilka innych. Te pamiętam bo mierzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 23 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 39 minut temu, Bacek napisał: Ale to też jest mało miarodajne. Akurat w tych dwóch się pokryje. Ale cienkie Head Raptor RS 130 to 96mm, cienkie Lange RS 130 97mm i pewnie jeszcze kilka innych. Te pamiętam bo mierzyłem. Nie wiem od czego to jeszcze zależy. Buty Heada świetnie mi leżą, natomiast Lange podobnie jak Dalbello nie pasują. Za wąsko w podbiciu i generalnie zbyt twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi