mig Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 (edytowane) Obstawiam że będziesz jeszcze dlugo kupował.... bo Ty nie chcesz kupić tylko kupować. Moja zona też tak czasem ma. Edytowane 17 Marca 2022 przez mig 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 14 godzin temu, MariuszKce napisał: Tak to sobie w katalogach oznaczają;) Najbardziej mnie wkurza, że mi ktoś sprzątnął te blizzardy potestowe. Ale cóż, jak się jest wiecznie niezdecydowanym to się tak kończy. Cześć Szkoda zdrowia na wkurzanie się. Takich nart jest na rynku dziesiątki, setki w podobnych cenach i wszystkie będą dobre. Ważne jest szkolenie, rozumiane jako zaplanowany długotrwały proces - narta to aspekt pomijalny. Ja nie mam swoich nart, jeżdżę na tym co akurat mi dadzą... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertKa Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 15 godzin temu, MariuszKce napisał: Tak to sobie w katalogach oznaczają;) Najbardziej mnie wkurza, że mi ktoś sprzątnął te blizzardy potestowe. Ale cóż, jak się jest wiecznie niezdecydowanym to się tak kończy. Wybacz, ale kto chciałby Blizzardy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 3 minuty temu, RobertKa napisał: Wybacz, ale kto chciałby Blizzardy... Ja tam sobie chwalę czerwone Firebird SRC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertKa Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 5 minut temu, Chertan napisał: Ja tam sobie chwalę czerwone Firebird SRC. Jeśli czerwone, to faktycznie porządne i szybkie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszKce Napisano 17 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 7 godzin temu, RobertKa napisał: Wybacz, ale kto chciałby Blizzardy... Wybaczam. Były w stanie jak nowe i dobrze wypadały w testach i ktoś je jednak chcial 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 5 stron pi......ia o niczym....brawo...ponad miesiąc rozbijania g...na atomy. Tu można się zastanowić nad kontekstem...skoro przez miesiąc kolega nie jest w stanie dobrać narty to jaki czas zajmie mu szkolenie ???? w założeniu iż dobrał dobre narty - takie samo jazne, przyjazne, wybaczające błędy, takie instagramowe, fejsbukowe, tiktokowe.....do roboty....Panie a nie pitolenie na internecie. Typowałem .....zmieniam zdanie ...pierwszy sklepowy GS 195 i do roboty ...każdy może być piłkarzem ale nieliczni są narciarzami (mentalnie) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 8 minut temu, Adam ..DUCH napisał: pierwszy sklepowy GS 195 sa takie? 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 17 Marca 2022 Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 25 minut temu, nikon255 napisał: sa takie? 😛 Masz rację - zerknąłem na katalog atomic - z klamką lub bez, z klimą lub bez, itd.......15 modeli w grupie FIS plus drugie tyle w grupie redster i na dokładkę grupa X...Panie papka...papka.....jak wydoić i zarobić......a na tym cała grupa darmozjadów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszKce Napisano 18 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 7 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: 5 stron pi......ia o niczym....brawo...ponad miesiąc rozbijania g...na atomy. Tu można się zastanowić nad kontekstem...skoro przez miesiąc kolega nie jest w stanie dobrać narty to jaki czas zajmie mu szkolenie ???? w założeniu iż dobrał dobre narty - takie samo jazne, przyjazne, wybaczające błędy, takie instagramowe, fejsbukowe, tiktokowe.....do roboty....Panie a nie pitolenie na internecie. Typowałem .....zmieniam zdanie ...pierwszy sklepowy GS 195 i do roboty ...każdy może być piłkarzem ale nieliczni są narciarzami (mentalnie) To że nie kupił nie znaczy, że nie jeździ. Nigdy nie zwróciłem uwagę na wygląd, tylko na parametry dostosowane do umiejętności, więc nie wiem skąd teorie o instagramie. 5 stron, które komuś kiedyś może się przydać. Ale jak tak boli, że forum zawiera wypowiedzi to temat można zamknąć. Jestem wdzięczny za wszystkie opinie i porady, ale frustracja niepotrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 Zostań. Wiosna idzie i forum pustoszeje a wprowadzasz wiele ciekawych i wesołych akcentów 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 1 godzinę temu, mig napisał: Zostań. Wiosna idzie i forum pustoszeje a wprowadzasz wiele ciekawych i wesołych akcentów 🙂 Migu rację ma. Powstał fajny kreatywny wątek. Choć ja kupiłem narty w międzyczasie zanim on się rozkręcił na dobre, ale wiedziałem co chcę i napatoczyły się akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertKa Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 9 minut temu, star napisał: Migu rację ma. Powstał fajny kreatywny wątek. Choć ja kupiłem narty w międzyczasie zanim on się rozkręcił na dobre, ale wiedziałem co chcę i napatoczyły się akurat. Chwal się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 2 minuty temu, RobertKa napisał: Chwal się Już się chwaliłem. Narty pojawiły się w bliźniaczym wątku na skionline, ale ktoś długo się zastanawiał, jak Mariusz z blizzardami, wiec kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertKa Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 11 minut temu, star napisał: Już się chwaliłem. Narty pojawiły się w bliźniaczym wątku na skionline, ale ktoś długo się zastanawiał, jak Mariusz z blizzardami, wiec kupiłem. No i pewnie te znikające Blizzardy to też Twoja robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 4 minuty temu, RobertKa napisał: No i pewnie te znikające Blizzardy to też Twoja robota Blizzardy są mi obce. Jestem Rossignol Man. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 (edytowane) 4 godziny temu, MariuszKce napisał: To że nie kupił nie znaczy, że nie jeździ. Nigdy nie zwróciłem uwagę na wygląd, tylko na parametry dostosowane do umiejętności, więc nie wiem skąd teorie o instagramie. 5 stron, które komuś kiedyś może się przydać. Ale jak tak boli, że forum zawiera wypowiedzi to temat można zamknąć. Jestem wdzięczny za wszystkie opinie i porady, ale frustracja niepotrzebna. Cześć No to ja Ci powiem, że przy doborze mam tak: Ustalam grupę nart, która mnie interesuje i biorę najtańszą albo - jeżeli mam wybór - tę która mi się najbardziej podoba. Różnice w obrębie grupy są dla amatora pomijalne. Też uważam, że piszesz bardzo sensownie tylko "trochę" rozbijasz sprawę na atomy. 😉 Pozdro Edytowane 18 Marca 2022 przez Mitek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek-lon Napisano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2022 Fajnymi nartkami godnymi polecenia według mnie będą Elany z serii wingman. Elan w ostatnich latach zrobił wielki przeskok i wraca do swoich starych czasów ale jeszcze z niskimi cenami. Zależy jaka narta cię interesuje ale mam 2 fajne propozycje - pierwsza to wingman 86Ti, jest to narta allmountainowa - stosunkowo miękka, szeroka ale nadaje się do jazdy po wyratrakowanym jak i miękkim śniegu, druga to wingman 78Ti, która różni się szerokością i nadaje się bardziej na wyratrakowane stoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi