grimson Napisano 6 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 17 godzin temu, RobertKa napisał: Cała nasza gospodarka opiera się na paliwach kopalnych z rosji. Europa jest uzależniona energetycznie. Oby ta wojna spowodowała również zmianę myślenia i zwrot ku zielonej energii. Rosja nawet teraz dostaje 500 mln euro dziennie za paliwa. Wszyscy opłacamy ruskie bydło i zbrodnie putina. Ale możemy nie tankować na shellu czy lukoilu. Może w końcu dotrze do co niektórych, że nie ma dobrych ruskich. Jest tylko bydło. Wróg zza zachodniej granicy skutecznie wyleczył się z zielonej energii. Notowania polskich kopalń ostro w górę. Ceny praw do emisji mocno w dół. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 Bardzo ciekawy moim zdaniem artykuł o Putinie: https://businessinsider.com.pl/gospodarka/putin-nie-potrafi-obslugiwac-internetu-i-panicznie-boi-sie-wirusa/61vzqqt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 Naiwnością jest zwalać wszystko na Putina i robić z niego psychopatę. Przecież po aneksji Krymu w Rosji panowała euforia i Putin wygrał wtedy wybory. Ktoś na niego głosował. Teraz żołnierze rosyjscy, którzy dostali się do niewoli, mówią, że oni nie chcieli tu być, że są wbrew swojej woli. To stara pieśń. Ktoś strzela do Ukraińców, ktoś ich okupuje, ktoś zabija kobiety i dzieci. To nie tylko Putin, to jego wojsko - zwykli Rosjanie. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 A mnie najbardziej spodobał się fragment dotyczący przyczyn wojny a w szczególności roli jaką odegrało odejście liderki "światowej opozycji": kanclerz Merkel. Oby więcej tak "ciekawych" artykułów, autorka pisze dla Onetu, więc musi być prawda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 3 godziny temu, grimson napisał: Wróg zza zachodniej granicy skutecznie wyleczył się z zielonej energii. Notowania polskich kopalń ostro w górę. Ceny praw do emisji mocno w dół. A ty masz jakiegoś wroga za jakąkolwiek granicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 16 minut temu, Mitek napisał: A ty masz jakiegoś wroga za jakąkolwiek granicą? Ironizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 Godzinę temu, tomkly napisał: Bardzo ciekawy moim zdaniem artykuł o Putinie: https://businessinsider.com.pl/gospodarka/putin-nie-potrafi-obslugiwac-internetu-i-panicznie-boi-sie-wirusa/61vzqqt Jakby przejrzeć artykuły z ostatnich lat, to w podobnym tonie zostały napisane o Saddamie, Baszszar-al-Said, Zajn-al-Abidi czy o Kaddafim. Każdy z nich został wysadzony z fotelu, lub były takie intensywne próby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 27 minut temu, grimson napisał: Ironizuje. A... no to sorry. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 Godzinę temu, grimson napisał: Jakby przejrzeć artykuły z ostatnich lat, to w podobnym tonie zostały napisane o Saddamie, Baszszar-al-Said, Zajn-al-Abidi czy o Kaddafim. Każdy z nich został wysadzony z fotelu, lub były takie intensywne próby. Bardzo liczę na skuteczną realizację tego samego scenariusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 1 godzinę temu, kordiankw napisał: Naiwnością jest zwalać wszystko na Putina i robić z niego psychopatę. Przecież po aneksji Krymu w Rosji panowała euforia i Putin wygrał wtedy wybory. Ktoś na niego głosował. Teraz żołnierze rosyjscy, którzy dostali się do niewoli, mówią, że oni nie chcieli tu być, że są wbrew swojej woli. To stara pieśń. Ktoś strzela do Ukraińców, ktoś ich okupuje, ktoś zabija kobiety i dzieci. To nie tylko Putin, to jego wojsko - zwykli Rosjanie. Cześć Naiwnością jest zwalać wszystko na PIS i robić z nich psychopatów. Przecież po wyborach panowała euforia, przyznano 500+ i inne sociale. Ktoś na nich głosował. Teraz Ci, którzy widzą, że Państwo jest rozmontowywane po kawałku mówią, że nie chcieli tego, że to wbrew ich woli. To stara pieśń. Ktoś zabiera ludziom ich wolność, ktoś niszczy ich kraj, ktoś ... Ale czy Ty na nich głosowałeś Witek... Pozdro 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 12 minut temu, Mitek napisał: Cześć Naiwnością jest zwalać wszystko na PIS i robić z nich psychopatów. Przecież po wyborach panowała euforia, przyznano 500+ i inne sociale. Ktoś na nich głosował. Teraz Ci, którzy widzą, że Państwo jest rozmontowywane po kawałku mówią, że nie chcieli tego, że to wbrew ich woli. To stara pieśń. Ktoś zabiera ludziom ich wolność, ktoś niszczy ich kraj, ktoś ... Ale czy Ty na nich głosowałeś Witek... Pozdro Ci co na nich głosowali nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami. Ja nie jestem ich wspólnikiem. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 8 minut temu, kordiankw napisał: Ci co na nich głosowali nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami. Ja nie jestem ich wspólnikiem. Cześć Czyli Rosjanie, którzy nie głosowali na putina - upraszczam - nie są jego wspólnikami, czy są? Czy nie są ale są bo są rosjanami - celowo z małej choć ja bym pisał Rosjanami.... Czyli jak jest człowiek czy nazwa człowieka się liczy? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 Rok 2014 po aneksji Krymu, prawie 90% poparcia. Dużo tych wspólników. Ale masz rację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 Jeśli PIS wcieliłby was do wojska i kazał strzelać Np. do Czechów, zrobilibyście to? Putin sam nie lata z karabinem, ktoś za niego odwala robotę. Można jeszcze zrozumieć zaskoczone "dzieciaki" z poboru, ale zawodowi lotnicy czy kierujący artylerią to już mordercy z wyboru. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 OK. Żegnam tępogłowych trepów. Syn trepa oczywiście. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 1 minutę temu, Mitek napisał: OK. Żegnam tępogłowych trepów. Syn trepa oczywiście. Pozdro Jak brakuje argumentów, zaczynają się inwektywy. Zapomniałeś jeszcze wspomnieć o śmieciach, których należy zutylizować. Spierdalaj. Nie pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 Przecież jako osobie światłej nie będę wspominać o propagandzie, blokowaniu info i takich tam. Ostatni test był jednoznaczny. I dlatego - teraz już jestem pewien, że głosowałeś na PIS - szczerze aż się dziwię bo postrzegałem Cię zawsze jako człowieka na poziomie. Jestem w szoku. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 Zmniejsz dawkę albo odstaw całkowicie to czym się raczysz, bo bredzisz. Spierdalaj. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 18 minut temu, kordiankw napisał: Zmniejsz dawkę albo odstaw całkowicie to czym się raczysz, bo bredzisz. Spierdalaj. Nigdy nie dyskutuj z kimś, kto ma nad Tobą pół litra przewagi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 29 minut temu, Spiochu napisał: Nigdy nie dyskutuj z kimś, kto ma nad Tobą pół litra przewagi... Widzę Piotrze, że nie ,masz pojęcia o tym co znaczy "wypić". Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 52 minuty temu, kordiankw napisał: Zmniejsz dawkę albo odstaw całkowicie to czym się raczysz, bo bredzisz. Spierdalaj. Typowa reakcja agresywna. Niestety za późno... Ty sam wybrałeś tą opcję, wiem wtedy było warto ale teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertKa Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 Heh, standardowa sytuacja. Wróg u drzwi, a my zawsze jeden na drugiego plujemy. Polaczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Marca 2022 Udostępnij Napisano 6 Marca 2022 1 minutę temu, RobertKa napisał: Heh, standardowa sytuacja. Wróg u drzwi, a my zawsze jeden na drugiego plujemy. Polaczki... Wskaż drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Marca 2022 Udostępnij Napisano 7 Marca 2022 7 godzin temu, RobertKa napisał: Heh, standardowa sytuacja. Wróg u drzwi, a my zawsze jeden na drugiego plujemy. Polaczki... Nie ma o co kruszyć kopii. Ten światły osobnik, co to by zaprowadzał porządek na stoku waląc w mordę, a w życiu „utylizowal” ścierwo i śmieci, jak przyjdzie co do czego, to powie „ale ja się nigdy nie biłem”. Mocny zza klawiatury po kilku głębszych. Pożytek z niego żaden. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Marca 2022 Udostępnij Napisano 7 Marca 2022 Godzinę temu, kordiankw napisał: Nie ma o co kruszyć kopii. Ten światły osobnik, co to by zaprowadzał porządek na stoku waląc w mordę, a w życiu „utylizowal” ścierwo i śmieci, jak przyjdzie co do czego, to powie „ale ja się nigdy nie biłem”. Mocny zza klawiatury po kilku głębszych. Pożytek z niego żaden. Bo pożytek jest tylko z tych co się biją. Reszta jest nic nie warta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi