star Napisano 22 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2022 Byłem jak ja Ukraińcy budowali na skiturach. Teraz mieszkam bo blisko. Cenowo podobnie jak gdzie indziej. Booking. Narty kupione od mastera32, plus piec ale różnicy ni ma, ciut wyklepane bardziej się zdają ale mogę się mylić. Warunki trudne, wieczór, nogi bolą. Jest dobrze. Jutro chyba tury z rana. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 (edytowane) Dziś skitury z rana. Długość nart zestandaryzowana nawet Scotty tez tyle. Ale one w bagażniku grzeją się. Edytowane 23 Lutego 2022 przez star 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Czy f jest fis, f jak fis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 23 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Star i jak warunki w tej Czarnej Górze??? I jak nowe Mastery??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Godzinę temu, Gabrik napisał: Star i jak warunki w tej Czarnej Górze??? I jak nowe Mastery??? Warunki z rana bardzo dobre. Nie za twardo, nie miękko. Mastery super do takiej jazdy po pustym stoku, jazda po promieniu, no prawie. Wolno się nie da. Ale dają pewność i oparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Miodzio. Wiosenne nartowanie. Śniegi marcowe. Choć z rana jeszcze twardo, alfabet, A na dwa strzały, B i Żmija ukąsiła siedem osób na cztery miejsca. To nie mogli się udać. Potem krakowiacy i górale pokazali przecinkę do Procy. To jest to. Las jest dobry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Scotty w takim śniegu jak widzę na kamerkach pieją z zachwytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Godzinę temu, brachol napisał: Scotty w takim śniegu jak widzę na kamerkach pieją z zachwytu. Tak. Zarówno poza jak i na trasie. Z rana po sztruksie długim, później krótkim, łatwo zawęzić, znaczy zacieśnić skręt. Banan. Śmieszne, że mam teraz tu wszystkie narty długości 180 tylko jedne o cm krótsze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 To by było na tyle. Czas wracać. Może zatankuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 Zestaw optymalny, sport, free, tour. Z przymrużeniem oka, a nawet dwóch gdy sypie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 25 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 Gdzieś w kolejce na Czarnej Górze. - Fajne narty, jaki sezon? - 08/09 chyba... - To całkiem nowe... - już nie nowe... - trochę już zniszczone, dobre do jazdy tyłem... - przodem też dają radę... :) Dzięki za przepuszczenie mnie i moich uczniów w kolejce. Pozdrawiam. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 (edytowane) 9 minut temu, widzewiak_z_gor napisał: Gdzieś w kolejce na Czarnej Górze. - Fajne narty, jaki sezon? - 08/09 chyba... - To całkiem nowe... - już nie nowe... - trochę już zniszczone, dobre do jazdy tyłem... - przodem też dają radę... 🙂 Dzięki za przepuszczenie mnie i moich uczniów w kolejce. Pozdrawiam. Super. Miło było poznać. A narty miałeś piękne. Wrzuć fotkę. Nie pamietam marki ale kolorowe pastele. Ja byłem na Scott the Ski. Edytowane 25 Lutego 2022 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 Godzinę temu, star napisał: To by było na tyle. Czas wracać. Może zatankuję. Skitury z rana jak śmietana. Zatankujesz bez problemu, wczorajsze popołudniowe szaleństwo już się uspokoiło. Tankuj na flotowkach, prywatne podniosły ceny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 (edytowane) Tym razem Czarna Perła i Efka… fajny śnieg taki mikst. Na noc. Dziś w stronę Czarnej Góry… Edytowane 23 Listopada 2022 przez star 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 28 minut temu, star napisał: Tym razem Czarna Perła i Efka… fajny śnieg taki mikst. Na noc. Dziś w stronę Czarnej Góry… Elegancko. Jak obłożenie w Czarnej Perle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 (edytowane) 6 godzin temu, grimson napisał: Elegancko. Jak obłożenie w Czarnej Perle? Luz. Ale na sniadaniu tak z 10 ekip było. Na początku, bo ja o 8, bo głodny. Edytowane 23 Listopada 2022 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 2 godziny temu, star napisał: Luz. Ale na sniadaniu tak z 10 ekip było. Na początku, bo ja o 8, bo głodny. Mamy Cię: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 (edytowane) 15 godzin temu, grimson napisał: Mamy Cię: Dobry jesteś. C’est moi. Vraiment. Czarna ne upravena. Widok na Śnieżnik. Piękna jazda. Jak na początek sezonu to forma jest. No i modny jeans, bo spodnie do skiturów zimne w aucie. Edytowane 24 Listopada 2022 przez star 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Pięknie. Pozostaje tylko pytanie czy będą kręcić od przyszłego weekendu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 2 minuty temu, netmare napisał: Pięknie. Pozostaje tylko pytanie czy będą kręcić od przyszłego weekendu... Jest szansa że odpalą pole narciarskie i Efkę, jak rok temu. Wszystko zależy od pogody i uruchomienia armatek. Na razie szklana norweska kula pokazuje zacne mrozy od kolejnego tyg: Yr - Sienna - Detailed weather forecast as a graph 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Co to jest pole narciarskie? Mój wewnętrzny kompas chyba znowu zacznie wskazywać na Zieleniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Godzinę temu, netmare napisał: Co to jest pole narciarskie? Mój wewnętrzny kompas chyba znowu zacznie wskazywać na Zieleniec... To są niebieskie trasy wzdłuż 4 osobowej kanapy Efka. Do tego mają tam z 1 czy 2 orczyki. CG na początek odpali pole narciarskie oraz orczyk wzdłuż końcówki trasy B-FIS, na więcej bym się nie nastawiał na początek. Zieleniec też na razie nie śnieży, ma minimalnie lepsze prognozy pogody jak CG. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 30 minutes ago, grimson said: To są niebieskie trasy wzdłuż 4 osobowej kanapy Efka. Do tego mają tam z 1 czy 2 orczyki. CG na początek odpali pole narciarskie oraz orczyk wzdłuż końcówki trasy B-FIS, na więcej bym się nie nastawiał na początek. Zieleniec też na razie nie śnieży, ma minimalnie lepsze prognozy pogody jak CG. Może to naiwne, ale o Zieleniec się nie lękam 🙂 Śnieżyli już trochę, choć nie wszystkie wyciągi i coś nawet tam popadało. W zeszłym roku nie kojarzę opadów, pierwsze armatki poszły chyba 23.11 a 3.12 byli już na tyle otwarci, że dało się normalnie jeździć. W najgorszym wypadku będzie zmiana kierunku na Małopolskę i tyle 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorillaracer Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 w sobote andel w janskich rusza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 4 godziny temu, gorillaracer napisał: w sobote andel w janskich rusza Super, w tygodniu tez? Pojechalbym. Jak nocne? Chyba nie. Tam tylko nocne na dole. Protez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi