darts92 Napisano 20 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Czesc, czy ktos jeździł moze na nartach Atomic TI 168 promien 14? Mam okazje zakupu w dobrej cenie, jednak celowalem w G7, ktora miałem okazje testować tydzień temu, jeździło się super, zastanawiam się, czy jest duża różnica w tych nartach? Nigdzie nie mogę znaleźć recenzji tego modelu TI. Zależy mi na średnim promieniu, w G7 jest 15.2. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 20 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 (edytowane) Ti to chyba marketówka (dla znanej sieci marketów sportowych na I). Konstrukcyjnie to dwie różne narty. Ti ma rdzeń mieszany drewniano-kompozytowy, g7 ma sandwich z dwóch rodzajów drewna. W Ti krótka jedna wstawka tytanalowa, g7 ma dwie dłuższe. G7 to niezła hybryda o fajnej konstrukcji, a Ti raczej g…lit dla wypożyczalni, i to w dziale kobiety i dzieci (od bidy dla lekkiego początkującego). Pytanie o parametry użytkownika, ale ja bym nie chciał. Edytowane 20 Lutego 2022 przez mario33 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi