kordiankw Napisano wczoraj o 08:55 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:55 W tym sezonie ma ruszyć też Muszyna, to nie musisz nigdzie jechać. A z Muszyny to już lepiej na Jaworzynę niż do Wierchomli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, kordiankw napisał: W tym sezonie ma ruszyć też Muszyna, to nie musisz nigdzie jechać. A z Muszyny to już lepiej na Jaworzynę niż do Wierchomli. Zobaczymy jak będzie, bo to wyjazd pod żonę, a już podczas wjazdu gondolą miałbym za swoje, gdyby na 6 zerknęła 🙂 Edytowane 21 godzin temu przez Gabrik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 15 minut temu, Gabrik napisał: Zobaczymy jak będzie, bo to wyjazd pod żonę, a już podczas wjazdu gondolą miałbym za swoje, gdyby na 6 zerknęła 🙂 To masz jeszcze Tylicz niedaleko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu (edytowane) 5 godzin temu, Gabrik napisał: Mitek, nigdy tam nie byłem, a wyskakuje w te rejony. Zatem jeden dzień sobie tam pojeżdżę (jeśli prognozy się nie zmienią). Nocleg mam w Muszynie. Jeżeli ruszy Muszyna to polecam Ci ranne wstawanie na otwarcie w później przeniesienie się na Wierchomlę lub pozostanie na tych krótkich talerzykach na górze. No i na Wierchomlę weź sobie coś do czytania bo ta czwórka to rzadko chodzi szybciej jak na pół gwizdka. Trzymaj się. Edytowane 19 godzin temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu (edytowane) Na ile udało mi się dopytać, ta część od Muszyny dopiero w sezonie 25/26 ruszy. Edytowane 18 godzin temu przez Gabrik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 3 godziny temu, Gabrik napisał: Na ile udało mi się dopytać, ta część od Muszyny dopiero w sezonie 25/26 ruszy. Cześć Osobiście nawet w to nie wierzę bo znam tam parę osób... ale szkoda Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi