Kaem Napisano 22 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2022 Jak w temacie ... Narta prawie nowa i atrakcyjnie wyglądająca, nieliczne drobne rysy na szacie wierzchniej, nieliczne drobniutkie rysy na slizgu, krawędzie 95%, ścianki boczne nie dotknięte. Ponieważ decyzja o sprzedaży zapadła spontanicznie w czasie podróży, załączam jedyne zdjęcie jakie mam z sobą. Gdyby ktoś chciał więcej, damy radę. Tutaj opis ze Skionline: https://www.skionline.pl/sprzet/narty,18-19,nordica,dobermann-spitfire-rb-fdt,11125.html W mojej opinii świetne i wydajne hybrydy dla narciarza nie szukającego doznań sportowych; narty uniwersalne i żwawe, pojadą wszystko i po wszystkim, ale najchętniej jadą średnim skrętem. Bardzo harmonijne. Na zdjęciu pierwsze po prawej. Powód sprzedaży: zdublowały mi się podobne narty i postanowiłem pozbyć się Nordic, zostają X9 / 181. Proponowana cena: 1200 zł + koszty transportu. Ps. dla osoby zdecydowanej: w symbolicznej, hiperniskiej cenie dołożę slalomki Kastle RX12 SL w b.dobrym stanie (165 / r12,5, czarne - nie ma ich na zdjęciu)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starclass Napisano 22 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2022 jestem zainteresowany, czy aby jesteś z WRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 22 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2022 z okolic Bolesławca, czyli niedaleko. Aha, teraz jestem w Warszawie, ale jutro wieczorem wracam. Aha, możemy pisać poza stroną główną 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 22 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2022 sprawdź wiadomości ( na samej górze strony - koperta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi