pawelkrul Napisano 17 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2022 Cześć, szukałem ostatnio kurtki narciarskiej od Jacka, jako uzupełnienie kompletu do spodni które kupiłem na przecenie w sklepie stacjonarnym. Dziwnym trafem wpadłem na Indyjską stronę producenta gdzie kurtka ta była w pełniej rozmiarówce. przeceniona o jakieś 70%. W dodatku kurtka przekraczała próg wymagany dla darmowej dostawy, niezależnie od kraju docelowego. Moje pytanie jest następujące: Czy to w ogóle legitny sklep, czy jakaś dobrze skrojona podpucha? A jeżeli wszystko gra to czy mogą mnie czekać jakieś niespodzianki przy ewentualnym złożeniu zamówienia? Poza oczywistym nieco wydłużonym czasem dostawy. Może ktoś ma jakieś podobne doświadczenia i byłby skłonny coś doradzić. Dodam ze w na polskiej stronie JW kurtka dostępna jest tylko w rozmiarze XL w cenie 1300zł (Obniżonej z 2000). Podrzucam link do stronki wraz z kurtka o której mowa 😉 https://www.jackwolfskinindia.co.in/jack-wolfskin-solitude-mountain-mens-ski-jackets-blue-p-908.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 18 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 Zapewne podpucha, Kaspersky tak mi napisał gdy chciałam wejść na stronkę: Zablokowano odwiedzenie strony internetowej, która stanowi zagrożenie wyciekiem danych Zabroniono odwiedzenie strony phishingowej lub fałszywej, której celem jest nakłonienie użytkownika do ujawnienia haseł, danych karty kredytowej i innych prywatnych danych. Tak że ostrożnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelkrul Napisano 18 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2022 Czyli odpuszczam temat, trzeba będzie dopłacić 😄 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 21 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 W dniu 18.02.2022 o 11:13, pawelkrul napisał: Czyli odpuszczam temat, trzeba będzie dopłacić 😄 Dzięki za odpowiedź. Ktoś podszywa się pod tę markę. Był jeszcze kilka tygodni temu odpowiednik w domenie .pl, już go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi