Authorrr Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 21 godzin temu, Wujot napisał: A z innej beczki Polecam wszystkim w ramach rozrywki przypomnieć sobie dyskusje jakie tu prowadziliśmy. Nie wskazując palcami myślę, że co niektórzy wyszli na niezłych idiotów. Aż dziw, że ciągle tu są. Wstydu nie mają. Nie zaczynaj znowu bo zacznie śmierdzieć. Nie wyzywaj. Widzisz to zdjęcie z pod Adasia. Od tamtego czasu nieco się zmieniło. Jak rzępolą wieczorami czego prawie nikt już nie słucha mają za każdym razem ochronę. Ostatnio dwa radiowozy w tym dwójka tajniaków. Jak chcesz to ci napiszę czemu tak jest ale jako bystrzak powinieneś załapać. A weryfikacja to za szybko. Pożyjemy w przyszłym roku to zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2022 (edytowane) Czy ktoś może rozpoznać rodzaj karabinka trzymanego przez wyższego strzelca (nazwa się Andrzej pisane bez z). Obaj przed rokiem pracowali na "mojej" budowie.... 😞 Edytowane 14 Grudnia 2022 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2022 34 minuty temu, mig napisał: Czy ktoś może rozpoznać rodzaj karabinka trzymanego przez wyższego strzelca (nazwa się Andrzej pisane bez z). Obaj przed rokiem pracowali na "mojej" budowie.... 😞 https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Karabin_maszynowy_RPK-74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2022 RPK - 74 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 W dniu 14.12.2022 o 13:33, kordiankw napisał: RPK W Wa-wie modniejsze są teraz RPG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 33 minuty temu, Spiochu napisał: W Wa-wie modniejsze są teraz RPG. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Listopada Udostępnij Napisano 9 Listopada W dniu 2.08.2022 o 21:24, grimson napisał: USmani mają informację, że ruskie już są osłabione wojną na UA. Dlatego wysyłają swojego TOP3 reprezentanta na Tajwan. Może być grubo. chyba nie jest tak najgorzej - niedługo będzie nowy ośrodek narciarski niedaleko Lwowa za 1,5 miliarda dolarów https://www.narty.pl/tresc-artykulu/pomimo-wojny-w-ukrainie-rozpoczeto-budowe-nowego-osrodka-narciarskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Listopada Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada W dniu 9.11.2024 o 12:24, Jan napisał: chyba nie jest tak najgorzej - niedługo będzie nowy ośrodek narciarski niedaleko Lwowa za 1,5 miliarda dolarów https://www.narty.pl/tresc-artykulu/pomimo-wojny-w-ukrainie-rozpoczeto-budowe-nowego-osrodka-narciarskiego No złota łopata jak nic, odkopałeś wpis sprzed ponad dwóch lat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Listopada Udostępnij Napisano 11 Listopada 2 minuty temu, grimson napisał: No złota łopata jak nic, odkopałeś wpis sprzed ponad dwóch lat. jestem ciekaw co powstanie szybciej - cały resort na Ukrainie czy krzesełko na Nosalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 11 Listopada Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 8 minut temu, Jan napisał: jestem ciekaw co powstanie szybciej - cały resort na Ukrainie czy krzesełko na Nosalu moja szklana kula pokazuje, że nowy wyciąg na Nosalu powstanie w 2045r. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Listopada Udostępnij Napisano 11 Listopada (edytowane) 44 minuty temu, grimson napisał: moja szklana kula pokazuje, że nowy wyciąg na Nosalu powstanie w 2045r. a oświetlenie też będzie w tym 45 ? Edytowane 11 Listopada przez Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Listopada Udostępnij Napisano 11 Listopada 58 minut temu, Jan napisał: jestem ciekaw co powstanie szybciej - cały resort na Ukrainie czy krzesełko na Nosalu Cześć Trzeba by absolutnego kretyna, żeby inwestował tam w jakiś wyciąg. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi